- 19 Şubat 2019
- 18.256
- 64.369
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #16.501
Cnm bende aynı senin durumundayım yoğunluktan giremedim diyetide erteledimSelam kizlaaar, selam kaptanim.
Kusura bakmayin ben gelemedim gecen haftalarda. Esim izne geldi. Bizim ev, annemlerin ev, kayinvalidelerin ev mekik dokuduk. Gunlerden bile haberim olmadi, telefonu elime alacak firsatim hic olmadi malesef. Zaten kilo da aldim, basariyi dusururdum gelebilmis olsam da.
Su an 66.6yim yine.
Sizler nasilsiniz? Gecmisi tam okumadim yeni okuyorum. Sadece lily ve kaptan varmis sanirim topikte
Oo hemen gitmis bile 4 kilo. Guzel vermissin canim. İlhamindan bize de serp birazO kadar cok kendimi kaptırıp yemege saldırmıştım ki regl de olsam 64 cıktım gecen gün
Hemen tekrar başladım tabii detokslar falan filan suan bu sabah 60.80 çıktım bu ilham gelmisken boyle devam edicem insallah
Normaldir canim duraklama. Artiya gitmedigine sevinkızlar bende de durdu kilo verimi 57 58 hayallerim vardı ama sabitlendim ne yazık ki farklı şeyler denicem bakalım inşallah görürüz 5leri
sen ne alemdesin buddyimNormaldir canim duraklama. Artiya gitmedigine sevin
Ben fenalardayim kuzum. Su an zaten soguk alginligi var. İlaclar istah aciyor fena.sen ne alemdesin buddyim
Geçmiş olsun cnmBen fenalardayim kuzum. Su an zaten soguk alginligi var. İlaclar istah aciyor fena.
Oncesinden de iste esim geldi evler arasi dolandik durduk, bi salma hali olunca toparlayamadim. Niyet var da icraat yok bende su an malesef.
Tebrikler nanacimGeçmiş olsun
Geçmiş olsun cnm
Bende azda olsa hedefime yaklaşıyorum
Darısı başınıza
Benden kocaman bir evetherkese merhaba evet baslayalim mi hep birlikte :)