- 27 Şubat 2018
- 801
- 899
- 103
- Konu Sahibi NeverGiveUp
2 olumsuz tüp bebek üzerine 5 yıl sonra gelen bebeğimiz benim tarafın ilk torunu 4 gün oldu sezeryan doğum yapali üstelik bebeğim de küvezde annem geldi yardıma güya ama eşim ilgileniyor benim herşeyimle saatlerce masaj yaptı gazım çıksın büyük abdeste cikayim diye başımda bekliyor yanimda yerde yatıyor banyomu yaptırdı hatta alışverişi de yapıyor ailem evde bütün gün oturuyor annem de yemek yapıyor sadece onu da bizi yorarak yapıyor o nerde bu nerde hele gel bak yemeğin tuzuna tadına sıcaklığına vs. Inanın çok yoruldum bir kardeşim epilepsi hastası gece onu uyandirmamaya çalışıyoruz çocuğa süt sağıyorum alet ekipmanı yikayamaiyoruz ki ses gitmesin uyanmasın diye. Bugün de eşim kızımın fotoğrafını çektirmiş gönderdi ben ağlıyorum bebek ağlıyor diye annem gelmiş diyor niye ağlıyorsun ayip bu erkeğe benziyor diyince bende kayış koptu bir de bulunduğumuz ilde annemin kıymetlisi bizim de görüşmediğimiz teyzemler var . Teyzemle eşi ben hastanedeyken gelip bahçede babamla görüşüp gitmişler adı da ben riske girmeyeyim virüs bulaşmasın varsa kendilerinde diye benim yanıma gelmiyor ama bizimkileri yemeğe caya çağırıyorlar ben evde iki büklüm çocuk hastanede en son dayanamadım dedim ya biz ne sdertteyiz siz gezme peşindesiniz . Biktim ve çok yoruldum cidden bazı aileler cidden zor şansa eşimin anne baba da seneler evvel vefat etmiş kimsesiz gibi oluyoruz bunlar da böyle olunca gidin de diyemiyorum ama cidden biktim yıldım bişey de söyleyince bağırıp azalıyorlar. evden kovmayı düşünüyorum şuan vicdanım el vermiyor. Abartıyor muyum bilmiyorum ama çok üzgünüm sürekli agliyorum