- 19 Şubat 2019
- 18.256
- 64.369
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #15.961
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Valla süpersin başkanGünaydın kizlar,
Herkes iyidir umarim.
Telefondan İnternete girilmiyor ya. Ben laptopa alışkınım
Ilk hafta kadayifla simitle gecti. +ARMUT Cok bir kilo veremedim. - 900 gram.
Umarim siz daha fazla vermissinizdir.
Hesaplama için akşam gelicem. Tarti resimlerinizi aksatmayin.
Eki Görüntüle 2545490
Canım sen çok zayıf olmayı mi seviyorsun 0 beden yanuGünaydın kizlar,
Herkes iyidir umarim.
Telefondan İnternete girilmiyor ya. Ben laptopa alışkınım
Ilk hafta kadayifla simitle gecti. +ARMUT Cok bir kilo veremedim. - 900 gram.
Umarim siz daha fazla vermissinizdir.
Hesaplama için akşam gelicem. Tarti resimlerinizi aksatmayin.
Eki Görüntüle 2545490
Sakın sakin sakin çizgi film açma açtırma sonra alisiyorlar ben de mücadele
Herkesin telefonu var ama benim yok diyor bide
Gecmis olsun kuzum. Bi an once toparlan ve gelŞu sıra astım ataklarim başladı canım dün doktorlardaydim hep test falan yapıldı ilaçlarımı aldım kendimi bir topliyim da aktiflesicem merak etmee
bu arada hepinizin menulerini okuyorum ama biraz dikkatli olun kızlar böyle diyet listesi olmaz
Bugün spora başlıyorum evde varmı benle beraber başlayacak birbl yiğit
Canim demir ve vitaminler kilo yapmiyordur. Ben de calsiyum magnezyum demir falan iciyorum arada kilo vermeye yardimci oluyor genelde. Ama demir ilaci kabiz yapmis olabilir. Bi de hormon ilaclari yapiyordur zorluk. Gecmis olsun. Bu hormonlarin icin bitkisel kurler arastirdin mi? Hayat boyu hormon ilaci mi alacaksin boyle yoksa gecici mi?Vitamin , demir , hormon ilacı eee nasıl kilo gidecek gitmiyor gitmiyor işte
Geç oldu yazmam ama cevap vereyim dedim teşekkürler canımmDogum gunu kutlu olsun kızının canim. Daha nice yaslar görsün sağlıkla.
Tabi gelen giden misafir falan derken zor olur canim. Ufaktan baslamaya calis yine de ama
Geçmiş olsun cnmSelam kızlar kızım da hasta ateşli onunla ilgileniyorum kaç gündür
Eksideyim ama ödem toplicam bu hafta çünkü regl zamanım geldi ve olmadm
geçmiş olsun cnmSelam kızlar kızım da hasta ateşli onunla ilgileniyorum kaç gündür
Eksideyim ama ödem toplicam bu hafta çünkü regl zamanım geldi ve olmadm
Teşekkürler cnm işallah toparlanırım doktor gittim antibiyotik başladım cnm çok yorgunum sanki dayak yemişim gibi puff
Geçmiş olsun cnm
Sağolun kızlar galba herkes hasta bu arageçmiş olsun cnm
Sana da geçmiş olsun canm antibiyotiklik olduysan kötü olmşsn gerçektenTeşekkürler cnm işallah toparlanırım doktor gittim antibiyotik başladım cnm çok yorgunum sanki dayak yemişim gibi puff