- 24 Ocak 2017
- 5.920
- 17.330
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #15.801
Site de mesajlar görünmüyor kızlar noliii
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gunaydin. Ben hala yeni mesajlari goremiyorum.
[/QUOTE
Moon ben çıktım ve tekrar girdim oldu
Cok tesekkur ederim canim. Bakalim ayarlayabilirsek kasim gibi esim gelecek. Onunla ailemi ikna edip alicaz gibi. Son durumu yazarim yine. Kedi geldi mi gelmedi mi diye gelirse de daha cok soru sorarim haberin olsunBende çocuklar için aldım sokak hayvanları sağlık açısından sıkıntılı diye. Benimkiler baya kucaklayıp öpüyorlardı.
Almak isterseniz mutlaka yavru alın hem siz hemde o kolay alışır.
Tırnakları uysak uykulu zamanını bulursan rahat kesersin. Özel makasları var biraz değişik..
Koku konusuna gelince ben lavanta kokulu bentonit çeşidi kum kullanıyorum. İlk sabun kokulu aldım felaketti kullanmadım değiştirdim.
Şimdi sıkıntı yaşamıyoruz ama dediğim gibi sık temizlersen sorun yaşamazsın.
Aşı ve kısırlaştırmak yaptırdığın zaman gerisi kolay
Kötüyüm cnm resmen 1 aylık yemek yedim misafir bahanesiyle doktorda uyuşturucu krem verince nasıl olsa rahat tuvalete çıkarım diye yedim şimdide onun acısını cekiyorum sen nasılsın cnmSlm hanımlar sorun var sanırım sitede nasılsınız nasıl gidiyor kiloların son durumu
Yarın telafi edersin canım arada yemeliyiz yeterki ertesi gunü telafi edersen .bizde iyiyiz canım kızlarla ugraşmaca ikiz olunca iki kat yorulmaca işte öyleKötüyüm cnm resmen 1 aylık yemek yedim misafir bahanesiyle doktorda uyuşturucu krem verince nasıl olsa rahat tuvalete çıkarım diye yedim şimdide onun acısını cekiyorum sen nasılsın cnm
Gunaydin canim. İyiyim sen nasilsinGünaydın kızlar nasilsınız :)
Duzeldi canim cikiyor simdi.kızlar siteye yazdıklarım çıkmıyor anlamadım inşallah bu çıkar