- 16 Ocak 2024
- 219
- -10
- 28
-
- Konu Sahibi Linaduru39
Lohusalıkta korkutuyorlarmış yeni doğum yaptığımız için sanırsam bende pek bilmiyorum ve tek kalacağım için korkuyorumIlk defa duyuyorum öyle bişey
10 gün eşim yanımda olacak yani söyle 3-4 gün benim ve eşimin ailesinden biri sonra gidecekler geri kalan günde eşimle beraber olacağımParanormal videolar izleyip kendinizi urkutmeyin. Asil zorluk 10 gunluk bebekle gece gunduz tek ilgilenmek olacak. Destek olacak birileri varsa onlari cagirin. Kostek olacaklari tabiki cagirmayin.
Ay cidden yok ise çok sevinirim benim kendi arkadaşlarım dahi söylüyorlar biri geçen doğum yaptı kuran dinliyorum bisey olmuyor dedi sabaha karşı ezan okunurken bir an doğum yaptığım o günleri yaşayacağım zamanlar aklıma geldi korktum şahsen hangi anne bu durumu yaşamak ister ki Allah korusunböyle şeyleri uyduranlar .gelinini yalnız bırakmak istemeyen kaynanalar bence
3 tane dogum yaptım ilkinde kaynanam 40 gun başımda kaldı. Kp in aniden odaya girmesinden korkuyordum al basması anca bu olur sanırımLohusalıkta korkutuyorlarmış yeni doğum yaptığımız için sanırsam bende pek bilmiyorum ve tek kalacağım için korkuyorum
Annem ile görüşmüyorum , kuzenim vs var ama herkes çalışıyor yani kimse gelmez eşimin ailesinden kaynanam var kesinlikle istemiyorum . Belki istemememe bisey diyeceksiniz ama gram anlaşamıyoruz ve eşim de olmayacak yapamam yaniSizi hangi salak korkuttu böyle? Öyle bir saçmalık yok ama tek kalmayın neden? Çünkü aşırı yorgun olacaksınız. Biri şart. Yeğeniniz falan yok mu? Anneniz ablanız?
Böyle duyunca içim rahatlıyor Allah evlatlarınızı size bağışlasın çok teşekkür ederim3 tane dogum yaptım ilkinde kaynanam 40 gun başımda kaldı. Kp in aniden odaya girmesinden korkuyordum al basması anca bu olur sanırım
Diğer iki hamileligimde ilk 10 gün annem yardımcı olmak için kaldı hiç de birsey olmadı.uykuya dalarken bildiğini duaları okuyup gönül rahatlığı ile yatın
Canim yanlis anladin 10 gun esin yaninda sonra yurtdisina gitti. 11. Gun 12. Gun 13 1415161718…… gunler. Tek basiniza hem bebegin ihtiyaclari hem kendi ihtiyaclariniz gercekten zorlanacaksiniz. O yuzden dedim birileri kalsa iyi olur gece gunduz tek zorlanirsiniz.10 gün eşim yanımda olacak yani söyle 3-4 gün benim ve eşimin ailesinden biri sonra gidecekler geri kalan günde eşimle beraber olacağım
Ama yanımda biri ile yapamam kiCanim yanlis anladin 10 gun esin yaninda sonra yurtdisina gitti. 11. Gun 12. Gun 13 1415161718…… gunler. Tek basiniza hem bebegin ihtiyaclari hem kendi ihtiyaclariniz gercekten zorlanacaksiniz. O yuzden dedim birileri kalsa iyi olur gece gunduz tek zorlanirsiniz.
Evet bana da gelmiyor kimsesi olmayan insanlar ne yapsın tek başına çocuk büyütenler ne yapsın yani şimdi çağırıyoruz sonra ben yaptım ben ettim ben baktım bunu alışkanlık haline getirip sürekli gelip güya yardımcı olmak istiyorlar . Allah yardim Eder bence ve benim kayınvalide asiriiiii eski kafali sanki 70 li yillardayiz siz söyleyin yapabilir miyim ben kendime güvenmiyorum eşim de olmayacak kadina cik git diyemem desem ben kötü olucam en iyisi hiç kalmamasıBencede kaynanan gelmesin yardımcı olacak arkadaşlarin varsa gün içinde onlarla telefonda konuşsan yeterli olur bence illa tek kalacan sonuçta bu kırk gün bana da mantıklı gelmiyor kadınlar kendi kendilerini korkutuyor sadece
Eşim askeri personel evet alışığım :) çok zor oluyor fazlasıyla zor oluyor ama hiç kimsede eşin yerini tutmuyor kavga da etsek kötü de olsak yine insan eşim diyor dilerim Rabbim yardımcım olur doğum yapacak herkesin yardımcısı olsun kimseyi çaresiz bırakmasın ben şimdiden kendime asiliyorum yaparım yapıcam mecburum çocuğum için ayaklanmak zorundayım diyorum ve sezeryandan sonra kalkıp sürekli yürümeye çalışcam ki hemen toparlanayımBirde yalnızlığa alışık birisin sanırım o yüzden zulüm olur sana bence eşinle konuş hiç gelmesin yoksa dediğin gibi bunalsanda git diyemezsin iyice sıkıntıya girersin
Yok anlıyorum ben de kaynanamı istemezdimAnnem ile görüşmüyorum , kuzenim vs var ama herkes çalışıyor yani kimse gelmez eşimin ailesinden kaynanam var kesinlikle istemiyorum . Belki istemememe bisey diyeceksiniz ama gram anlaşamıyoruz ve eşim de olmayacak yapamam yani
Misal benim kaynana. Yok al basar,yok mezarın açık diye diye ayaklı hurafe kitabı gibi geziyodu kadınböyle şeyleri uyduranlar .gelinini yalnız bırakmak istemeyen kaynanalar bence
Ne hikmetse beni de gündüz basmiyordu da tam akşam yemek yenecek herkes eve toplanacak yemekten önce geliyorlardi basmasın diye sabah kahvaltı da yapıp gidiyordu ..öğlenleri olmuyor sanırımMisal benim kaynana. Yok al basar,yok mezarın açık diye diye ayaklı hurafe kitabı gibi geziyodu kadın