LoadedGun ev nişanımız :)

canım çok güzel olmuşsun maşallah,içine sinen ve de seni mutlu kılan bir nişan töreni geçirmene çok sevindim,inşallah bu güzellikle devam eder
yalnız herkes teker teker atlatıyo,beni heyecan basıyor,zaman çabuk mu geçiyor ne

çok güzel olmuş Allah tamamına erdirsin canım yüzüklerinize bayıldım
Amin canım çok sağoll :) bizde çok begenerek aldıkkk

Gerçekten çok içime sindi :) Bir daha olsa yine aynısını yaparım ev nişanı yapacak arkadaşlarada yardımcı olurum çünkü salon nişanı gibi hiçbir detay atlanmadan programlı yapıldı,Amin inşallah Evet çooooook çabuk geciyooo darısı senin başına

Ayy canım canım canııım.
Çok güzel olmuşsun.
Bizim topikten hatırlıyorum, merak ediyodum bendee.
Allah aşkınızı daim kılsın, çok yakışmışsınız.
Mutluluklar.

cnm çok güzel olmuşsun valla dört gözle bekliyordum nişanını tatildeydim yeni döndüm eve girer girmez burdayım ve açtığın konuyu görünce çok mutlu oldum allahım çok mutlu etsin sizi çok yakışıyosunuz

sen ne kadar güzel ne kadar tatlı bir kızmışsın yaaa :) sonunda görebildik tatlım çoook güzel her şey, inşaAllah sonunuzda böyle güzel olsun :)

Amin kızlaaaar , niianlandık nihayet çok sevindim begenmenize

perimasalininperisi
sen ne kadar güzel ne kadar tatlı bir kızmışsın yaaa :) sonunda görebildik tatlım çoook güzel her şey, inşaAllah sonunuzda böyle güzel olsun :)

Ayy çok teşekkür ederiiiim Amin cümlemizin inşallah

baglacolanki
Ayy canım canım canııım.
Çok güzel olmuşsun.
Bizim topikten hatırlıyorum, merak ediyodum bendee.
Allah aşkınızı daim kılsın, çok yakışmışsınız.
Mutluluklar.

Eveet sizin topikteydim temmuzda nişanlanacak olanlar
Teşekkür ederiiim Amin
Yakıştırdığın içinde teşekkürler

Saol tatlım çok teşekkürler Ooo tatil yaptın he iyisin valla , Amiiiiiiin

beyazbegonvil
Cok guzel olmus hersey.AllAh tamamina erdirsin....​

Çok teşekkürler aminnn :)

rabbim tamamına erdirsin inşl. birbirinize gerçekten çok yakışıyorsunuz. herşey sade ve yalın böylede olması herşeyi çok şık durdurmuş.

maşallah nazarlardan korusun rabbim :))

Canım ne kadar güzel olmuşsunuz.MaşAllah.Bende evde yaptım nişanımı.Çokta güzel olmuştu çok samimi geçmişti gerçekten.Allah tamamını erdirsin.

Son düzenleme:
Canım ne kadar güzel olmuşsunuz.MaşAllah.Bende evde yaptım nişanımı.Çokta güzel olmuştu çok samimi geçmişti gerçekten.Allah tamamını erdirsin.

Ev nişanı gerçekten çok güzel samimi oluyor :)Amin teşekkür ederimmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…