Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anne olduğun için mi pişmansın???Selam kızlar,
Sizdeki lohusa depresyonu ve o kötü duygular ne zaman bitti?
Bebeğim 3 aylık ve hala her gün ağlıyorum.
Binbir emekle anne oldum ama sanki çok pişmanım.
Kendimden utanıyorum![]()
Anne olduğun için mi pişmansın???
2 çocuk doğurdum bir ben girmedim galiba şu depresyona
Binbir emek ile anne oldum yazmışsın tadını çıkarmak varken hem bebeğine hem kendine yazık ediyorsun.
Merhaba. Terapi alıyor musunuz?Allah kimsenin başına vermesin. Bu durumu yaşamayan anlayamaz. Böyle hissedeceğimi bilsem yaparmıydım. İnan bu kötü duygudan kurtulmak için herşeyimi verirdim.
Merhaba. Terapi alıyor musunuz?
İçinde bulunduğunuz durumu anlayamam zira henüz anne olmadım. Ama anne olduktan sonra başıma gelmeyeceğini bilemem. Burada okuduklarımdan yola çıkarak bunun geçeceğini söyleyebilirim, dönüp baktığınızda neler de yaşamışım diyeceğiniz günleriniz olacaktır bence. Siz tüp bebek annesisiniz galiba öyle hatırlıyorum. Ben de tüp bebek sürecindeyim. Tek isteğim de sağlıkla evladıma kavuşabilmek. Tüp bebek sürecinde çektiklerinizi ona ne kadar özlem duyduğunuzu ve onu dünyaya getirebilmek için verdiğiniz emeklerin karşılığını aldığınızı düşünün. Emin olun geçecektir bu günler. Siz çok şanslısınız, sağlıklı bir evladınız var, umarım yakın zamanda iç ferahlığına da kavuşursunuz... :)Evet ama faydası bir kaç gün. Sonra yine karamsar oluyorum maalesef![]()
2 yila yakin surdu. Ta ki cocugum bi yerin agriyor mu dedigimde evet hayir demeye basladi derdini anlatti o gun depresyonum bitti.Selam kızlar,
Rabbim kalbine gönlüne ferahlık versin inşallah kendinizi suçlamayın lütfenSelam kızlar,
kendini suçlama ya da utanmaSelam kızlar,
İçinde bulunduğunuz durumu anlayamam zira henüz anne olmadım. Ama anne olduktan sonra başıma gelmeyeceğini bilemem. Burada okuduklarımdan yola çıkarak bunun geçeceğini söyleyebilirim, dönüp baktığınızda neler de yaşamışım diyeceğiniz günleriniz olacaktır bence. Siz tüp bebek annesisiniz galiba öyle hatırlıyorum. Ben de tüp bebek sürecindeyim. Tek isteğim de sağlıkla evladıma kavuşabilmek. Tüp bebek sürecinde çektiklerinizi ona ne kadar özlem duyduğunuzu ve onu dünyaya getirebilmek için verdiğiniz emeklerin karşılığını aldığınızı düşünün. Emin olun geçecektir bu günler. Siz çok şanslısınız, sağlıklı bir evladınız var, umarım yakın zamanda iç ferahlığına da kavuşursunuz... :)
Bende sürekli ağlama krizleriyle geçirdim doktorum bana al bebeğini yürü dedi temi havada ortamlara girmeye bak ben çocuğumu alıp alıp gittim gezmelere . Ayrıca uyu uyku en önemlisi bu dönemde
Lohusalik 40 gun fln degil neden 40 denmis anlamam. Ben kizim 15 aylık civariydi bedenen ve ruhen normale donmeye basladigimda. Simdi 8 aylik oldu yine ayni duygulari hala hissediyorum. Ama ilki kdr yogun degil cunku artik gecici oldugunu deneyimledim. Bilinmezlik belki depresyona sokan halbuki bu bir süreç yasaniyor bitiyor ozleniyor.
size yardım eden yok mu eşimiz nerede siz bu haldeyken ?Amin çok teşekkür ederim. 10 sene çabaladım ve sonunda kavuştum bebeğime. Belki bu yüzden ekstra utanıyorum kendimden hissetiklerimden. Ama gerçekten elimdede değil. Bilmiyorum, dua ediyorum, terapi alıyorum. Umarım bi an önce iyileşirim.
Sizin içinde en hayırlısı güzeli kolayı neyse onu nasip etsin Rabbim![]()