- 19 Şubat 2019
- 18.256
- 64.369
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #15.821
Kizlar nasıl gidiyor diyet battı balık yan gider demeyin sakın buddyim bugün telafi et nolur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah kolaylık versin cnm normalde diğer gün telafi ediyordum bu günde Mevlüt’e gittim yeni gelin Mevlüt’üne . Neyseki erken bitti 3:00 bitti sabahta fazla bişey yemedim orda da az yemeye çalıştım akşama da hafif bişeyler yerim işallahYarın telafi edersin canım arada yemeliyiz yeterki ertesi gunü telafi edersen .bizde iyiyiz canım kızlarla ugraşmaca ikiz olunca iki kat yorulmaca işte öyle
Sabah
2 dilim çavdar ekmeği,
1.5 dilim peynir ,8 zeytin
1 kaşık tahin pekmez
Akşam
Tavuklu kabak yemeği bir tabak
1 bardak ayran
Yarım dilim kaşar peyniri
Sarellam
Yok canım if yapıyorumCanım suan karatay mı yapıyosun sen ?
28 eylülden beri yapıyorum saat 4 te son ogunumu yiyorum. Sabah klasik kahvalti yarın mesela 1 omlet 2 dilim ekmek peynir zeytin tahin pekmez yerim . 6 7 saat ağzıma bişey atmadan aç duruyorum saat 4 en geç 5 akşam yemegimi yiyorum. Şimdilik iyi gidiyor daha önce de bu şekilde 14kg vermiştim ama aldım geri. Tekrar başladım. Beni en iyi bu düzen pakliyor mesela asla 3 ana 3 ara yapamıyorum habire acikiyorum sık sık yiyinceNasıl gidiyo ne zamandır yapıyosun :)
Selam kizlaar. İyi geceler herkese
Menu yazmaya geldim. Bugün kızım canima okudu valla.
12 ekim
Sabah
Peynir
Zeytin
Domates
Salatalik
Yumurta
1 dilim ekmek
Aksam
Yarim karniyarik
3 yemek kasigi pilav
Bugun 3 bardak limonlu su ictim. Tansiyon da yerlerde buyuk ihtimal. Ben kaciyorum
Sarellam canim 11 ekim menusune etiketlemeyi unutmusum gözden kacmamisimdir insallah
28 eylülden beri yapıyorum saat 4 te son ogunumu yiyorum. Sabah klasik kahvalti yarın mesela 1 omlet 2 dilim ekmek peynir zeytin tahin pekmez yerim . 6 7 saat ağzıma bişey atmadan aç duruyorum saat 4 en geç 5 akşam yemegimi yiyorum. Şimdilik iyi gidiyor daha önce de bu şekilde 14kg vermiştim ama aldım geri. Tekrar başladım. Beni en iyi bu düzen pakliyor mesela asla 3 ana 3 ara yapamıyorum habire acikiyorum sık sık yiyince
Olsun canım senin menülerin de gayet güzel ve dengeli. Benim tek sorunum spor 62 göreyim ona da başlarım diye düşünüyorum son kilolar kalıncaValla süpermiş ben 8 de is bası yapıyorum 6 ya kadar ayaktayım dayanamıyorum çok fazla
Olsun canım senin menülerin de gayet güzel ve dengeli. Benim tek sorunum spor 62 göreyim ona da başlarım diye düşünüyorum son kilolar kalınca
Senin boy ve kilon nedir canımBende öyle yapıcam ideal kiloma yaklasınca başlıcam insallah spora :)
İyi pazarlar canımİyi pazarlar arkadaşlar