lohusa depresyonu

kmsal11

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2023
1
5
1
30
40 gun once anne oldum bebegimi goren herkes bunu sen mi dogurdun diyor ve ben buna cok uzuluyorum surekli kafamda sesler var benim bebegim cirkin diye kendimi hem suclu hissediyorum hem de bu dusunceyi atamiyorum surekli yuzune bakiyorum baska bebeklerle kiyasliyorum cok zor durumdayim

Eklentiler

• IMG-20230801-WA0000.jpeg
    160,8 KB · Görüntüleme: 257
Ayy hiç olur mu öyle şey ne kadar tatlı masum bir melek görüyorum ben fotoğrafta. O sözü söyleyenler utansın. Hiç bir bebeğe güzel-çirkin yakıştırması yapılmamalı onlar melek. Ve annesi daha çok değişecek, büyüdükçe yüzü oturacak şuan o kadar minik ki. Kulaklarınızı lütfen dışarının seslerine kapatın, sadece bebeğinize odaklanın. Sizin yerinizde olmak isteyen o kadar çok kadın var ki. Misal benim 3. Tüp bebek tedavimde başarılı oldu, henüz kucağıma almadım. Yani güzellik çirkinlik bir bebek için konuşulacak-düşünülecek en son konu bile olamaz. Siz aşırı duygusalsınız belki çevreniz şaka yaptı ve etkilendiniz. Gerekirse uyarın, kendinizi ve bebeğinizi düşünün. Onun size ihtiyacı var. Sarılın mis kokusunu içine çekin.

Bebeğin çirkini olmaz herkesin bebeği kendine dünya tatlısıdır kimin ne düşündüğünü takmayın ayrıca çok tatlı bi bebeğiniz var maşallah melek gibi

O kollar tam ısırmalık bal çocuk
Rabbim canlarını sağ etsin inşallah, çok tatlı gerçekten.
Çevreniz negatif ise görüşmeyin konuşmayın.

Bu bebek mi çirkin? Ekrana bakip MasaAllah ne kadar tatli bir bebek dedim daha konunuzu okumadan. Yapmayin lutfen. Dunya tatlisi. Kiskandiklarindan soyluyor ola bilirler. Aldirmayin

Maşallah ne tatlı ya. Tebrik ederim Allah analı babalı büyütsün isteyen herkese nasip etsin. Bu süreçte yanında kimse yokmu? Annen kardeşin vs yalnız kalmaman için. Çünkü duygu durumun normal lohusalıkta.

Allahim bu nasil bi söz, cirkin denir mi hic bebege ustelik lohusa annesine karsi bu arada bebeginiz cok tatli masallah bu cocuga cirkin diyende bi art niyet vardir artik. Sizi uzmeye calisiyorlar gibi geldi bana, gunahlari boynuna...
Bu arada bebekler buyudukce gercekten guzellesiyor.. benim kizim o kadar degisti ki buyuyunce fotograflarina bakarken inanmayacak bence, cirkin ordek yavrusuydu simdi fistik oldu

Masallah cok guzel bir bebis 40 gunluk bebek demezsiniz cok iyi bakmissiniz. Baska bir takinti gibi geldi. Lohusa depresyonu gibi degil sanki.
Sozlerim sizi ne kadar teskin eder ama cidden masallah cok tatli bir bebek. Baskalarina gelince, mubarek herkes Kivanc Tatlitug doguruyor. Niyeti cok bozuk olmali yeni dogum yapmis bir kadina bebegiyle ilgili sacma sapan yorumlar yapmak.

“Ayyyyy bu nasıl güzel bir şey, bunu sen mi doğurdun ” gibi söylüyor olabilirler mi? Lohusalıkta kafa bammbaşka çalışıyor çünkü.

Bebeğiniz maşallah çok güzel, ben geçenlerde benim sıpaların yenidoğan hallerine baktım aman ne çikinlermiş Kimsenin bebeğinize ciddi manada çirkin diyeceğini düşünmüyorum, bizim burada nazar değmesin diye çirkin derler çocuklara :)

Çok tatlı maşşallah , bebeğin çirkini mi olur melek yüzlü hepsi

Maşallah Allah analı babalı büyütsün uzun güzel ömrü olsun...
Çok tatlı bir bebek gayet de güzel.zaten bebeğin çirkini olur mu hiç? Siz neden izin veriyorsunuz bebeginize öyle denmesine?Ben olsam ağızlarına tıkarım lafı.hadsizlik bence ve ayrıca siz annesi olarak böyle derseniz hissederse ne kadar üzülür bir düşünün.inadina güzel kızım tatlı bebegim diye sevin kimseye de konuşma hakkı vermeyin.

Başlığı görünce sandım ki doğum kiloları uykusuzluk asosyallik falan nedeniyle depresyona girdiniz ( ben öyle olmuştum co aktif sosyalim birden kendimi begenmemeye bunalmaya başlamıştım) sorduğunuz şeyi bin yıl düşünsem aklıma gelmezdi. Çirkin diyenlere Allah akıl versin Allah onlara nasip eder mi bakalım sağlıklı Bi bebek? Terbiyesiz insanlar. Annesi olarak sizin de öyle düşünmenizi kaygilanmanizi Hormonlariniza veriyorum yoksa aklı başında olan evladında kusur bulmaz. Zor zamanlar tabi sizi anlıyorum ama içiniz rahat olsun maşallah çok tatlı Bi bebek ve en önemlisi SAĞLIKLI olması..

Oy maşallah. Yahu tosun gibi, akça pakça, nur gibi çocuk. Çocukta bir problem yok. Bırakın cocugu başkalariyla kiyaslmayi.

Eger bunu takinti haline getirdiyseniz de dediğiniz gibi lohusa depresyonu olabilir, gidip bir yardım alın.

Büyük ihtimalle nazar değmesin diye çirkin diyorlardır, yani bizde öyle derler. Bence sizde hormonların dolayı hassasiyet olmuş. Maşallah bebeğiniz çok tatlı

Benim kırk günlük bebemin resmini görsen sümük gibi diyorum ama şimdi 9 aylik çok değişik yüzü oturdu ,bebeğinde öyle olacak. .
Diş sesleri duymazdan gel ...O maşallah cok tatlı bebeğini op kokla bu zamanlar gelmiyor bidaha. Şuan sabun gibi kayıyor kucağimda durmuyor.

Ya maşallah ben sana bir şey söyleyim mi ben ve eşim sarışın olmamıza rağmen bir bebek doğurdum ki kapkara bak 4 ay boyunca herkes kara çocuk diye çağırdı gözünde kocaman bir doğum lekesi :) ama o benim meleğim ne olursa olsun hiç kulak asmadım yakışıklı oğlum diye sevdim onu hep :) şimdi 6 ay olacak bemmmbeyaz o kadar değişti ki bakan bir daha bakıyor:) ha değişmeseydi ne olurdu hiçbir şey milletin nazarı değmezdi en azından benim gözümde de dünyanın en yakışıklı çocuğu olarak kalırdı Şuan çok duygusal bir dönemdesin çok normal söylenenleri takman ama geçecek

Ne kadar tatlı bir bebeginiz var ve sağlıklıda çok şükür size öyle diyenlerin kalbi kötü sanırım bence böyle saçmasapan şeyleri düşünmeyin ya insanlar minicik bebekleri ne acılar ne hastalıklarla uğraşıyor haline şükredin lütfen bide o akrabalarımız la gorusmeyin

Bebekleri nazar değmesin diye çirkin diye severler ya dünya güzeli çok yatlı bir bebek maşallah kırmak için söylediklerini hiç sanmıyorum sevmek için söylemişler. Sen mi doğurdun derken de kötü bir niyet yoktur iyi olduğunuzu söylemek istemişlerdir. Doğum sonrası toparlanma hızlı olmuştur misal. Lütfen beneğinizi benim için koklayın bu günler geri gelmeyecek, bol fotoğraflarını çekin… kendinizi de çekin… akşamları hava almaya yürümeye çıkın muhakkak iyi gelir
Maşallah Allah isteyenlere böyle güzel bebekler nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…