• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

LOA, gerçekleşen dilekleriniz, başınıza gelen mucizevi olaylar.

Yıl 2004 Eylül (24 yaş)
Evleneli 2 ay olmuş eşimin kuzeni ve eşi Amasya dan Ankara ya gezmeye geldiler biz de kalıyorlar. Ankara’da misafir gelince gezdirilecek yerler kısıtlı neyse Kızılay a gittik (2 bayan)Yüksel caddesinde yolun kenarında bir bayan tarot falı bakıyor tabi kuzenin eşi de meraklıymış baktırıcam dedi peki dedim yolun ortasında oturmayalım kafe de oturalım orada baksın ben sizi yalnız bırakırım (kuzenin eşiyle samimiyetim olmadığından benden rahatsız olur diye düşündüm) neyse tarot bakan kadın ben sana bakıcam diye tutturdu bende istemiyorum niye baktırayım sevdiğim adamla evlenmişim mesleğim var daha ne olsun kafasındayım...
Çok ısrar edince resmen yapıştı bak dedim başladı bakmaya;
Yeni evlisin, parayla uğraştığın bir mesleğin var, şu an hamilesin içinde bir erkek bebek büyüyor, eşin bir daha iş hayatına dönmeni istemiyor eğer dinlersen çok pişman olacaksın, ekmeğini yiyen esmer bir kadın var bu kadın sürekli seni gözlemliyor, hayatına imrenerek bakıyor ama iyi niyetli durmuyor, bu bebek ilk dişini çıkardığında yuvanda soğuk rüzgarlar esmeye başlayacak, bebeğin yeni yeni ayaklandığında yuvan yıkılacak, 2009 kışında anne tarafından bir erkek vefat edecek bu ölüm annenizi yıkacak, annen ciddi bir rahatsızlık geçirecek kan ile ilgili ama atlatacak, Baban en az 10 yıl daha yaşayacak, Çocuğun ölümden dönecek vs.......

-Dediğim gibi 2 aylık evliydim.
-Bankacıyım
-Hamile olduğumdan benimde haberim yoktu (kadının falını ciddiye alıp gidip bir kan testi bile yaptırmadım 20 gün sonra regl olmayınca öğrendim)
-Eşimde ailesi de banka dönmemi istemiyordu. Kendi şirketlerinde çalışmamı istiyordu.
-Bahsedilen Esmer kadın karşı komşum abla dediğim bir hanımefendinin üniversite öğrencisi kızı.
-Oğlum 7 aylıkken artık işe dönecektim. Epey boyumu aşan laflar işittim. Eski eşimden
-Oğlum 9 aylıkken Komşu kızıyla aldatıldığımı öğrendim ve eski eşim bir daha eve adım atamadı sonuç boşanma.
-Annemin kardeşi Dayım vefat ettikten sonra annem 4 ay hiç kalkmadan yattı ve hatta konuşmadı
-Annemin Lösemi tanısı kondu. 3 yıl sonra Dr.'muz atlattığımız müjdesini verdi.
-Babam 2015 Aralık da vefat etti.
-Oğlum park da oynarken kaydırağın tepesinden ayakkabı ipine basarak (9 yaşında) yere düştü yerde şu saçma sapan halılar olduğundan kum olmadığından kafa tası kemiği kırıldı. 4 gün yoğun bakımda kaldı. 2 sene boksçuların başlıklarıyla hayatını sürdürdü.

Hayatımda başıma gelen en saçma ama en gerçek faldı.
Bir daha gittin mi diye merak edenler , evet gittim ama bulamadım (1 sene sonra)
Yüksel caddesinde biletçi bir teyze vardı ona sordum. O evlilik dışı bir bebek yaptı
Adamın peşinden İstanbul'a gittiğini söyledi. (ailesinden kaçmış)
Bu arada yanımdaki eşimin kuzeninin eşi büyük saçmaladı diye baktırmadı :)

ya bu inanılmaz biraz değişik geldi bana hikayemi kurmak istediniz hiçbir fal bukdar net çıkmaz hep yarım yamalak çıkar çıkarsa oda...

Kimbilir :KK52: Ama aynı hüner'e sahipse burada mutlaka duyardık Fatoş'u...

ve evet harika bir diziydi 6.sezondan sonrasını henüz vermedi Digitürk beklemedeyiz :kahve:
Bır tane de Downtown Abbey sever de burada:) 6. sezon dizinin son sezonuydu. Digitürk istese de yayınlayamaz...https://www.imdb.com/title/tt1606375/

Konuyla alakalı değil gerçi ama son dönemde ayıla bayıla izlediğim 2 İngiliz dizisi daha oldu. Biri Kiling Eve diğeri Dr. Foster....Dr. Foster klasik bir konuyu "evli bir kadının aldatılması" o kadar gerçekçi,o kadar mükemmel anlatmış ki...Duyguyu o kadar güzel seyırcıye yansıtıyordu kı, hayran kaldım,çok etkılendım..

o falcıya ben inanmadım ya kusura bakmayın burda hikaye kuran cok kişi var

o falcıya ben inanmadım ya kusura bakmayın burda hikaye kuran cok kişi var

Doğrudur vallahi, bilemiyorum hikaye yazan da çok var , gerçekten anlatan da. Söylenene benzer hikayeyi, Eskişehirlileri falcı kıymet için anlatıyorlar. Ne kadar gerçek ne kadar doğru bilinmez,

Dasdar Dasdar uzun süre bende inanmamayı seçtim emin olun. Kiiii O durumda epey komikti fal :)
Ama şunu merak ettim neden burada hikaye kurma gereği duyayım. Amaç ne olabilir
Yani Daha önceki mesajınızı görmezden geldim
Sonuçta birbirimizi inandırmak için yazmıyoruz ama siz üsteleyince merak ettim neden????

Bır tane de Downtown Abbey sever de burada:) 6. sezon dizinin son sezonuydu. Digitürk istese de yayınlayamaz...https://www.imdb.com/title/tt1606375/

Konuyla alakalı değil gerçi ama son dönemde ayıla bayıla izlediğim 2 İngiliz dizisi daha oldu. Biri Kiling Eve diğeri Dr. Foster....Dr. Foster klasik bir konuyu "evli bir kadının aldatılması" o kadar gerçekçi,o kadar mükemmel anlatmış ki...Duyguyu o kadar güzel seyırcıye yansıtıyordu kı, hayran kaldım,çok etkılendım..

Ama Sezon sonu yazıyor.
Bu arada dr foster da size cevap yazamadan inceledim. Teşekkürler

Dasdar Dasdar uzun süre bende inanmamayı seçtim emin olun. Kiiii O durumda epey komikti fal :)
Sonuçta birbirimizi inandırmak için yazmıyoruz ama siz üsteleyince merak ettim neden????
Lutfen üzerine alınma bu söz üzerine. Gecenlerde..gecenlerde dedıgım bır-ıkı ay önce ekşisözlük'te 1 baslık görmüştm kadınlar kulübünde trollendiler mahıyetınde bır seydı tam konu adını hatırlayamıyorum. Orada verdıklerı lınke baktım, buradakı bır derdım var'a bırı bır konu acmıs, kendı yasamıs ve sorunları varmıs gıbı ama anlattıgı durum TAMAMEN 1 FILMDEN alınma,yabancı 1 fılmdı sanırım. Once anlamayıp yardım etmeye calısanlar olmus,sonradan bazı uyeler fark etmıs bunu. Eksı sozluktekıler de dalga gecıyordu...Kardesım herkes her fılmı seyretmek zorunda degıl kı...ama olay tamamen baskalarıyla dalga gecme ustelık yardım etmek ıcın yazan ınsanlarla....Bunun gıbı baska olaylar da olmus mesela bırıne daha denk gelmıstm. Bır uye tecavuze vs. ugradm yardm edın dıye baslık acmıs,aynı uye farklı bır ısımle hemen polısı arayın,yok aradım vs. dıye mılletı hezeyana getırırken Kazen olaya dahıl olup bunun fake oldugunu acıkladı....

Isın kotu yanı gercekten yardıma ıhtyacı olup da bu sekılde yazıp yardım ısteyen herkese supheyle yaklasılır oldu. Buna benzer bır durumu yıne eksı sozlukte okumstm. 1 uye yardm edın,tacıze vs (tam hatrlamıyorm) dıye baslık acmıs ama yonetım fake dıye uyelıgını banlamıs,sonra Kazen telefonla arayınca olayın gercek oldugu anlasılıyor ve kk,Kazen sayesınde harekete gecılıyor..Konunun akıbetı ne oldu bılmıyorum bu arada...

Lutfen üzerine alınma bu söz üzerine. Gecenlerde..gecenlerde dedıgım bır-ıkı ay önce ekşisözlük'te 1 baslık görmüştm kadınlar kulübünde trollendiler mahıyetınde bır seydı tam konu adını hatırlayamıyorum. Orada verdıklerı lınke baktım, buradakı bır derdım var'a bırı bır konu acmıs, kendı yasamıs ve sorunları varmıs gıbı ama anlattıgı durum TAMAMEN 1 FILMDEN alınma,yabancı 1 fılmdı sanırım. Once anlamayıp yardım etmeye calısanlar olmus,sonradan bazı uyeler fark etmıs bunu. Eksı sozluktekıler de dalga gecıyordu...Kardesım herkes her fılmı seyretmek zorunda degıl kı...ama olay tamamen baskalarıyla dalga gecme ustelık yardım etmek ıcın yazan ınsanlarla....Bunun gıbı baska olaylar da olmus mesela bırıne daha denk gelmıstm. Bır uye tecavuze vs. ugradm yardm edın dıye baslık acmıs,aynı uye farklı bır ısımle hemen polısı arayın,yok aradım vs. dıye mılletı hezeyana getırırken Kazen olaya dahıl olup bunun fake oldugunu acıkladı....

Isın kotu yanı gercekten yardıma ıhtyacı olup da bu sekılde yazıp yardım ısteyen herkese supheyle yaklasılır oldu. Buna benzer bır durumu yıne eksı sozlukte okumstm. 1 uye yardm edın,tacıze vs (tam hatrlamıyorm) dıye baslık acmıs ama yonetım fake dıye uyelıgını banlamıs,sonra Kazen telefonla arayınca olayın gercek oldugu anlasılıyor ve kk,Kazen sayesınde harekete gecılıyor..Konunun akıbetı ne oldu bılmıyorum bu arada...

O zaman sorgulayan hanımefendi sorgulamakta haklı
Şu hikayelere bakarsak

Orasını bilemem varsa boyle birşey sen bilirsin bunun için kafa yormaya da gerek yok.. herseyin cuk diye oturdugı hiçbir fal olamaz saçma geldi bana.. inanmıyorum ben bu hikayeye kusura bakmayın yani kadın nostradamus un uzaktan Türk kuzenimiymişte biz duymamışız... birde "ısrarla " sana bakmak istemiş ya üstelik...

Ben şüpheci oldum burda neler gördüm özel mesajdan 2kişi erkek çıktı..!!! meger neler anlatmıştı erkeklerin okdr çok boş vakti varki. sırf heycan için buraya gelip yazan lar var.. daha kötüsünü söyleyim

benm erkek arkadaşım ki artık ona ne erkek ne arkadaş diyemiyorum orası ayro meğer beni burda kız nicki ile takip ediyormuş ensonki kavgamızda anladım profil fotoma kadsr söyledi herif... sonra ben onın ne bicim biri. oldugunı anladım hakkında knustıgım herseui. bilmesine rağmen bana kazık atması yuhj artık dedirtecek cinsten ciğersiz lik serefsizlik örneğidir...boyle kişiler çok kızlar güvenim kalmadı yuzune baktıgım erkek arkadaşı musveddesi. yıllardır beni. takip. ediyormuş agzı büzüşecesi, serefsiz mahluk

Ben şüpheci oldum burda neler gördüm özel mesajdan 2kişi erkek çıktı..!!! meger neler anlatmıştı erkeklerin okdr çok boş vakti varki. sırf heycan için buraya gelip yazan lar var.. daha kötüsünü söyleyim

benm erkek arkadaşım ki artık ona ne erkek ne arkadaş diyemiyorum orası ayro meğer beni burda kız nicki ile takip ediyormuş ensonki kavgamızda anladım profil fotoma kadsr söyledi herif... sonra ben onın ne bicim biri. oldugunı anladım hakkında knustıgım herseui. bilmesine rağmen bana kazık atması yuhj artık dedirtecek cinsten ciğersiz lik serefsizlik örneğidir...boyle kişiler çok kızlar güvenim kalmadı yuzune baktıgım erkek arkadaşı musveddesi. yıllardır beni. takip. ediyormuş agzı büzüşecesi, serefsiz mahluk

Şaşırmam ama kimmiş o İnan çok merak ettim, senin nicki nereden biliyor ki?

Orasını bilemem varsa boyle birşey sen bilirsin bunun için kafa yormaya da gerek yok.. herseyin cuk diye oturdugı hiçbir fal olamaz saçma geldi bana.. inanmıyorum ben bu hikayeye kusura bakmayın yani kadın nostradamus un uzaktan Türk kuzenimiymişte biz duymamışız... birde "ısrarla " sana bakmak istemiş ya üstelik...

Sanırım burada ki anlatımımın sadeleştirilmiş olduğunu kelimesi kelimesine anlatmanın mümkün olmadığı göz önüne alarak bu yorumu yapmışsınızdır. Zira diğer türlüsünü düşünmek üzücü malum birbirini tanımayan iki yabancıyız. Çevrenizde güveninizi sarsan her insan için burada tanımadıklarınıza haksız itham da bulunmak etik değildir diyerek konuyu kapatmayı diliyorum

Arkadaşlar herkes istediğini anlatmak da özgür, inanmak ve ya inanmamak da kişilerin kendi tercihi. Öcülü böcülü giyse yasak olmasa kendim yazacağım güzel hikayeler :)

Şaşırmam ama kimmiş o İnan çok merak ettim, senin nicki nereden biliyor ki?

Valla bende bilmiyorum sordum sıkıştırdım soylemedi. "bağlantıları var" mış oyle diyorki, ben zaten şüpheleniyordum genel olarakta beni takip ediyordu.. mesela kavga edip birdaha sana yazmıycam dediğimde ama stlakladıgımda onu, whatsapp ta onu stalkladıgımda nolduu benden kopamıyorsun bana bakıp duruyorsun diyordu... bunun gibi işaretler vardı ama burayı bilmiyordum.. buyuk bir kavgayla hersey bitti. ozmn agzındna kaçırdı sadexe hangi yöntemle bulduğunu soylemedi birara resmim asker kızdı onu soyledi mesela askerdin dimi diye.. buarada kendi subay zaten anlıyorsa boyle işlersen ne güdüğü belirsiz adamdor zfn ben duyunxa hiç. şaşırmadım sadece kendime bu serefzle 2yıl mııdiye kendime kızdımmm.. hâlâ okıyabilir detayı yazamıorum okuyorsa ona burdan mesajım

sen serefsizsin...

Bir akşam eşimle oturuyoruz, şimdi deprem olsa ne olur acaba dedim içimden. 2 saat sonra deprem oldu baya sallandık. O an çok korkmuştum neden böyle bir şeyi merak ettim hiç bir fikrim yok.

Back
X