-
- Konu Sahibi Karabiberim123
Ne güzel gitmiş kurtuldun. Sildiyse sildiler sizi boşver kafan rahat olur enazından. Bebeğinin bu günlerinin tadını çıkar çünkü çok çabuk büyüyolar. Bu arada 6 aylık kızım var. Bu kaynanalar doğum zamanı zaten lohusayı geçiyolar.Allahım bize bağışlasın cuma günü evladımı kucağıma aldım. Harika bir duygu rabbim isteyen herkese nasip etsin. Kayınvalide ben bakarım size demişti. Ama nedense hiç güvenmedim ona çümlü depresyon ilaçları kullanıyor uyku onun için hayat demek. Kendi annemde engelli kardeşim var o yüzden ilgilenemiyor. Doğumdan önce bunları düşünmekten mideme kramplar giriyordu. Sonra güçlü ol dedim kendime. Sen bakacaksın yavruna dirayetli ol yaparsın. Bu duygularla doğuma girdim. Sezeryan oldum bu arada. Neyse eve geldik. Kv güya bakacak ama 11 de kalkıyor akşam 10da yatıyor. Bebek kendini yırtsa kılı kıpırdamıyor. Sadece bebeğin çamaşırlarını astı topladı. 1 kere yemek yaptı. Dün muyfagımı topladım salonumu ütümü yaptım. Zorlanıyorum ama ne yapayım çarem yok. Bu arada geceleri 2 gündür baş dönmesi terleme titreme kulağıma sesler geliyor. Durup durup ağlıyorum. Hatta gece yaşadıgkmı söyledim ki belki anlayışlı olur. Ters dominant Bi kadın. Aklına geleni söyler. Patlama noktası o kadar basit bir sey ki. Bebek çikolatası yaptırmıştık isme özel 70 adet. İlk gelince komsularıma ikram etmiştim bebek doğmadan. Sonra ilk gün geldiler yine ikram edildi. Bende hep birlikte otururken dedim ki. Ben 3 ay sonra arkadasıma gittim bana bebek çikolatası ikram etti. Hani çabuk bitmesin ki yemeyenlere de ikram edebileyim. Alan yakınlarıma tekrar geldiklerinde lokum verelim. Ortaya konuşuldu hatta gülünüldü falan. Ertesi gün yine geldiler kv gene getirdi çikolata kadın almak istemiyor Allah aşkına al Bi tane al. Kadın diyor ben aldım olsun yinede al bisey olmaz al diye ısrar etti. Kadında aldı. Gidince dedim ki anne konusmustuk tamam ikram et ama kadın istemiyor sen ısrar ediyon. Yapma be olur dedim. Bak başkalarına da kalsın Bi daha gelirlerse lokum ver. Ya dedi sen ne kadar ayıp ediyon ne olmuş Bi çıkolatadan. Çikolataskmda değilim sadece Bi daha Bi daha sipariş mi verelim anne gerek yok. Aradan zaman gecti. O yakınımda gelirken çikolata getirmişti onu görmüş. Bak insanlar sana çikolata getirmiş sende bir çikolatanın lafını ediyon. Çok ayıp ediyon haberin olsun. Bende dedim gelenlere milka mi vercez anne. Lohısayım üstüme gelme tek dediğim bu. Sonra bamyodaydım. Bebek ağlamış bakmamış. Bana dilimin ucuyla dedi çocuk ağlıyor. Gittim yavrum katılıyor 3 günlük daha durduramadım.p ara kapı calıyor acmıyor tel çalıyor bakmıyor. Eşim geldi diğer odaya gitmiş bagıra bagıra alıyor. O lohusa oldu bende refakatçi. Sesini duyunca çıldırdım aşağı komsuya indim. Sütüm gelmedi yavrum durmadı. Sonra eve geldim. Bana diyor sen niye üstüne alındın ben doluydum sende öyle konusunca ağladım. Yapma anne dedim bak sütüm gelmedi bebek durmadı lohısayım. Ne bagırdım ne küfür ettim. Eşime dedi beni eve götür. Gitmiş kp fiştiklemiş beni aradı kp. Anneni sana baksın diye gönderdim krize sok diye mi. Bundan sonra sizi tanımıyoruz sizde bizi sildik sizi. Yargısız infaz ediyorsun dedim dinlemeden. Dinlemek istemiyorum dedi. Arkadan da bagırıyor bir çikolata için yaptı diye. Hayır küfür etmedim hakaret etmedim bağırmadım. Sizi sildik nedır. Dünden beri pertiz bugün 4 günlüğüz yavrumla. Allah yardım etsin birde adını kp adını koyuyorduk şimdi koymak istemiyorum dedim eşime. Oda Bi o isim onda mı var boşver koyalım dedi. Eşim zaten oldum olası anlaşamaz annesiyle. Annesi de pek sevmez biliyorum babası da öyle. Hatta bana dün dedi ilişkiye girdikten sonra sakın bebeğe süt verme itaatkar olmaz. Ben kocana verdim bak nasıl. Ama kardeşine vermedim o nasıl iyi diye. Herseyi söylüyor ama cevap istemiyor. Bana dua edin dostlar. Geceleri sııtma gibi oluyorum ter içinde kalıyorum.
Sizin de 4 günlük lohusanın konusundan cımbızla laf seçmeniz çok saçmaÇikolata için düşünceleriniz çok saçma. Zaten altı ustu 70 tane yaptırmışsınız , 3 ay sonra cıkolata ıkram etmesenızde olur.
Altı ustu cıkolata ne var yanı bunda bu kadar buyutulecek
Bosver canim iyi ki gitmis... evet cocuguna bakarken zorlanirsin ilk sonucta ama huzurun olsun onemli olan bu... hem alostikca ogrendikce daha kolay bakarsin cocuguna buyudukce de kolaylasir bakimi...Çok teşekkür ederim olumlu yorumunuza mutlu oldum. Gececek bu günler Allahın izni ile. Evet belki silemezler ama kp öyle kpnusması lohusa Bi kadına çok şok etti beni. Keşke ömrüm boyunca uzak olsalar
Yani söylediginin manasi gusül abdesti olmadan emzirme demek, Evet dogru demis ama cirkin sekilde söylemis.Kayınvalideniz cahil birine benziyor, ilişkiye girdikten sonra çocuğa süt verme lafını ilk defa burada duydum. Yine iyisiniz kalmak için ısrar etmemiş, bir daha da kalması için ısrar etmeyin sakın. Lohusalık gerçekten zor bir psikoloji, ama bir taraftan bebekler çabuk büyüyor, bu zamanları kaçırmayın. Moraliniz bozulunca bebeğinizi kucağınıza alıp koklayın, en güzel antidepresan bence
Sizin yapamadığınızı yapmış kv kaprisleri hiç aranızı düzeltmeye çalışmayın tanimasinlar sizi böylesi daha iyiAllahım bize bağışlasın cuma günü evladımı kucağıma aldım. Harika bir duygu rabbim isteyen herkese nasip etsin. Kayınvalide ben bakarım size demişti. Ama nedense hiç güvenmedim ona çümlü depresyon ilaçları kullanıyor uyku onun için hayat demek. Kendi annemde engelli kardeşim var o yüzden ilgilenemiyor. Doğumdan önce bunları düşünmekten mideme kramplar giriyordu. Sonra güçlü ol dedim kendime. Sen bakacaksın yavruna dirayetli ol yaparsın. Bu duygularla doğuma girdim. Sezeryan oldum bu arada. Neyse eve geldik. Kv güya bakacak ama 11 de kalkıyor akşam 10da yatıyor. Bebek kendini yırtsa kılı kıpırdamıyor. Sadece bebeğin çamaşırlarını astı topladı. 1 kere yemek yaptı. Dün muyfagımı topladım salonumu ütümü yaptım. Zorlanıyorum ama ne yapayım çarem yok. Bu arada geceleri 2 gündür baş dönmesi terleme titreme kulağıma sesler geliyor. Durup durup ağlıyorum. Hatta gece yaşadıgkmı söyledim ki belki anlayışlı olur. Ters dominant Bi kadın. Aklına geleni söyler. Patlama noktası o kadar basit bir sey ki. Bebek çikolatası yaptırmıştık isme özel 70 adet. İlk gelince komsularıma ikram etmiştim bebek doğmadan. Sonra ilk gün geldiler yine ikram edildi. Bende hep birlikte otururken dedim ki. Ben 3 ay sonra arkadasıma gittim bana bebek çikolatası ikram etti. Hani çabuk bitmesin ki yemeyenlere de ikram edebileyim. Alan yakınlarıma tekrar geldiklerinde lokum verelim. Ortaya konuşuldu hatta gülünüldü falan. Ertesi gün yine geldiler kv gene getirdi çikolata kadın almak istemiyor Allah aşkına al Bi tane al. Kadın diyor ben aldım olsun yinede al bisey olmaz al diye ısrar etti. Kadında aldı. Gidince dedim ki anne konusmustuk tamam ikram et ama kadın istemiyor sen ısrar ediyon. Yapma be olur dedim. Bak başkalarına da kalsın Bi daha gelirlerse lokum ver. Ya dedi sen ne kadar ayıp ediyon ne olmuş Bi çıkolatadan. Çikolataskmda değilim sadece Bi daha Bi daha sipariş mi verelim anne gerek yok. Aradan zaman gecti. O yakınımda gelirken çikolata getirmişti onu görmüş. Bak insanlar sana çikolata getirmiş sende bir çikolatanın lafını ediyon. Çok ayıp ediyon haberin olsun. Bende dedim gelenlere milka mi vercez anne. Lohısayım üstüme gelme tek dediğim bu. Sonra bamyodaydım. Bebek ağlamış bakmamış. Bana dilimin ucuyla dedi çocuk ağlıyor. Gittim yavrum katılıyor 3 günlük daha durduramadım.p ara kapı calıyor acmıyor tel çalıyor bakmıyor. Eşim geldi diğer odaya gitmiş bagıra bagıra alıyor. O lohusa oldu bende refakatçi. Sesini duyunca çıldırdım aşağı komsuya indim. Sütüm gelmedi yavrum durmadı. Sonra eve geldim. Bana diyor sen niye üstüne alındın ben doluydum sende öyle konusunca ağladım. Yapma anne dedim bak sütüm gelmedi bebek durmadı lohısayım. Ne bagırdım ne küfür ettim. Eşime dedi beni eve götür. Gitmiş kp fiştiklemiş beni aradı kp. Anneni sana baksın diye gönderdim krize sok diye mi. Bundan sonra sizi tanımıyoruz sizde bizi sildik sizi. Yargısız infaz ediyorsun dedim dinlemeden. Dinlemek istemiyorum dedi. Arkadan da bagırıyor bir çikolata için yaptı diye. Hayır küfür etmedim hakaret etmedim bağırmadım. Sizi sildik nedır. Dünden beri pertiz bugün 4 günlüğüz yavrumla. Allah yardım etsin birde adını kp adını koyuyorduk şimdi koymak istemiyorum dedim eşime. Oda Bi o isim onda mı var boşver koyalım dedi. Eşim zaten oldum olası anlaşamaz annesiyle. Annesi de pek sevmez biliyorum babası da öyle. Hatta bana dün dedi ilişkiye girdikten sonra sakın bebeğe süt verme itaatkar olmaz. Ben kocana verdim bak nasıl. Ama kardeşine vermedim o nasıl iyi diye. Herseyi söylüyor ama cevap istemiyor. Bana dua edin dostlar. Geceleri sııtma gibi oluyorum ter içinde kalıyorum.
Canım kafana takma olur öyle şeyler kavga etmek için bahane arıyor demektir sen çocuğuna bak önemli olan oAllahım bize bağışlasın cuma günü evladımı kucağıma aldım. Harika bir duygu rabbim isteyen herkese nasip etsin. Kayınvalide ben bakarım size demişti. Ama nedense hiç güvenmedim ona çümlü depresyon ilaçları kullanıyor uyku onun için hayat demek. Kendi annemde engelli kardeşim var o yüzden ilgilenemiyor. Doğumdan önce bunları düşünmekten mideme kramplar giriyordu. Sonra güçlü ol dedim kendime. Sen bakacaksın yavruna dirayetli ol yaparsın. Bu duygularla doğuma girdim. Sezeryan oldum bu arada. Neyse eve geldik. Kv güya bakacak ama 11 de kalkıyor akşam 10da yatıyor. Bebek kendini yırtsa kılı kıpırdamıyor. Sadece bebeğin çamaşırlarını astı topladı. 1 kere yemek yaptı. Dün muyfagımı topladım salonumu ütümü yaptım. Zorlanıyorum ama ne yapayım çarem yok. Bu arada geceleri 2 gündür baş dönmesi terleme titreme kulağıma sesler geliyor. Durup durup ağlıyorum. Hatta gece yaşadıgkmı söyledim ki belki anlayışlı olur. Ters dominant Bi kadın. Aklına geleni söyler. Patlama noktası o kadar basit bir sey ki. Bebek çikolatası yaptırmıştık isme özel 70 adet. İlk gelince komsularıma ikram etmiştim bebek doğmadan. Sonra ilk gün geldiler yine ikram edildi. Bende hep birlikte otururken dedim ki. Ben 3 ay sonra arkadasıma gittim bana bebek çikolatası ikram etti. Hani çabuk bitmesin ki yemeyenlere de ikram edebileyim. Alan yakınlarıma tekrar geldiklerinde lokum verelim. Ortaya konuşuldu hatta gülünüldü falan. Ertesi gün yine geldiler kv gene getirdi çikolata kadın almak istemiyor Allah aşkına al Bi tane al. Kadın diyor ben aldım olsun yinede al bisey olmaz al diye ısrar etti. Kadında aldı. Gidince dedim ki anne konusmustuk tamam ikram et ama kadın istemiyor sen ısrar ediyon. Yapma be olur dedim. Bak başkalarına da kalsın Bi daha gelirlerse lokum ver. Ya dedi sen ne kadar ayıp ediyon ne olmuş Bi çıkolatadan. Çikolataskmda değilim sadece Bi daha Bi daha sipariş mi verelim anne gerek yok. Aradan zaman gecti. O yakınımda gelirken çikolata getirmişti onu görmüş. Bak insanlar sana çikolata getirmiş sende bir çikolatanın lafını ediyon. Çok ayıp ediyon haberin olsun. Bende dedim gelenlere milka mi vercez anne. Lohısayım üstüme gelme tek dediğim bu. Sonra bamyodaydım. Bebek ağlamış bakmamış. Bana dilimin ucuyla dedi çocuk ağlıyor. Gittim yavrum katılıyor 3 günlük daha durduramadım.p ara kapı calıyor acmıyor tel çalıyor bakmıyor. Eşim geldi diğer odaya gitmiş bagıra bagıra alıyor. O lohusa oldu bende refakatçi. Sesini duyunca çıldırdım aşağı komsuya indim. Sütüm gelmedi yavrum durmadı. Sonra eve geldim. Bana diyor sen niye üstüne alındın ben doluydum sende öyle konusunca ağladım. Yapma anne dedim bak sütüm gelmedi bebek durmadı lohısayım. Ne bagırdım ne küfür ettim. Eşime dedi beni eve götür. Gitmiş kp fiştiklemiş beni aradı kp. Anneni sana baksın diye gönderdim krize sok diye mi. Bundan sonra sizi tanımıyoruz sizde bizi sildik sizi. Yargısız infaz ediyorsun dedim dinlemeden. Dinlemek istemiyorum dedi. Arkadan da bagırıyor bir çikolata için yaptı diye. Hayır küfür etmedim hakaret etmedim bağırmadım. Sizi sildik nedır. Dünden beri pertiz bugün 4 günlüğüz yavrumla. Allah yardım etsin birde adını kp adını koyuyorduk şimdi koymak istemiyorum dedim eşime. Oda Bi o isim onda mı var boşver koyalım dedi. Eşim zaten oldum olası anlaşamaz annesiyle. Annesi de pek sevmez biliyorum babası da öyle. Hatta bana dün dedi ilişkiye girdikten sonra sakın bebeğe süt verme itaatkar olmaz. Ben kocana verdim bak nasıl. Ama kardeşine vermedim o nasıl iyi diye. Herseyi söylüyor ama cevap istemiyor. Bana dua edin dostlar. Geceleri sııtma gibi oluyorum ter içinde kalıyorum.
Allahım bize bağışlasın cuma günü evladımı kucağıma aldım. Harika bir duygu rabbim isteyen herkese nasip etsin. Kayınvalide ben bakarım size demişti. Ama nedense hiç güvenmedim ona çümlü depresyon ilaçları kullanıyor uyku onun için hayat demek. Kendi annemde engelli kardeşim var o yüzden ilgilenemiyor. Doğumdan önce bunları düşünmekten mideme kramplar giriyordu. Sonra güçlü ol dedim kendime. Sen bakacaksın yavruna dirayetli ol yaparsın. Bu duygularla doğuma girdim. Sezeryan oldum bu arada. Neyse eve geldik. Kv güya bakacak ama 11 de kalkıyor akşam 10da yatıyor. Bebek kendini yırtsa kılı kıpırdamıyor. Sadece bebeğin çamaşırlarını astı topladı. 1 kere yemek yaptı. Dün muyfagımı topladım salonumu ütümü yaptım. Zorlanıyorum ama ne yapayım çarem yok. Bu arada geceleri 2 gündür baş dönmesi terleme titreme kulağıma sesler geliyor. Durup durup ağlıyorum. Hatta gece yaşadıgkmı söyledim ki belki anlayışlı olur. Ters dominant Bi kadın. Aklına geleni söyler. Patlama noktası o kadar basit bir sey ki. Bebek çikolatası yaptırmıştık isme özel 70 adet. İlk gelince komsularıma ikram etmiştim bebek doğmadan. Sonra ilk gün geldiler yine ikram edildi. Bende hep birlikte otururken dedim ki. Ben 3 ay sonra arkadasıma gittim bana bebek çikolatası ikram etti. Hani çabuk bitmesin ki yemeyenlere de ikram edebileyim. Alan yakınlarıma tekrar geldiklerinde lokum verelim. Ortaya konuşuldu hatta gülünüldü falan. Ertesi gün yine geldiler kv gene getirdi çikolata kadın almak istemiyor Allah aşkına al Bi tane al. Kadın diyor ben aldım olsun yinede al bisey olmaz al diye ısrar etti. Kadında aldı. Gidince dedim ki anne konusmustuk tamam ikram et ama kadın istemiyor sen ısrar ediyon. Yapma be olur dedim. Bak başkalarına da kalsın Bi daha gelirlerse lokum ver. Ya dedi sen ne kadar ayıp ediyon ne olmuş Bi çıkolatadan. Çikolataskmda değilim sadece Bi daha Bi daha sipariş mi verelim anne gerek yok. Aradan zaman gecti. O yakınımda gelirken çikolata getirmişti onu görmüş. Bak insanlar sana çikolata getirmiş sende bir çikolatanın lafını ediyon. Çok ayıp ediyon haberin olsun. Bende dedim gelenlere milka mi vercez anne. Lohısayım üstüme gelme tek dediğim bu. Sonra bamyodaydım. Bebek ağlamış bakmamış. Bana dilimin ucuyla dedi çocuk ağlıyor. Gittim yavrum katılıyor 3 günlük daha durduramadım.p ara kapı calıyor acmıyor tel çalıyor bakmıyor. Eşim geldi diğer odaya gitmiş bagıra bagıra alıyor. O lohusa oldu bende refakatçi. Sesini duyunca çıldırdım aşağı komsuya indim. Sütüm gelmedi yavrum durmadı. Sonra eve geldim. Bana diyor sen niye üstüne alındın ben doluydum sende öyle konusunca ağladım. Yapma anne dedim bak sütüm gelmedi bebek durmadı lohısayım. Ne bagırdım ne küfür ettim. Eşime dedi beni eve götür. Gitmiş kp fiştiklemiş beni aradı kp. Anneni sana baksın diye gönderdim krize sok diye mi. Bundan sonra sizi tanımıyoruz sizde bizi sildik sizi. Yargısız infaz ediyorsun dedim dinlemeden. Dinlemek istemiyorum dedi. Arkadan da bagırıyor bir çikolata için yaptı diye. Hayır küfür etmedim hakaret etmedim bağırmadım. Sizi sildik nedır. Dünden beri pertiz bugün 4 günlüğüz yavrumla. Allah yardım etsin birde adını kp adını koyuyorduk şimdi koymak istemiyorum dedim eşime. Oda Bi o isim onda mı var boşver koyalım dedi. Eşim zaten oldum olası anlaşamaz annesiyle. Annesi de pek sevmez biliyorum babası da öyle. Hatta bana dün dedi ilişkiye girdikten sonra sakın bebeğe süt verme itaatkar olmaz. Ben kocana verdim bak nasıl. Ama kardeşine vermedim o nasıl iyi diye. Herseyi söylüyor ama cevap istemiyor. Bana dua edin dostlar. Geceleri sııtma gibi oluyorum ter içinde kalıyorum.