- 21 Şubat 2009
- 7.375
- 308
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar yhaaa fazla dizi izlioz galiba kaç kişi şöyle günde bir saat ki,tap okuo :kedi:
Elif Şafak Siyah Süt şu ara onu okuyorum yeni doğum yapanlara tavsiye ederim
kitap okuyorum ,sınavlarada çalışıyorum,yemek,bulaşık ,çamaşır,kızım,kk o kadar çok şey yapıyorum gecede 3 posta kalkıyorum ...oha çüş yani bana..
geçen yıl okumuştum ben onu
benim için çok eğlenceli bir kitaptı
davulun sesi uzaktan hoş gelir hesabı
LOCA bende geldimm
LOCA bende geldimm
ŞenizŞenizMeldama haber verdin mi canım o da gelsin buraya..
meldamada haber verdim oda görünce gelir a.s
asi38 herşey dahil :lepi:
hurim bende 2007 de keşfettim o zamanlar teşekkür butonu vardı.bende cilt çatlağıyla ilgili araştırma yapıyordum sonra bu siteyi gördüm başka yerlerede baktım çok beğendim 2 sene misafir olarak takip ettim ve bigün dert bölümünde bi konu vardı çok dikkatimi çekti o konuya yorum yapabilmek için üye oldum sonrası malum.gecenin 12 sinde sempatiksalakcinni hiç rumuzumu değiştirmedim.benimde ters düştüklerim çok artık onlarla aynı ortamda bulunmamaya gayret ediyorum.haa keşfettiğimde bu siteyi evliydim keşke bekarken bulsaymışım.
hmm bekarken neden ??hurim bende 2007 de keşfettim o zamanlar teşekkür butonu vardı.bende cilt çatlağıyla ilgili araştırma yapıyordum sonra bu siteyi gördüm başka yerlerede baktım çok beğendim 2 sene misafir olarak takip ettim ve bigün dert bölümünde bi konu vardı çok dikkatimi çekti o konuya yorum yapabilmek için üye oldum sonrası malum.gecenin 12 sinde sempatiksalakcinni hiç rumuzumu değiştirmedim.benimde ters düştüklerim çok artık onlarla aynı ortamda bulunmamaya gayret ediyorum.haa keşfettiğimde bu siteyi evliydim keşke bekarken bulsaymışım.
sorma şeker aöf kızım saolsun hiç ders çalışamadım 2. dönem çok kısaydı 5 dersten kaldım 3 ünü eylülde vermem lazım...yoksa okul bitmeyecek..hangi sınavlara çalışıyorsun huri
hoşbulduk aretliğim bayanssulusmileHoşgeldin bayanssulusmile
Aman aman öteki taraftanda konuklarımız var
Elif Şafak Siyah Süt şu ara onu okuyorum yeni doğum yapanlara tavsiye ederim
sorma şeker aöf kızım saolsun hiç ders çalışamadım 2. dönem çok kısaydı 5 dersten kaldım 3 ünü eylülde vermem lazım...yoksa okul bitmeyecek..
meldam hoşgeldin canım :1hug: siyah sütü ben okumuştum çok etkilendim ben o kitabı okuyunca dedimki bu kitabı okuyan çocuk falan istemez.
niye bekarken
daha fazla vakit ayırabilmek için mi
yoksa evlilikle ilgili şeylerle mi ilgili
buradaki derdim var bölümünü okuyanın gözü korkar bence