Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
en son tartıldığımda 55 di ama boy kısa olunca balık etli oluyo benim boyuma göre 47 olmam lazım.
Benimde boyum 1.68..Kilom 66 dı..Tadilatta 2 kilo vermişim şu anda 64..Bi kaç aya kadar geri alırım
tadilat yaramadı ozamn yordu seni
rahat kavuşunca hemn alııyor insan kiloların verilmesi kadar alınması da zor olsa
boshayallersmileboshayallersmile
keşke öyle olsa alırken çok kolay verirken zor.bazıları yiyo yiyo almıyo gıcık oluyorum.ama ben çok müsaitim almaya
tatlı-pasta çok severim ama kola gibi asitli içeceklerle hiç aram yok.kaç senedir içmem.
hee pasta gibi şeylerinde çilekli-frambuazlısını çok severim.
kolyı bırakamıyorum ben :çok üzgünüm::çok üzgünüm:
hergün 2.5 3 lt içiyorum
sigarayı hiç ağzıma almadım pepsi sigradan daha betermiş :çok üzgünüm:
bir ben pis boğazım iştahım hiç kaçmıyorBenim bi huyum var düzenim bozuldu mu iştahım gidiyo..Sabahları erken kalkmak falan bi tuhaf yaptı beni..Sürekli dışarda yemek yedik bi de bıktım az yedim:sinifsinif:
benimde şimdi uyku düzenim bozuk gece 2 de yatıyorum gündüz 11-12 gibi kalkıyorum.ohaoldumsmile
içince nereme sığdırdığımı bende çözemedim bilmiyorumkismileBenim bi arkadaşım var öyle günde 2,5 lt içiyoohaoldumsmile
Nasıl içiyosunuz ben şişiyorum bi bardaklabilmiyorumkismile
sigara hiç içmem ben allaha şükür ama sen kolayı çok içiyormuşsun ohaoldumsmile kemik erimeside yapar ileride
içince nereme sığdırdığımı bende çözemedim bilmiyorumkismile
keşke bende 6 da kalkabilsem.bekarken çok düzenliydi ama evlenince bozuldu.ohaoldumsmile bide evlilik hayatı düzene sokar derler o benim için geçerli değil.:sinifsinif:
Sığmıyo ki bi yandan içiyon bi yandan alttan çıkıyo:roflol:
Niye 6 da kalkıyosun melda? Çocuk mu uyanıyo?