Ayy hiç olur mu öyle şey ne kadar tatlı masum bir melek görüyorum ben fotoğrafta. O sözü söyleyenler utansın. Hiç bir bebeğe güzel-çirkin yakıştırması yapılmamalı onlar melek. Ve annesi daha çok değişecek, büyüdükçe yüzü oturacak şuan o kadar minik ki. Kulaklarınızı lütfen dışarının seslerine kapatın, sadece bebeğinize odaklanın. Sizin yerinizde olmak isteyen o kadar çok kadın var ki. Misal benim 3. Tüp bebek tedavimde başarılı oldu, henüz kucağıma almadım. Yani güzellik çirkinlik bir bebek için konuşulacak-düşünülecek en son konu bile olamaz. Siz aşırı duygusalsınız belki çevreniz şaka yaptı ve etkilendiniz. Gerekirse uyarın, kendinizi ve bebeğinizi düşünün. Onun size ihtiyacı var. Sarılın mis kokusunu içine çekin.40 gun once anne oldum bebegimi goren herkes bunu sen mi dogurdun diyor ve ben buna cok uzuluyorum surekli kafamda sesler var benim bebegim cirkin diye kendimi hem suclu hissediyorum hem de bu dusunceyi atamiyorum surekli yuzune bakiyorum baska bebeklerle kiyasliyorum cok zor durumdayim
Bu bebek mi çirkin? Ekrana bakip MasaAllah ne kadar tatli bir bebek dedim daha konunuzu okumadan. Yapmayin lutfen. Dunya tatlisi. Kiskandiklarindan soyluyor ola bilirler. Aldirmayin40 gun once anne oldum bebegimi goren herkes bunu sen mi dogurdun diyor ve ben buna cok uzuluyorum surekli kafamda sesler var benim bebegim cirkin diye kendimi hem suclu hissediyorum hem de bu dusunceyi atamiyorum surekli yuzune bakiyorum baska bebeklerle kiyasliyorum cok zor durumdayim
Masallah cok guzel bir bebis40 gun once anne oldum bebegimi goren herkes bunu sen mi dogurdun diyor ve ben buna cok uzuluyorum surekli kafamda sesler var benim bebegim cirkin diye kendimi hem suclu hissediyorum hem de bu dusunceyi atamiyorum surekli yuzune bakiyorum baska bebeklerle kiyasliyorum cok zor durumdayim
Maşallah Allah analı babalı büyütsün uzun güzel ömrü olsun...40 gun once anne oldum bebegimi goren herkes bunu sen mi dogurdun diyor ve ben buna cok uzuluyorum surekli kafamda sesler var benim bebegim cirkin diye kendimi hem suclu hissediyorum hem de bu dusunceyi atamiyorum surekli yuzune bakiyorum baska bebeklerle kiyasliyorum cok zor durumdayim
Başlığı görünce sandım ki doğum kiloları uykusuzluk asosyallik falan nedeniyle depresyona girdiniz ( ben öyle olmuştum co aktif sosyalim birden kendimi begenmemeye bunalmaya başlamıştım) sorduğunuz şeyi bin yıl düşünsem aklıma gelmezdi. Çirkin diyenlere Allah akıl versin Allah onlara nasip eder mi bakalım sağlıklı Bi bebek? Terbiyesiz insanlar. Annesi olarak sizin de öyle düşünmenizi kaygilanmanizi Hormonlariniza veriyorum yoksa aklı başında olan evladında kusur bulmaz. Zor zamanlar tabi sizi anlıyorum ama içiniz rahat olsun maşallah çok tatlı Bi bebek ve en önemlisi SAĞLIKLI olması..40 gun once anne oldum bebegimi goren herkes bunu sen mi dogurdun diyor ve ben buna cok uzuluyorum surekli kafamda sesler var benim bebegim cirkin diye kendimi hem suclu hissediyorum hem de bu dusunceyi atamiyorum surekli yuzune bakiyorum baska bebeklerle kiyasliyorum cok zor durumdayim
Benim kırk günlük bebemin resmini görsen sümük gibi diyorum ama şimdi 9 aylik çok değişik yüzü oturdu ,bebeğinde öyle olacak. .40 gun once anne oldum bebegimi goren herkes bunu sen mi dogurdun diyor ve ben buna cok uzuluyorum surekli kafamda sesler var benim bebegim cirkin diye kendimi hem suclu hissediyorum hem de bu dusunceyi atamiyorum surekli yuzune bakiyorum baska bebeklerle kiyasliyorum cok zor durumdayim
Ya maşallah ben sana bir şey söyleyim mi ben ve eşim sarışın olmamıza rağmen bir bebek doğurdum ki kapkara bak 4 ay boyunca herkes kara çocuk diye çağırdı gözünde kocaman bir doğum lekesi :) ama o benim meleğim ne olursa olsun hiç kulak asmadım yakışıklı oğlum diye sevdim onu hep :) şimdi 6 ay olacak bemmmbeyaz o kadar değişti ki bakan bir daha bakıyor:) ha değişmeseydi ne olurdu hiçbir şey milletin nazarı değmezdi en azından benim gözümde de dünyanın en yakışıklı çocuğu olarak kalırdı Şuan çok duygusal bir dönemdesin çok normal söylenenleri takman ama geçecek40 gun once anne oldum bebegimi goren herkes bunu sen mi dogurdun diyor ve ben buna cok uzuluyorum surekli kafamda sesler var benim bebegim cirkin diye kendimi hem suclu hissediyorum hem de bu dusunceyi atamiyorum surekli yuzune bakiyorum baska bebeklerle kiyasliyorum cok zor durumdayim
Ne kadar tatlı bir bebeginiz var ve sağlıklıda çok şükür size öyle diyenlerin kalbi kötü sanırım bence böyle saçmasapan şeyleri düşünmeyin ya insanlar minicik bebekleri ne acılar ne hastalıklarla uğraşıyor haline şükredin lütfen bide o akrabalarımız la gorusmeyin40 gun once anne oldum bebegimi goren herkes bunu sen mi dogurdun diyor ve ben buna cok uzuluyorum surekli kafamda sesler var benim bebegim cirkin diye kendimi hem suclu hissediyorum hem de bu dusunceyi atamiyorum surekli yuzune bakiyorum baska bebeklerle kiyasliyorum cok zor durumdayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?