- 28 Ekim 2022
- 74
- 22
- 18
- 26
- Konu Sahibi fahrenayt32
-
Daha dogurmadan kv sütümü merak ediyor, sütüm olmazsa mama vermeyecek misimBence şimdiden dinleme bunları kendini bunaltma yanarsın
Pardon kendi mi emzirmeye karar vermişDaha dogurmadan kv sütümü merak ediyor, sütüm olmazsa mama vermeyecek misimdaha şimdiden başladılar benim de ister istemez içimde bi huzursuzluk oldu. Nasıl karşı koyacağım böyle durumlara bilmiyorum
Ay hiç sorma..Pardon kendi mi emzirmeye karar vermiş
Ben normal doğum sancısı ile hastaneye gittim kesin doğuracağım dedim. Baya sancı çektim sabah 7den akşam 11e kadar bekledik. Tabii sonuç sezaryen ile doğum oldu dert etmiyorum.Ay hiç sorma..
hayırlısıyle gelsin yavrucak,şimdiden bunları düşünüp dert yapmayın kendinize. bende çok planlar yaptım elimde patladıMerhaba kızlar. 28 haftalık hamileyim ama kafama takılan binlerce şey var. Doğumdan sonra bebeği öpmeleri, ziyarete toplu şekilde çok kişi gelmeleri vs. Biraz dertleşme postu olsun istiyorum, lohusalikta siz neler yaşadınız?
Abo sizinki erken başlamış. Çizgi çekmezsiniz lohusalık zehir olur uyarayım ben.Daha dogurmadan kv sütümü merak ediyor, sütüm olmazsa mama vermeyecek misimdaha şimdiden başladılar benim de ister istemez içimde bi huzursuzluk oldu. Nasıl karşı koyacağım böyle durumlara bilmiyorum
Şanslısın demek ki.Ben lohusalığım bitene kadar misafir kabul etmedim yardıma gelen yakın dostlarım dışında. O açıdan kafam rahattı.
Kabul etmiyorum dersem kötü gelin olacağım. Geçen gün eşimle ikimiz bakıp büyüteceğiz dedim diye kıyameti kopardı. Oğlu bakamazmış bize yerlesip kendisi bakacakmış. Ben de annesiyle babasının çocuğu büyütmesi ayrı kimseye gerek yok dedim, anladi mi meçhul. Doğumdan sonra göreceğim..Ben lohusalığım bitene kadar misafir kabul etmedim yardıma gelen yakın dostlarım dışında. O açıdan kafam rahattı.
Keşke biraz rahat olabilsem ama elimde değil çok korkutuyor beni kvhayırlısıyle gelsin yavrucak,şimdiden bunları düşünüp dert yapmayın kendinize. bende çok planlar yaptım elimde patladırahat olun planlar yapmayın .
Ne yapmam gerekiyor bilmiyorum. Biraz akıl verseniz bana beynim durmuş durumdaAbo sizinki erken başlamış. Çizgi çekmezsiniz lohusalık zehir olur uyarayım ben.
Allahim bir de habersizŞanslısın demek ki.
Hiç unutmuyorum daha 8. Gün gece hiç uyumadık gaz sancısından. Sabah kapı çaldı eşimin ve benim sülalem komple bebek görmeye gelmişlerdi, koca evde ayakta kalmıştım.
Akşamına zili söktük hala da geri takmadık
Kötü gelin olursanız olun. Önemli olan sizin istekleriniz. Eşinizle başbaşa konuşun bunları, o annesiyle muhatap olsun. Siz uğraşmayın.Kabul etmiyorum dersem kötü gelin olacağım. Geçen gün eşimle ikimiz bakıp büyüteceğiz dedim diye kıyameti kopardı. Oğlu bakamazmış bize yerlesip kendisi bakacakmış. Ben de annesiyle babasının çocuğu büyütmesi ayrı kimseye gerek yok dedim, anladi mi meçhul. Doğumdan sonra göreceğim..
Çok düşünürsem sütüm kesilir diye cevap vermiyorum. Kayınvalide ve kayınpeder köyden gelmediler telefondan kızları ile işi hallettilerCok güçlü bir kadınsın herhalde, hee diyip geçilecek şeyler değil bunlar.. neden bir insan bu kadar patavatsız olmayı tercih eder anlamıyorum. Ha normal ha sezaryen, senin bir parçan sonuçta doğum doğumdur. Ki zoraki bir durumda ne yapılacaktı sezaryenden başka ? Uykusuzluk ne için çektin ki? Senden hizmet mi beklediler bir de üstüne?
Cok haklısınız. Umarım eşim destekçim olur bu konuda, annesi doldurmazsa tabiiKötü gelin olursanız olun. Önemli olan sizin istekleriniz. Eşinizle başbaşa konuşun bunları, o annesiyle muhatap olsun. Siz uğraşmayın.
Siz sormadıkça size verilen tavsiyeleri açık ve net bir şekilde geri çevireceksiniz. Yok ben öyle yapmayacağım, yok ben doktorumuzu dinleyeceğim gibi. Bende işe yaramıştıNe yapmam gerekiyor bilmiyorum. Biraz akıl verseniz bana beynim durmuş durumda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?