Lohusalık ve kaynana

kurtulmana bahane olmuş gibi.ne geçmişte ne gelecekte.şu annelerin çoğunun hayatı gelinlerine dar etmediğini görmedim. varsa da numune üç beş aile.

siz onlarla bir anda bu kadar kötü olmamışsınızdır.önceden vardır aranızda olumsuz bir ilişki muhtemelen..bi de kadının ne olduğunu mutlaka az biraz biliyordunuz. bazen beklentileri en alt seviyede tutmak gerekir.bırakın gelmesin kimse size bakmaya ama huzurunuz olsun. ilk çocuk galiba evet zorlanabilirsiniz ama daha güçlü olursunuz emin olun

Amann hep diyorum, ne anne ne kayınvalide gelsin lohusalıkta. Laf anlatmaktan kafası şişiyor insanın. 2 gün bakacak diye aylarca burnundan gelecek şimdi. Neyse küsmüşler, sende rahat kafa çocuğuna bakarsın, güzelce toparlanırsınız. Kimseye ihtiyacın yok. Eşin sorumluluğu üstlenecek.

Öncelikle bebeğiniz hayirli olsun sağlıklı sıhhatli büyütmek dileğiyle daha sonra boşver gitmesi senin için iyi olmuş yoksa daha kotu olabilirdi eşin yardım etsin sana boşver kimseyi ama kv kusura bakma da biraz haddini aşmış ortada bişey yok neyse canım sen kafana takma bebegine odaklanan gerekirse temizlikte yapma inşallah sütünde kendine gelir

Ne güzel gitmiş kurtuldun. Sildiyse sildiler sizi boşver kafan rahat olur enazından. Bebeğinin bu günlerinin tadını çıkar çünkü çok çabuk büyüyolar. Bu arada 6 aylık kızım var. Bu kaynanalar doğum zamanı zaten lohusayı geçiyolar.

Boşver gitmiş rahat rahat bak bebeğine bende şu lohusa kadınların yanında saçma sapan davrananlara sinir oluyorum.
Bol sıvı tüket ve gece bolca emzir sütun daha çok olur sağlıcakla bebeğini büyüt inşallah.

Çikolata için düşünceleriniz çok saçma. Zaten altı ustu 70 tane yaptırmışsınız , 3 ay sonra cıkolata ıkram etmesenızde olur.
Altı ustu cıkolata ne var yanı bunda bu kadar buyutulecek
Sizin de 4 günlük lohusanın konusundan cımbızla laf seçmeniz çok saçma
Özel çikolata yapılmış aynı kişiye 3 defa vermenin mantığı yok birde konuşulduğu halde.
Kvler bebek olunca kıskanma duygusunu bastıramaz hale geliyorlar e birde gelin yeni doğum yaptı tabiri caizse yaralı bi halde, tam içlerindeki şeytanı çıkarma vakti.
Defolmuş gitmiş boşverin artık düşünmeyin. yemek işini dısarıdan halledin büyük kolaylık sağlar en azından, misafir de kabul etmeyin

Çok teşekkür ederim olumlu yorumunuza mutlu oldum. Gececek bu günler Allahın izni ile. Evet belki silemezler ama kp öyle kpnusması lohusa Bi kadına çok şok etti beni. Keşke ömrüm boyunca uzak olsalar
Bosver canim iyi ki gitmis... evet cocuguna bakarken zorlanirsin ilk sonucta ama huzurun olsun onemli olan bu... hem alostikca ogrendikce daha kolay bakarsin cocuguna buyudukce de kolaylasir bakimi...

Ayy sakın kp adını falan koymayın terbiyesizler ya kadında dogum yapmıs az cok seni anlaması lazımken resmen hem kendini hem kpi gaza getirmiş
Gitmeside iyi olmus kendiniz daha güzel bas edersiniz evelallah

Ben o kadını yolarım yahu. Canın burnunda bir de depresif hatunu mu eğleyecekmişsin?

Sakın bunu diyen kp in ismini verdirme bebeğe. Onlar için bittiyse senin için de bitsin.
Ki bakma böyle demelerine. 2 gün sonra "torun için geliyoruz" diye damlarlar..

Kp e diyemedin mi "sözde yardıma geldi her işi kendim yaptım öğlen kalktı. Bebek katılırken ben banyodayken inat diye almadı. Bu nasıl torun sevgisi?" diye..
Ben o sinirle çat çat saydırırdım..

Ya çok üzüldğm Allah yardımcın olsun.. Ama 3 günlük bebek ütğ nedir yemek nedir. Hadi yeneği anlarım da eşin biraz ütüsüz giyiversin. Tek çeşit yemek yesin boşver. Bunlarla uğraşma.. Kayınvalideyi farkındaysan saymıyorum bile. Benim kayınvalidem çoknyoğun çalışıyodu anneö de ameliyat olup gelmişti.. 20 günlükken de babam hastalanınca gitti. Zaten yanımdayken de çoğu işi ben yaptım annemi yormayım diye. Eşim de hani temizlik hani yemwk tutturmadı. O çocukla ilgilendi ben yemek yaptım ne bileyim bi de ilk günler bebek bakmak çok daha kolay. Emzir bırak zaten uyuyo uyuy. Gündğz sen de uyu. Ütü falan da yapma o neymiş öyle. Kendimize eziyet. Eşin de yardım edecek sana böyle böyle geçecek zqman. Ayrıca sizi sildik demeleri de iyi olmuş ilerde öyle bi manyakla birlikte yaşamak zorunda bile kalabilirdin iyi olmuş..

Yani söylediginin manasi gusül abdesti olmadan emzirme demek, Evet dogru demis ama cirkin sekilde söylemis.

Aman ha takinti yapma kv kp i, ve kp adini
Kesinlikle koyma cok Pisman olursun.
Sen bebegine odaklan, elbette Sen bakabilirsin bebisine, negativ düsünceleri kafandan at, Sen bebeginin tadini cikar ve esinden yardim al

Gitmiş kurtarmissiniz bosverin kafaniz rahat çokta is yapmayin daha çok yeni dogumunuz uzerinizi kalın giyin ayaginizada kalın giyın terleyip soguyorsaniz ondandır titremeniz allah korusunn logusayken hastalaninca etkileri kaliyormus çok dikkat edin eşiniz işten gelince yardım etsin kp de otursun karısına baksin ruh hastası ne değişik insanlar varya hiç konuşma bence uzak olsunlar

Sizin yapamadığınızı yapmış kv kaprisleri hiç aranızı düzeltmeye çalışmayın tanimasinlar sizi böylesi daha iyi

Bundan sonra sizi tanımıyoruz sizde bizi silin.
Şu cümleden sonra bana bir ferahlama geldi.Kv resmen sorunlu.Harika bir karar olmuş çok yerinde bence.Üzülmeyin...

Canım kafana takma olur öyle şeyler kavga etmek için bahane arıyor demektir sen çocuğuna bak önemli olan o

Ne güzel gitmiş işte. Bence bunu fırsata çevirin ve bir daha evinize sokmayın kvdinizi. Eşiniz de nasılsa iyi anlaşamıyormuş. Kp de dengesiz belli. Eğer kafanız rahat etsin istiyorsanız bundan sonra ilişkinizi kesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…