Amin canım teşekkürler güzel yorumun için :)Allah tamamına erdirsin.Çok cici olmuşsun.Hep böyle mutlu kalın
Amin canım çok sağoll :) bizde çok begenerek aldıkkkçok güzel olmuş Allah tamamına erdirsin canımyüzüklerinize bayıldım
aprincanım çok güzel olmuşsun maşallah,içine sinen ve de seni mutlu kılan bir nişan töreni geçirmene çok sevindim,inşallah bu güzellikle devam eder
yalnız herkes teker teker atlatıyo,beni heyecan basıyor,zaman çabuk mu geçiyor ne
perimasalininperisisen ne kadar güzel ne kadar tatlı bir kızmışsın yaaa :) sonunda görebildik tatlım çoook güzel her şey, inşaAllah sonunuzda böyle güzel olsun :)
baglacolankiAyy canım canım canııım.
Çok güzel olmuşsun.
Bizim topikten hatırlıyorum, merak ediyodum bendee.
Allah aşkınızı daim kılsın, çok yakışmışsınız.
Mutluluklar.
solitarywomancnm çok güzel olmuşsun valla dört gözle bekliyordum nişanını tatildeydim yeni döndüm eve girer girmez burdayım ve açtığın konuyu görünce çok mutlu oldumallahım çok mutlu etsin sizi çok yakışıyosunuz
beyazbegonvilCok guzel olmus hersey.AllAh tamamina erdirsin....
Canım ne kadar güzel olmuşsunuz.MaşAllah.Bende evde yaptım nişanımı.Çokta güzel olmuştu çok samimi geçmişti gerçekten.Allah tamamını erdirsin.
Kızlar hayatımda yaşadığım en güzel en mutlu gündü :) Yine olsa yine evde yaaprdım nişanımızı
Beyaz çiçek benim çiçeğim :)
Eki Görüntüle 465605
Eki Görüntüle 465589 Eki Görüntüle 465603 Eki Görüntüle 465602 Eki Görüntüle 465601 Eki Görüntüle 465600 Eki Görüntüle 465599 Eki Görüntüle 465598 Eki Görüntüle 465597 Eki Görüntüle 465596 Eki Görüntüle 465595 Eki Görüntüle 465594 Eki Görüntüle 465593 Eki Görüntüle 465592 Eki Görüntüle 465591 Eki Görüntüle 465590 Eki Görüntüle 465604
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?