ΛŁŁ -SТΛЯ'La Kilo Verme Farkı, 2019 Yazında Hedef Beden 36 :)

İyi akşamlar kızlar :KK25:
Menüyü yazmak için geldim.
Sonra geçmişi okuyuciiiim :)
Menüsünü yazmayan arkadaşlar varsa unutmasın lütfen :KK66:

17 ocak menüsü

Sabah;
Peynir, zeytin, 1 dlm çavdar ekmeği, yeşillik cay

Akşam;
Saat 3 gibi 1 dilim börek, 5 yaprak sarma yedim.
Arkadaşlar epey birşeyler yapıp getirmişler, içlerinden sadece bunlari yedim bende :KK72:
Ara; çay, kahve

İyi akşamlar kızlar :KK25:
Menüyü yazmak için geldim.
Sonra geçmişi okuyuciiiim :)
Menüsünü yazmayan arkadaşlar varsa unutmasın lütfen :KK66:

17 ocak menüsü
@otur SIFIR

Sabah;
Peynir, zeytin, 1 dlm çavdar ekmeği, yeşillik cay

Akşam;
Saat 3 gibi 1 dilim börek, 5 yaprak sarma yedim.
Arkadaşlar epey birşeyler yapıp getirmişler, içlerinden sadece bunlari yedim bende :KK72:
Ara; çay, kahve

A AklinYolu1

Iyi geceler kizlar. İspanyol arkadaşımin evine gittik. Maalesef... Bir sutlu çay ile 1 adet ferrero rocher yedim.

Aksam yemeği ve öğle yemeği yemedim ama...benim tunali sandwich yine kaldı :) bir iki patatesle günü bitiririm.

Eve gidince odeve dalicam. Eve gitmem de iki saati bulur zaten. Pazar tarti gunu fazla kaçamak yapmayın. Bos anımda görüşürüz.

Iyi geceler kizlar. İspanyol arkadaşımin evine gittik. Maalesef... Bir sutlu çay ile 1 adet ferrero rocher yedim.

Aksam yemeği ve öğle yemeği yemedim ama...benim tunali sandwich yine kaldı :) bir iki patatesle günü bitiririm.

Eve gidince odeve dalicam. Eve gitmem de iki saati bulur zaten. Pazar tarti gunu fazla kaçamak yapmayın. Bos anımda görüşürüz.
İyi çalışmalar canım.
Bende yarını bir atlatayım, hafta sonu da temizlik yapıcam sonra bol bol görüşürüz.

Menüleri takipteyim yalnız, unutulmasın lütfen arkadaşlar..

Tunaydin hanımlar:KK200:
Akşam üstü bir kırgınlık çöktü üzerime üstune birde disim başladı hop hastane.. dişim apse yapmış :KK43: antibiyotik ve ağrı kesici başladım
Akşama göre daha iyiyim şükür :nazar:

Kilo veren tüm yarışmacı arkadaşları tebrik ediyorum :KK49:

@IRMAKK70 kuzum kısmet tabi ki ama kan değerim çok düşük dişim de öyle kilom da belli :)
Ertlenenen planlar:emir_bebek: içerisinde şuan
Geçmiş olsun canım benimde yarı gömülü olan yirmilik diş çekilecek bilirim diş ağrısını:KK43:
Forever07 Forever07 gecmis olsun canim. Dis agrisi kotudur.

@Nana929 Sana da gecmis olsun. Bugun daha iyisindir umarim.

N naz5403 bu Pazar gunu seni 80 bekliyorum.

Bol C vitamini alin kizlar. Bu siralar onemli. :KK50:
İnşallah canım gerçekten bende çok istiyorum dün moral bozukluğundan dibe vurdum hem ağladım hem yedim:KK43:
Havalardan bendede bi kırıklık var bedenimde:KK43:
vucut-yag-orani-kadin.jpg
34-35tam ben:KK43:
Hastayim birsey yemiyorum atesim var ;(
Geçmiş olsun sanada canım bu ara herkes hasta modunda:hasta:

X