- 19 Mart 2009
- 9.766
- 37
bayılırım film izlemeye.. izleyemediğim gözden kaçan filmleri tek tek not alıyorum şimdi.. yaz boyu film zamanı =)))
beğendiklerini söyle biz de izleyelim :lepi:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bayılırım film izlemeye.. izleyemediğim gözden kaçan filmleri tek tek not alıyorum şimdi.. yaz boyu film zamanı =)))
hoş geldin yeliz
nerde bizim topik kaydirigubbakcemile2
açıcam kuzum kafamı bi toparlayabilsem
hoşbuldum canlarım...
locacım evet açıcaktım ama sabah bir telle uyandım.. iş görüşmesine son mülakata çağırdılar apar topar gittim.. sonrada biraz işlerim vardı onları hallettim. daha yeni gelebildim eve...
bişeler atıştırdım hafiften geldim hemen yamacınıza kaydirigubbakcemile3
keyifli sohbetler loca hanımkaydirigubbakcemile3aşağıda nikoncanı da gördüm aklinialirimsmile
ayy ben film izlemeyi sevmem ki
keyifli sohbetler loca hanımkaydirigubbakcemile3
konu dikkatimi çekti
beğendiklerini söyle biz de izleyelim :lepi:
tamam örtmenim
cum akşamı gideceğim..1 senedir ilk filmim bebekten dolayı gidemiyordum artık 11 aylık oldu babannesi baksın 2-3 saat..kızlar alacakaranlık a giden var mı içinizde?
mümkün devsamlı yapmıyorlar ki sabah akşam yeni evli çiftler genelde böyle olurlar ....:kedihaoldumsmiletam bilmiyorum ama devamlı bu işi yapmaları mümkün mü yani biyolojik olarak?
muhaaaaaaaa delikafadulden:hooray::roflol:elbette değildir de cilveli bir hatundur mesela
herifin her dokunuşunda çığlık atıyordur falan
ay yine çok kaba oldum ben :kedi: sempatiksalakcinni
bence o asosyal yönetici komşuyu buraya çağırıp sosyalleştirelimm kaydirigubbakcemile3
vala onaylandım kuzum da bazı sorunlar var... çok istediğim bir işti... ama şimdi sebeplerimde dağılma var..
bazı konularda kafam çok karışık ve çok bunaldım. iş için ay sonuna kadar zamanım var zaten. durumlara bakıp öyle karar vericem.. önce kendi karmaşamı açıklığa kavuşturmam lazım. zihnimi çok meşgul diyorr:sinifsinif:
vala onaylandım kuzum da bazı sorunlar var... çok istediğim bir işti... ama şimdi sebeplerimde dağılma var..
bazı konularda kafam çok karışık ve çok bunaldım. iş için ay sonuna kadar zamanım var zaten. durumlara bakıp öyle karar vericem.. önce kendi karmaşamı açıklığa kavuşturmam lazım. zihnimi çok meşgul diyorr:sinifsinif:
buraya girmeye vakit bulamaz ki sey yapmaktan :roflol:cum akşamı gideceğim..1 senedir ilk filmim bebekten dolayı gidemiyordum artık 11 aylık oldu babannesi baksın 2-3 saat..
mümkün devsamlı yapmıyorlar ki sabah akşam yeni evli çiftler genelde böyle olurlar ....:kedihaoldumsmile
muhaaaaaaaa delikafadulden:hooray::roflol:
kesinlikle.....+18 bölümünde görürüz artık kendisini..bide alt komşuda burdaymış hehehehe
ama yazdığım o mesajdaki bir kelimeye dikkat etmen gerekiyordu domina :1ninca:
Aklıma geldi geçen sene biri konu açmıştı "12 yaşındayım üvey babamdan hamileyim" diye.Mutluluktan uçtuğunuz haberler bölümü var ya oraya açmıştı
bir de sonuna ühühühü yazmış :CüvCüv: bu ifadeyi koymuştu :roflol:
Aklıma geldi geçen sene biri konu açmıştı "12 yaşındayım üvey babamdan hamileyim" diye.Mutluluktan uçtuğunuz haberler bölümü var ya oraya açmıştı
bir de sonuna ühühühü yazmış :CüvCüv: bu ifadeyi koymuştu :roflol: