- 19 Şubat 2019
- 18.256
- 64.369
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #16.481
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok teşekkür ederimAllah yardımcın olsun zor bir bölüm
Gunaydin lily,Dün de 5 tane turşu yedim
Ellerim hala sis.
Günaydın kaptanım tam 63 çıktımGunaydin lily,
Mercimek kadar kiz bu ,
Kac ciktin.
Benim sarjim dolunca ekleyecegim resmi. Cappuccinomu iciyorum.
Dolunca ekliycem. 56 lari goremedim ama cunku dun limonlu su ictim ve baya aciktirdi . Ben de musli yedim gece.
Sagol canim. Kahve icmeden kendime gelemiyorum. Dun butun gece kuaforum sensinin eski bolumlerini izledim.Günaydın kaptanım tam 63 çıktım
Afiyet olsun :)
Ben dün yeşilçay da icemedim odemler duruyor . Haftaya umarım daha iyi bir sonuç görürüm
ya bide çok stresliyim kendim bı hata yaptım şuan o sebepten diyette sekteye uğradı. Elimden geleni yapıcam artıkSagol canim. Kahve icmeden kendime gelemiyorum. Dun butun gece kuaforum sensinin eski bolumlerini izledim.
Cok kritik zamanlar lily. Kisa girerken koruyorsan bile iyi yani.
Bugun tabloyu duzenleyecegim.
Yaparsin canim , canin sagolsun.ya bide çok stresliyim kendim bı hata yaptım şuan o sebepten diyette sekteye uğradı. Elimden geleni yapıcam artık
Bir elin nesi iki elin sesi.Bakalım tabloda da bı biz kaldik heralde
Aynennn oyle :))Yaparsin canim , canin sagolsun.
Bir elin nesi iki elin sesi.
ATM den cekemiyor musun? + Bankaya gidebilirsin.Şimdi kredi kartindan nakit para çekme gibi bir yöntem oluyo mu biliyo musunuz
Yarın gidicem , olmadı ablama mesaj atıp itiraf ederim herşeyi insanın ablası olsunATM den cekemiyor musun? + Bankaya gidebilirsin.
Hayalim :)57.1 kg.
Günaydın :)günaydınn
Selaammm57.1 kg.
Selam :))Selaammm