• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

LOA, gerçekleşen dilekleriniz, başınıza gelen mucizevi olaylar.

birde aslında siz fal baktırarak olayları gerçekleştirdiniz eger okdın boşanma demeseydi belkide eşinizi affedeceksinizdi bence fal olayların gerçekleşmesini sağlıyor.. uzun hikaye bu ama işin özü. bu fal olayları gerçekleştiriyor beyniniz soyledikleirni kodluyor.. kadın aldatmayı bildimi hayır bilmedi sadece boşanma dedi siz o boşanmayı kodladınız bilinçsizce ve boşanma gerçek oldu... boyle cok hikaye var hiç. araba alcagı olmayanfalcı araba alacaksın dediği için araba alan ama bunu dediğim giibi. bilinçdışı farkında olmadan yapan birsürü. kişi var..

mucizeyle alakası yok yani tamamen bilinçaltı onın için yazdım

Sanırım burada ki anlatımımın sadeleştirilmiş olduğunu kelimesi kelimesine anlatmanın mümkün olmadığı göz önüne alarak bu yorumu yapmışsınızdır. Zira diğer türlüsünü düşünmek üzücü malum birbirini tanımayan iki yabancıyız. Çevrenizde güveninizi sarsan her ielbette nsan için burada tanımadıklarınıza haksız itham da bulunmak etik değildir diyerek konuyu kapatmayı diliyorum
Yazdıklarınıza ve samımıyetınıze ınanıyorum. Dasdar Dasdar , uyenın yasadıgı konu hakkında önce "gerçek mı degıl mı" dıye fıkrınızı yazmıssınız, konusulmus,konu kapanmıs ama son 2 mesajınızdakı tavrınız bana bıle negatıf geldı. Mucızelere ınanmıyor olabılırsınz ama ne mucızeler ne de fal olarak duydugumuz seylerı beynımızın kodlayarak gerceklestırecegı kanıtlanmıs bır sey...Bu dedıklerınız sadece polemık yaratır,zaten konu baslıgı burada yasadıgımız gercek ustu olaylar... Bunlara mantık cercevesınde acıklama getırebılsek zaten gercek ustu olmazdı...Konuyu daha fazla uzatmasak:KK49:

mucizeyle alakası yok yani tamamen bilinçaltı onın için yazdım
Falcının beynime kodladıkları ile hareket ettiysem bana da yazıklar olsun o zaman bırakın ben bi yerden atayım kendimi
Ben bu evliliği bitirmek için kimleri aldım karşıma nelerden vazgeçtim ahhh bir bilseniz. :KK71:
Hıııı sizin bahsettiğiniz derece de vasıfsız amaçsız bir kadın tanımadım. Umarım öyle bir hemcinsim yoktur. İyi akşamlar yaşadığınız tecrübe için de üzgünüm umarım bir daha böyle bir karakterde bir insan çıkmaz karşınıza

Sevgili Dasdar Dasdar , madem falları bilinçaltımızla kendimiz gerçekleştiriyoruz, o zaman neden falcıların kime bilip bilmediğini soruşturup duruyorsun? Neden bu kadar fal odaklı yaşıyorsun?
Kusura bakma çok negatif bir insan olduğunu düşünüyorum, falcılar için ‘karı’ gibi ifadeler kullanıyorsun, sürekli şu ‘eski’ erkek arkadaşına hakaretler yağdırıyorsun. Sonra gidip yine onun için fal baktırıyosun.
Biraz tutarlı olsan iyi olur.

Yazdıklarınıza ve samımıyetınıze ınanıyorum. Dasdar Dasdar , uyenın yasadıgı konu hakkında önce "gerçek mı degıl mı" dıye fıkrınızı yazmıssınız, konusulmus,konu kapanmıs ama son 2 mesajınızdakı tavrınız bana bıle negatıf geldı. Mucızelere ınanmıyor olabılırsınz ama ne mucızeler ne de fal olarak duydugumuz seylerı beynımızın kodlayarak gerceklestırecegı kanıtlanmıs bır sey...Bu dedıklerınız sadece polemık yaratır,zaten konu baslıgı burada yasadıgımız gercek ustu olaylar... Bunlara mantık cercevesınde acıklama getırebılsek zaten gercek ustu olmazdı...Konuyu daha fazla uzatmasak:KK49:

Mucizelerw inanmıorum demedim.. bu olay mucize değil, sadece fal.. sen negatif lik hissedeceksin diye düşüncemi mi değiştireceğim burada çok kısır döngü sacma tartışmalar var ve hep at gözlükküsünüz. bagnazsınız...

Sevgili Dasdar Dasdar , madem falları bilinçaltımızla kendimiz gerçekleştiriyoruz, o zaman neden falcıların kime bilip bilmediğini soruşturup duruyorsun? Neden bu kadar fal odaklı yaşıyorsun?
Kusura bakma çok negatif bir insan olduğunu düşünüyorum, falcılar için ‘karı’ gibi ifadeler kullanıyorsun, sürekli şu ‘eski’ erkek arkadaşına hakaretler yağdırıyorsun. Sonra gidip yine onun için fal baktırıyosun.
Biraz tutarlı olsan iyi olur.

Onın için fla baktırdıgımı kim söyledi
sen rahatsız mısın insanın özel hayatına saldırıyorsun sizin giib lerinin fallarınında niye çıkmadıgı belli.. sizi. kim çeker ki. Adriana lima olsanız bile. çekilmezsiniz. erkekler. tarafından kalbinizde bu kadar kötülük kin nefret ve bagnaz düşünce tarzı varken, farklı düşünce ye tahammül edemeyip. saldırıyorsunuz buralarda saldıracapiğınıza kendi. acizliğinizi. arastırıp bulduğunuz özel. yaşamlara saldırarak gidermek yerine kendi. kabuğunzdan çıkacağınza. boyna saldırıyorsunuz yazık! hadi. ban'landırın beni. şimdide. egonuzu tatmin edin... aşamadınız erkeklerinize. yapamadıgnz üstünlük mucadelesini. verin şikayet edin hadi...
ukala kızz özel. hayatıma vurdurıuor terbiyesiz. seni.. hadsiz

Erkekler de burayı okuyor merak etmeyin ve size. acıyorlar... oyle acıyorlarki, şu hale bakın ben falcıya inanmadığımı soyledim sizler bana direkt saldırdınız bu erkekler sizi napsın soyleyin bana tahsiliniz nedir okumuş cahillerdenmisiniz ki anlamıyorsunuz..
senin erkek arkadaşın..
negatif oldugunu düşünüyorum..
tutarsız...
bunlar ve daha fazlası hep kişisel saldırıya giriyor tahsilibiz. neki. anlamıyorsunuz..
ben alttarafı beş para etmez bir falcı dan bahsetttim ki dini yorum yasak yapamıyorum ama bana kişisel saldırı oldugu için kusıea bakmayında susmam...

sizin tarzınız şu bakın... sizin tarzınızla size yaklaşırsam diyeceğim oki erkekler boyke kindar kadınları napsın

purring sen avukatmısın beni mi araştırma yapıyorsun hadsiz bu kaçıncı peşimdeb dolanışın sne artık çok oldun çok..bir fal odaklı değilim iki erkek arkadaşım için baktırmıyorum, üç falcıyı sormamın nedeni ni sen nereden biliyorsun da yorum yapıyorsun falcı benm için. muhabbet iten öteye gidemez asıl odaklanan sizlersinizki delirdiğinizi göremeyecek kadar kör olmuşsunuz ... okdr odaklısınızki fala hemen aksi yorum görünce sıfstınızı düşürüp böyle adice saldırıyorsunuz... pes erkeklerimizin sizlerden neden kaçtığı belli... :KK70:

Yahu Dasdar sen ıyımısın? Bır öncekı sayfada "erkeklerle" ılgılı yasadıgın olumsuz durumu anlatan sen...Şımdı önune gelene saran sen....kı sarmak gıbı bır nıyetın oldugunu daha o mesajda anlamak ıcın kahın-muneccım vs. olmak gerekmıyor...

Ayrıca Fal ve falcılara karsı madem bu kadar tepkılısın....nıye fal sayfalarından ayrılmıyorsun? Bu topıklerı az bucuk okuyup takıp eden bırı senın eskı Pythia oldugunu da bılır...Bunun ıcın dedektıf olmaya gerek yok...UNUTMA kı..sen bu topıklerde SADECE 1 veya 2 yazısı olan bır uye degılsın:) Bır de erkeklerımız demıs:) ya....

Mune Mune aramızda bu topıklerde yazan,fal baktıran zavallılardan daha üstün oldugunu düşünenler var...Kendı yolunu sasırmıs sanırım sıyaset,divan edebıyatı bölümlerınden bırıne ugrayacaktı...Kavga cıktıktan sonra haber vermektense sımdıden uyarımı yapayım....

Dasdar Dasdar sen inanmıyor olabilirsin ama inanan var, fikrini söyledin ve bitti. Bütün konu kişisel tartışmaya döndü. Tam da kaçındığım şey oldu , yazılanlara istinaden " belki hikaye belki gerçek şeyler " yazacak üyelerin çekinmesinden korkuyorum, sonuçta benim gibi ciddi böyle şeyler okumayı seven insanlar var , kurgu olan halini de, gerçek olduğunun iddia edildiği durumları da.

Madem mucizelerden, çıkan fallardan, rüyalardan, beddualardan bahsediyoruz, çocukluğumdan bir hikaye anlatayım.

Bizim evin önünde küçük bır bahçe vardı. İlk ya da ortaokula gidiyorum. Orada yenidünya meyve ağaçlarım var. Hepsi çekirdekten kendi çıkardığım şeyler ve gözüm gibi bakıyorum. Yine böyle bir gün, yaz güneş tepede, usulca evın önündeki bahçeye çıktım. Biraz bakındım sağa sola, sonra bir adım attım ve küttt diye bir sesle irkilmem bir oldu. Hem sesten ürktüm hem de yanıma düşen kocaman bır kütükle neye uğradığımı şaşırmış şekilde olayı kavramaya çalıştım. Benim yengem, balkonun duvarına hangı akla hizmet bılmıyorum o kocaman uzun kütüğü koymuş ve o kütük benim kafama saniye farkı ile düşmemiş oldu. O kafama düşmüş olsaydı ben bugün yaşamıyor olacaktım büyük ihtimalle, bana o gün hem o bahçeye götüren hem de kafama kocaman kütük dusmesını engelleyen değişik bir altıncı hısım var sanırım:)

Hanımlar,
konuda tartışma olmasın lütfen, üsluplara dikkat ediyoruz ve baştan yazdığımı yineleyeyim dini yorumlar yasak, buna beddualarda dahil, bu sebeple yazın gitsin demeyin rica ediyorum.

philly,
konun pozitif düşünce gücü, evren içimizde gibi birşey loa'nın anlamı buna tekabül ediyor en azından, 5x55 dediğin metod da komik, bilimsel bir dayanağı yok, o adam öyle inanmış, öyle yaymış, birşey olacaksa bir sefer düşünmeyle de oluyor.

Bildiğin şeyleri söylemem abes olacak ama insan enerjidir aslında, kimi enerji der kimi ışık der, vücudunuzdaki enerjiyi istediğiniz şeye ne kadar kanalize edebildiğinizle alakalı bazı şeylerin gerçekleşmesi, tabii düşünce gücünü de ele almak lazım bu durumda, insan düşünce gücüyle herşeyi yapabilir ama dediğim gibi enerjinizi, zihninizi motive edip ne kadar odaklanabiliyorsunuz önemli olan kısım orası, ki sosyal yaşamda gün içinde birçok şeyle meşgul oluyor zihnimiz, istekler için duru ve tüm düşüncelerden arınmış bir zihin gerekiyor.

Hanımlar,
konuda tartışma olmasın lütfen, üsluplara dikkat ediyoruz ve baştan yazdığımı yineleyeyim dini yorumlar yasak, buna beddualarda dahil, bu sebeple yazın gitsin demeyin rica ediyorum.

philly,
konun pozitif düşünce gücü, evren içimizde gibi birşey loa'nın anlamı buna tekabül ediyor en azından, 5x55 dediğin metod da komik, bilimsel bir dayanağı yok, o adam öyle inanmış, öyle yaymış, birşey olacaksa bir sefer düşünmeyle de oluyor.

Bildiğin şeyleri söylemem abes olacak ama insan enerjidir aslında, kimi enerji der kimi ışık der, vücudunuzdaki enerjiyi istediğiniz şeye ne kadar kanalize edebildiğinizle alakalı bazı şeylerin gerçekleşmesi, tabii düşünce gücünü de ele almak lazım bu durumda, insan düşünce gücüyle herşeyi yapabilir ama dediğim gibi enerjinizi, zihninizi motive edip ne kadar odaklanabiliyorsunuz önemli olan kısım orası, ki sosyal yaşamda gün içinde birçok şeyle meşgul oluyor zihnimiz, istekler için duru ve tüm düşüncelerden arınmış bir zihin gerekiyor.

Mune seninle anlaşamadığımız konulardan biri bu "dini yorum kısmı " site dua başlıkları ile kaynıyor, dua bölümü hergün hangi duayı okuyup hangi şeyi elde ettiğini iddia eden üyeler ve " denenmiş" dua tarifleri ile dolu:) beddua da bir dua çeşidi ama kötücül olanı işte :) neyse bu kısmı geçiyorum:)

Tabi ki 5x55 komik ve bilimsel dayanağı yok. İnanç zaten böyle bir şey bilimsel dayanağı yok, gerçekliğine kanıt yok, inanırsın ve inandığının aksi şekilde kanıtlar da sunulsa reddersin. Neville zGoddard kendince bazı yöntemler geliştirmiş, bir çeşit olumlama placebo etkisi. Law of attraction de Neville Goddard'ın methodu da aslında benzer mantıkla çalışıyor. Kötü düşüncelerden arın çünkü farketmesende ; kendin kendini çıkmaza sürülüyorsun/ket vuruyordun !

Peki güzel tarafı nedir; tıpkı dua başlıklarında test edilip onaylanmış dua paylaşanlar gibi bu gıbı yontemlerı de uygulayıp sonuç aldığını söyleyenler var ( gerçekliği ise herşeyde olduğu gıbı muallak) İşin aslı ıyı olacağına ınanıp, ona göre hareket etmek, adım atmak. Ta ki, hiç yoktan Loto'dan bana çıkana LOA çalışıyor demek komık geliyordu açıkçası bana, çıkarsa fıkrım degısebılır :)

Neville Goddard' ın bır merdiven çıkma deneyi var. Felsefesının ana temelini Goddard söyle açıklar " olmasını sıtedıgınız bır seyı sanki olmuş gıbı düşünüp, olmuş olacağında hıssedecegınız duyguya odaklanın onu düşünün sanki o anı yaşıyormuşsunuz gibi" . Merdiven deneyınde ise her gece yatağın her zaman yatılan kısmına degıl, dıger kısmına yatılıp bır merdivene tırmanıldıgının hayal edılmesı vs vs var ( üşeniyorum su an detayları yazmaya) neyse En sonunda bır sekılde merdıvene tırmanacağını söylüyor , tek amacı dusuncenın ve duyguların gücüne dıkkat çekmek,

Sen de yok mu mucizevi hikaye falan , sen de anlat bir tane :)

Mune seninle anlaşamadığımız konulardan biri bu "dini yorum kısmı " site dua başlıkları ile kaynıyor, dua bölümü hergün hangi duayı okuyup hangi şeyi elde ettiğini iddia eden üyeler ve " denenmiş" dua tarifleri ile dolu:) beddua da bir dua çeşidi ama kötücül olanı işte :) neyse bu kısmı geçiyorum:)

Tabi ki 5x55 komik ve bilimsel dayanağı yok. İnanç zaten böyle bir şey bilimsel dayanağı yok, gerçekliğine kanıt yok, inanırsın ve inandığının aksi şekilde kanıtlar da sunulsa reddersin. Neville zGoddard kendince bazı yöntemler geliştirmiş, bir çeşit olumlama placebo etkisi. Law of attraction de Neville Goddard'ın methodu da aslında benzer mantıkla çalışıyor. Kötü düşüncelerden arın çünkü farketmesende ; kendin kendini çıkmaza sürülüyorsun/ket vuruyordun !

Peki güzel tarafı nedir; tıpkı dua başlıklarında test edilip onaylanmış dua paylaşanlar gibi bu gıbı yontemlerı de uygulayıp sonuç aldığını söyleyenler var ( gerçekliği ise herşeyde olduğu gıbı muallak) İşin aslı ıyı olacağına ınanıp, ona göre hareket etmek, adım atmak. Ta ki, hiç yoktan Loto'dan bana çıkana LOA çalışıyor demek komık geliyordu açıkçası bana, çıkarsa fıkrım degısebılır :)

Neville Goddard' ın bır merdiven çıkma deneyi var. Felsefesının ana temelini Goddard söyle açıklar " olmasını sıtedıgınız bır seyı sanki olmuş gıbı düşünüp, olmuş olacağında hıssedecegınız duyguya odaklanın onu düşünün sanki o anı yaşıyormuşsunuz gibi" . Merdiven deneyınde ise her gece yatağın her zaman yatılan kısmına degıl, dıger kısmına yatılıp bır merdivene tırmanıldıgının hayal edılmesı vs vs var ( üşeniyorum su an detayları yazmaya) neyse En sonunda bır sekılde merdıvene tırmanacağını söylüyor , tek amacı dusuncenın ve duyguların gücüne dıkkat çekmek,

Sen de yok mu mucizevi hikaye falan , sen de anlat bir tane :)

Bence de anlaşamıyoruz philly, zira ben dönüp dolaşıp konuyu dine bağlayacağına, lafı dua bölümüne getireceğine o kadar emindim ki, o yüzden daha konuyu açıp beni etiketlediğin anda söylemem gerekeni söyledim.

Konuya din, dua, beddua karıştıracaksan söylersin daha fazla ilerlemeden kapatırız, çizgiler belli.
Bu arada ben süslü laflar bilmiyorum, placebo ne hiç kafam basmaz, düz kadınım yekten bildiğim konudan girerim, dünya kutuplardan hafif basıktır, yörüngesinde döner durur, insanlarda güneş sistemi gibidir, kimi olumlama der, kimileri enerji, kimileri düşünce gücü, kimi öyle der kimi böyle, aynı şey etrafında döner dururlar aslında da işte süslü olsun dikkat çeksin, maksat felsefi olsun, topik dini topik olmasın kafi, anlaştık mı?

Ben kendim mucizeyim daha ne olsun :))) Sen de mucizesin, diğerleri de mucize, mucize arayana mucize çok ;)

Bende anlatayım o zaman ,

Ergenlik zamanında birini sevmiştim , sebepszce terkedildim ve ardından nişanlandığını öğrendim . O gece çok dualar ettim , onları el ele göreyim içim soğusun diye , işe gidiyorum geç kalmışım , tam otobüsten iniyorum ki karşımda onlar el ele geçiyorlar ben şok :olamaz:

Bunu da anlatmadan geçmeyeceğim , yeni işe başlamıştım , aldılar beni kendi bölümümden izinli olan birinin yerine koydular bişey yapmıcaksın zaten dediler , neyse kendi kendime düşündüm bir an otururken kapıdan giriyorlarmış sen naptın senin yüzünden işler karıştı diyolarmış diye aklımdan geçirdim ( bu arada karıştırcak hiçbirşey de yapmadım içimden geçen anlık sesti) sonra bi baktım odaya birkaç kişi daldı , sen naptın işleri karıştırmışsın dediler ben şokkk:KK57:

Back
X