- 20 Ağustos 2016
- 3.342
- 2.420
- 83
- 38
Yıl 2004 Eylül (24 yaş)
Evleneli 2 ay olmuş eşimin kuzeni ve eşi Amasya dan Ankara ya gezmeye geldiler biz de kalıyorlar. Ankara’da misafir gelince gezdirilecek yerler kısıtlı neyse Kızılay a gittik (2 bayan)Yüksel caddesinde yolun kenarında bir bayan tarot falı bakıyor tabi kuzenin eşi de meraklıymış baktırıcam dedi peki dedim yolun ortasında oturmayalım kafe de oturalım orada baksın ben sizi yalnız bırakırım (kuzenin eşiyle samimiyetim olmadığından benden rahatsız olur diye düşündüm) neyse tarot bakan kadın ben sana bakıcam diye tutturdu bende istemiyorum niye baktırayım sevdiğim adamla evlenmişim mesleğim var daha ne olsun kafasındayım...
Çok ısrar edince resmen yapıştı bak dedim başladı bakmaya;
Yeni evlisin, parayla uğraştığın bir mesleğin var, şu an hamilesin içinde bir erkek bebek büyüyor, eşin bir daha iş hayatına dönmeni istemiyor eğer dinlersen çok pişman olacaksın, ekmeğini yiyen esmer bir kadın var bu kadın sürekli seni gözlemliyor, hayatına imrenerek bakıyor ama iyi niyetli durmuyor, bu bebek ilk dişini çıkardığında yuvanda soğuk rüzgarlar esmeye başlayacak, bebeğin yeni yeni ayaklandığında yuvan yıkılacak, 2009 kışında anne tarafından bir erkek vefat edecek bu ölüm annenizi yıkacak, annen ciddi bir rahatsızlık geçirecek kan ile ilgili ama atlatacak, Baban en az 10 yıl daha yaşayacak, Çocuğun ölümden dönecek vs.......
-Dediğim gibi 2 aylık evliydim.
-Bankacıyım
-Hamile olduğumdan benimde haberim yoktu (kadının falını ciddiye alıp gidip bir kan testi bile yaptırmadım 20 gün sonra regl olmayınca öğrendim)
-Eşimde ailesi de banka dönmemi istemiyordu. Kendi şirketlerinde çalışmamı istiyordu.
-Bahsedilen Esmer kadın karşı komşum abla dediğim bir hanımefendinin üniversite öğrencisi kızı.
-Oğlum 7 aylıkken artık işe dönecektim. Epey boyumu aşan laflar işittim. Eski eşimden
-Oğlum 9 aylıkken Komşu kızıyla aldatıldığımı öğrendim ve eski eşim bir daha eve adım atamadı sonuç boşanma.
-Annemin kardeşi Dayım vefat ettikten sonra annem 4 ay hiç kalkmadan yattı ve hatta konuşmadı
-Annemin Lösemi tanısı kondu. 3 yıl sonra Dr.'muz atlattığımız müjdesini verdi.
-Babam 2015 Aralık da vefat etti.
-Oğlum park da oynarken kaydırağın tepesinden ayakkabı ipine basarak (9 yaşında) yere düştü yerde şu saçma sapan halılar olduğundan kum olmadığından kafa tası kemiği kırıldı. 4 gün yoğun bakımda kaldı. 2 sene boksçuların başlıklarıyla hayatını sürdürdü.
Hayatımda başıma gelen en saçma ama en gerçek faldı.
Bir daha gittin mi diye merak edenler , evet gittim ama bulamadım (1 sene sonra)
Yüksel caddesinde biletçi bir teyze vardı ona sordum. O evlilik dışı bir bebek yaptı
Adamın peşinden İstanbul'a gittiğini söyledi. (ailesinden kaçmış)
Bu arada yanımdaki eşimin kuzeninin eşi büyük saçmaladı diye baktırmadı :)
ya bu inanılmaz biraz değişik geldi bana hikayemi kurmak istediniz hiçbir fal bukdar net çıkmaz hep yarım yamalak çıkar çıkarsa oda...