• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

LoadedGun ev nişanımız :)

canım çok güzel olmuşsun maşallah,içine sinen ve de seni mutlu kılan bir nişan töreni geçirmene çok sevindim,inşallah bu güzellikle devam eder :nazar:
yalnız herkes teker teker atlatıyo,beni heyecan basıyor,zaman çabuk mu geçiyor ne :9:

çok güzel olmuş Allah tamamına erdirsin canım:nazar: yüzüklerinize bayıldım :16:
Amin canım çok sağoll :) bizde çok begenerek aldıkkk:17:

aprin
canım çok güzel olmuşsun maşallah,içine sinen ve de seni mutlu kılan bir nişan töreni geçirmene çok sevindim,inşallah bu güzellikle devam eder :nazar:
yalnız herkes teker teker atlatıyo,beni heyecan basıyor,zaman çabuk mu geçiyor ne :9:

Gerçekten çok içime sindi :) Bir daha olsa yine aynısını yaparım ev nişanı yapacak arkadaşlarada yardımcı olurum çünkü salon nişanı gibi hiçbir detay atlanmadan programlı yapıldı,Amin inşallah:nazar: Evet çooooook çabuk geciyooo darısı senin başına

Ayy canım canım canııım.
Çok güzel olmuşsun.
Bizim topikten hatırlıyorum, merak ediyodum bendee.
Allah aşkınızı daim kılsın, çok yakışmışsınız.
Mutluluklar.:54:

cnm çok güzel olmuşsun valla dört gözle bekliyordum nişanını tatildeydim yeni döndüm eve girer girmez burdayım ve açtığın konuyu görünce çok mutlu oldum:16: allahım çok mutlu etsin sizi çok yakışıyosunuz:16::16:

sen ne kadar güzel ne kadar tatlı bir kızmışsın yaaa :) sonunda görebildik tatlım çoook güzel her şey, inşaAllah sonunuzda böyle güzel olsun :) :21: :21:

Amin kızlaaaar , niianlandık nihayet :p çok sevindim begenmenize :17:

perimasalininperisi
sen ne kadar güzel ne kadar tatlı bir kızmışsın yaaa :) sonunda görebildik tatlım çoook güzel her şey, inşaAllah sonunuzda böyle güzel olsun :) :21: :21:

Ayy çok teşekkür ederiiiim :17: Amin cümlemizin inşallah :nazar:

baglacolanki
Ayy canım canım canııım.
Çok güzel olmuşsun.
Bizim topikten hatırlıyorum, merak ediyodum bendee.
Allah aşkınızı daim kılsın, çok yakışmışsınız.
Mutluluklar.:54:

Eveet sizin topikteydim temmuzda nişanlanacak olanlar :1:
Teşekkür ederiiim Amin :nazar:
Yakıştırdığın içinde teşekkürler :54:

solitarywoman
cnm çok güzel olmuşsun valla dört gözle bekliyordum nişanını tatildeydim yeni döndüm eve girer girmez burdayım ve açtığın konuyu görünce çok mutlu oldum:16: allahım çok mutlu etsin sizi çok yakışıyosunuz:16::16:

Saol tatlım çok teşekkürler :17:Ooo tatil yaptın he iyisin valla , Amiiiiiiin :nazar:

beyazbegonvil
Cok guzel olmus hersey.AllAh tamamina erdirsin....​

Çok teşekkürler aminnn :)

rabbim tamamına erdirsin inşl. birbirinize gerçekten çok yakışıyorsunuz. herşey sade ve yalın böylede olması herşeyi çok şık durdurmuş.

maşallah nazarlardan korusun:nazar: rabbim :))

Canım ne kadar güzel olmuşsunuz.MaşAllah.Bende evde yaptım nişanımı.Çokta güzel olmuştu çok samimi geçmişti gerçekten.Allah tamamını erdirsin.

Son düzenleme:
Canım ne kadar güzel olmuşsunuz.MaşAllah.Bende evde yaptım nişanımı.Çokta güzel olmuştu çok samimi geçmişti gerçekten.Allah tamamını erdirsin.

Ev nişanı gerçekten çok güzel samimi oluyor :)Amin teşekkür ederimmmmmm

Back