- 28 Haziran 2010
- 239
- 1
şişş faceler özeldenn kaydirigubbakcemile3
misafir kaynıyo site
bide fake delikafadulden
gelir gelmez dan diye ilk bunu örendimdi:teytey::dance:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
şişş faceler özeldenn kaydirigubbakcemile3
misafir kaynıyo site
bide fake delikafadulden
gelir gelmez dan diye ilk bunu örendimdi:teytey::dance:
aammiiiinnnn..
valla yemek yemedim akşam canım istemedi şimdide açım dolapta yemekte var ama o kadar çok açım ki ısıtmaya bile halim yok o şimdi gelir ısıtıverir kocişim...
face kullanana var mı ? sorumu bu tabiki
o zaman huris er ekleyin beni anacığım ama burdaki rumuzlarınızıda yazarsanız tanırım ancak yoksa kabu letmiyom :)
yok melek ben oluyorum ben adım huri = melek
pay böyle çıkarılır :dilcikar::dance:
bende face var özelden söyle ekleyelim bulalım
benim de var facemşişş faceler özeldenn kaydirigubbakcemile3
misafir kaynıyo site
ben misafir görmedim
ehehh bu aralar fake moda.. her gün bikaç tane türüyo :sinifsinif:
yok şu anda yok da.. dün gördüm galiba bi tane ya da topikleri karıştırdım.. ya da herneyse.. burayı görebiliyo misfirler di mi kafamçokkarıştı
ehehh bu aralar fake moda.. her gün bikaç tane türüyo :sinifsinif:
söyledim ya kız yazının içinde yazıyor adım soyadım kih kih kih
yalnız fake denmesine gıcık oluyorum sahte desek ya türkçe olsun niye yabancı bi dil konuşuyoruz.
valla ne yapabilirler resimleri herkese kapalı,arkadaş olmak içinde benim onayım gerekiyor ..patlatırlarsada patlatın ulleeeyyynn açarım yenisini misafir bozuntularııııı fakeciler siziiiiiiii höyyyttt yakarım nan bu topiğiiii
yalnız fake denmesine gıcık oluyorum sahte desek ya türkçe olsun niye yabancı bi dil konuşuyoruz.
tamam :kedi:
aslında ben de sevmiyorum türkçe sözcük kullanılmamasını da bu sitede direk "fake" diye yorum yapıp dalgaya almak hoşuma gidiyo kaydirigubbakcemile3