- 29 Eylül 2023
- 55
- 28
- 31
- Konu Sahibi obenimcanim
Hanımlar merhaba. Pospartum depresyon yaşayıp tekrardan hamilelik düşünen, bebeği olan var mı aranızda? Oğlum şu an 5 yaşına girmek üzere. Çok ağır bir lohusa depresyonu geçirdim. Hamileliğim harika olmasına rağmen ve isteyerek beklediğim bebeğim olmasına rağmen doğum sonrası bebeğimi istemedim malesef ve 20 gün emzirdikten sonra antidepresan kullanıp emzirmeyi sonlandirdim. Yaklaşık 3 yıl boyunca yavaş yavaş azalsa da bu bebeğimi kabullenememe durumu hep oldu. Çok şükür 1 yıldır iyiyim oglumu seviyorum düzeldim çok şükür. Ama ilaç kullanmaya devam ediyorum. Tekrar bebeğim olsun ve bu hatalarimdan ders alıp çok güzel bir bebeklik yaşasın bebeğim istiyorum. Ama korkularım var. Bir yandan diyorum acaba erken mi, biraz iyileşmenin tadını mi çıkarsam diyorum. Son 1 yıldır duzeldim şükür ilaç dozlarım da çok çok azaldı ama nuksetmemesi adına devam edicem bir süre. Doktorum da hamilelik düşüneceğim zaman kendi uygun gördüğü ilacımı kesecek yani tedavimden yana bir sıkıntım olmayacak inşallah. Size sormak istediğim sizce erken mi biraz daha mı beklemeliyim. Ki beklesem de illaki bir kardeşi olsun istiyorum. Ama korkularım var ya tekrar aynı şeyleri yaşarsam diye. Düşüncelerinizi ve varsa tecrubelerinizi yazarsanız çok sevinirim