- 23 Nisan 2009
- 4.060
- 11
ben de geldim zemuszemus
Hoşgeldin opuyorumnanaktan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben de geldim zemuszemus
fatmagülün suçu ne dizisini perşembe akşamı yaparlarsa bakarız böylece açık kalmaz aklinialirimsmile senaristler aşkı memnu ne zaman başladıysa o zaman başlatıcaz demişti fatmagülü
evet cnm bu arada bana kısaca angel diebilirsin hattaaaaa sinamaya uyarlancakmış galiba bende öle duymuştum
sinemamı kafamçokkarıştıgitmem tamam sana angel diyorum kısaca kaydirigubbakcemile3
Hoşgeldin opuyorumnanaktan
sarissa hoşgeldin canım a.s.:içelim:
angel kaydirigubbakcemile3taliplerim artıyor evet :jeyyar:
teşekkür ederim
geçmişe baktım neler konuşmuşsunuz diye
şimdilik konu diziler sanırım
ben şu aslında hiçbir diziyi oturup izlemeyen ama neredeyse hepsi bilen tipler vardır ya
onlardan biriyim :hulya:
Ben de biraz öyleyim
Bkz.Ezel :roflol:
sarissa hoşgeldin canım a.s.:içelim:
angel kaydirigubbakcemile3taliplerim artıyor evet :jeyyar:
Ben izlerim fatmagülü kesinlikle beren favorim:lepi:fatmagülün suçu ne dizisini perşembe akşamı yaparlarsa bakarız böylece açık kalmaz aklinialirimsmile senaristler aşkı memnu ne zaman başladıysa o zaman başlatıcaz demişti fatmagülü
locam mekanııııı genişletionnnn taliplin artıoooo 4 olduk kaydirigubbakcemile3
angelgozde, sarissa, LOCA+, domination
eğer benim topiğime gelirsenizzzzz herkesin evinn önüne havuz yaptıracağım askeri ücreti arttıracağım çocuğu olmayana tüp bebek çocuğu olana mama bez dağıtacağım oburlara hamburger zayıflaraaa çikolata alacağımmmm kaydirigubbakcemile3
vaatçiiiiler gibi oldum yhaaaa opuyorumnanaktan
Ben izlerim fatmagülü kesinlikle beren favorim:lepi:
Hani ben:dilcikar:
kavak yelleri çok itici geldi,ama fragmanlardan bişeyler gördüm işte.
hevin sen sexi memnuda firdevs rolündeydin bi geldin bidaha gelmedin.