- 21 Şubat 2009
- 7.375
- 308
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selam kızlar temmzu ayı edisi huri den selamlar hepiciğinize..
şu fatmagülün suçu ne dizisinde şu salak engini oynatmasalar ya ..o çocuğu hiç sevmedim ben ..o da türkiyenin yıldızları yarışmasından çıkmıştı tipi hiç hoşuma gitmiyor beeee
fatmagülün suçu ne adlı dizide beren saat oynayacakmış engin akyürekle birlikte berene yani fatmagüle 5 kişi tecavüz edecekmiş :1shok:
o benim kedim çok alındı ablası şu anda sana:1closedeyes:
oy ne şeker o öyle :asigim:o benim kedim çok alındı ablası şu anda sana:1closedeyes:
Aa sanada mı gelmediler?
Bizimkinede gelmedilerde
Hoşgeldina.s.
Engin hangisiydi ya hatırlayamadım şu bir bulut olsamda ki çocuk mu?bilmiyorumkismile
Doğru hatırlamışım..Orda iyi oynamıştı ya..bilmiyorumkismilehurii
Ya şu Engini bi ben tanımıyorum ha,
Bir bulut olsamda da psikopatı oynamış doğrumu?
:kedi:bilmiyodum senin kedin olduğunu netten buldun sandım.bilmiyorumkismile affetsin beni kedicikin ismi ne bilmiyorum.
oy ne şeker o öyle :asigim:
hayırsızlar bak görüyor musun?
işte bunların hepsi böyle :umursamaz:
o ne bee :1shok:
hayırsızlar bak görüyor musun?
işte bunların hepsi böyle :umursamaz:
loca selam tatlım nasılsın..ne zaman başlıyor berenin yeni dizisi onunu topiğinide sen aç başlayınca.
Ta kendisi ablam
Hoşgeldina.s.
Engin hangisiydi ya hatırlayamadım şu bir bulut olsamda ki çocuk mu?bilmiyorumkismile
hurii
Ya şu Engini bi ben tanımıyorum ha,
Bir bulut olsamda da psikopatı oynamış doğrumu?
Kızlar söylemiş miydim daha önce benim muhabbet kuşum var ismi de Behlül :roflol: :roflol: sırnaşık şey
loca selam tatlım nasılsın..ne zaman başlıyor berenin yeni dizisi onunu topiğinide sen aç başlayınca.
Kızlar söylemiş miydim daha önce benim muhabbet kuşum var ismi de Behlül :roflol: :roflol: sırnaşık şey