Bazı yorumlar inanılmaz.
Lohusalıkta birtek kv ler gelinlere kötü günler yaşatmıyor, başka hata hayatında hiç görmediği kadınlar da hamile veya yeni doğum yapmış kadına cehennemi yaşatabiliyor.
Kadın açık açık ben onlardan HİÇ bir yardım istemiyorum doğum sonrası ne kendisi ne kocası gelmesin demiş, tam olarak nesi anlaşılmamış?
Hamile bir kadını, ki bu insanın gelini olmasına gerek yok, hiç tanımadığı komşusunu bile alır bir Dr. kontrolüne bırakır alırsın. Hemen beklentiye girmeseydin ben 50 kez doğurdum kimseden bişey beklemedim kocam bile çocuğu sade yaparken yanımdaydı, hep kendim baktım kendim büyüttüm ben süperim ben kahramanım bla bla bla
Eee herkes aynı olacak diye bir kuralmı var?
Ben doğumlarımı ailemin yanında geçirdim prensesler gibiydim, herşey ayağıma geldi. Eşim, annem, babam ve kardeşlerim hepsi pervaneydi etrafmızda. Ne yemek ne temizlik, bebeğin bezini bile atmıyordum. Çok rahattım, mis gibi birtek bebek bakıyordum.
Misafirde gelip gitmiyordu, doğumdan kısa süre sonra mevlüt okuttuk herkes oraya geldi, biranda temiz iş oldu.
Hiç Lohusa depresyonu yaşamadım gerçekten çok şanslıyım burayı okudukça daha iyi anliyorum
Kv çocukları 3 aylıkken gördü, ozamana kadar ne Lohusalık kalıyor ne bişey. Ama doğumdan itibaren başımda olsaydı bıt bıt bıt eminim bende Depresyona girer, eşimle aram çok fena olurdu.
Ama başta dediğim gibi kv ye gerek yok diğer kadınlar lohusa anneyi depresyona sokmak için elinden gelen herşeyi yapiyorlar zaten.