- 12 Nisan 2008
- 122.538
- 2.965
benim eşim çocuktan daha beter :mymeka:
5,30 da tıkırtı yapmaya başlıyor müzik açıyor :mymeka:
söylenmmeye başladığımda niye uyandın yat diyor ohaoldumsmile
Akşam 8 de uyursa öyle olur tabiohaoldumsmile
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benim eşim çocuktan daha beter :mymeka:
5,30 da tıkırtı yapmaya başlıyor müzik açıyor :mymeka:
söylenmmeye başladığımda niye uyandın yat diyor ohaoldumsmile
öğlen kalkıncada gün yetmiyo bide ikindi oluncada uykum geliyo ee ne zaman yapılacak işler gece gece de olmazki
gece yatıncada aynı alışmış sabah 5 kendisi için öğlenmiş ohaoldumsmileAkşam 8 de uyursa öyle olur tabiohaoldumsmile
aa aynı benmki hiç düşünmez uyuyan var diye çok ses çıkarır ben de çok kızarım ama ne fayda diyo bide yat nasıl yatacaksam.
Kızlar ben kaçtım yarın görüşürüz uykudan bahsettiniz uykum geldimirmirmirmir
İyi geceleropuyorumnanaktan
aranızda genç benmiyim yani sırnaşık şeykardelen sen kaç yaşındasınaklinialirimsmile
meldam çok benzeşiyoz seninle olumunekankayizsmile benim kocada öyle 8 gibi yatar sabah gidecekse tabi sabahta 6 gibi kalkar uykusu çok hafif tatillerde bile en geç 7 de kalkar.
domination hoşgeldin olumunekankayizsmile
domination hoşgedin
nasılsın bugün neler yaptın
uyudum bugün ya yapacak birşey bulamadım :1ninca: akşam da misafir vardı şimdi gittiler
sabaha kadar uyumam artık -tatlicadiarzu-
benimde bugün günüm uyumakla geçti bende vardiyalı çalışıyorum,gece ayaktayım gündüz yatakta.:roflol:
yok ben genelde kenara çekilip oturuyorum misafir gelince karışmıyorum pek sırnaşık şeyya ne mutlu ben akşama kadar hiç oturamıyorum :çok üzgünüm:
misafirler yormadı mı seni sengözlerimebaksanab
ben yatıyorum kızlar
sabah erkenden ayaktayım enerji toplamama lazım guclubacismile