- 25 Mart 2015
- 5.115
- 10.383
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #15.501
Nasi bi metabolizman var insan hayret ediyorGunaydin kizlar
Dun 58.0 dim
Bugun 56.5 kg
Bugun de lahana gunum aman ne heyecanli.
Masallah diyim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nasi bi metabolizman var insan hayret ediyorGunaydin kizlar
Dun 58.0 dim
Bugun 56.5 kg
Bugun de lahana gunum aman ne heyecanli.
Ben de severim kendilerini. Pastayi daBu kez 50 lere indigini goreyim fatma. Daha cok bekleniyorsun.
Ekmek mi patates mi deseler patates derim.
Patates mi yas pasta deseler yas pasta derim.
Bu bir haftalik kilo seni yaniltmasin ml.Nasi bi metabolizman var insan hayret ediyor
Masallah diyim
Bir ara pastacilik isine mi girsem dedim.Ben de severim kendilerini. Pastayi da
yapar yapar götürürdünüz artikBu bir haftalik kilo seni yaniltmasin ml.
O yuzden girmiyorum yarismaya iste.
Bir ara pastacilik isine mi girsem dedim.
Fatma olmaz dedi bizim icin cok tehlikeli.
Sen de guzel vermissin 1 haftada canimBende geçen cumartesi 69.5
Bu cumartesi 67.3 geldim
Haftaya da hedef 65.9 diyim
AynenSen de guzel vermissin 1 haftada canim
Insulin direncinin laneti kiz o .yapar yapar götürürdünüz artik
Valla bir hafta mir hafta yine de hizlica gidiyor iste kaptan. Ben aldigim kiloyu kisa sureli de olsa hemen veremiyorum mesela
Galiba bende de var oInsulin direncinin laneti kiz o .
Bana neyin kilo verdirdigini , kilo aldirdigini cok iyi biliyorum artik. O kiloyu da bilerek aldim .
Ne kadar sayarsan say yediklerim 4x 7000 kalori etmezdi 4 tabak pirinc pilavi , 4 tabak makarna, 4 porsiyon patates kizartmasi , 3 porsiyon yagda kizarmis balik , 7 kutu pismaniye , 2 paket patlamis misir ,ama tabi ki cabuk uzerine dusmeyince uzerinde kalma ihtimali var.
Bunlar 10 gunde yediklerim iste daha var da , onlar zararli grubuna girmiyor.
Sen de bir kontrole gitsen iyi olur lily.Galiba bende de var o
Aynen baktirayim en yakın zamanda ben deSen de bir kontrole gitsen iyi olur lily.
Istahini cok degistirmiyor ama bilinclenebilirsin.Aynen baktirayim en yakın zamanda ben de
Kolayı bırakınca aramiyosun baslayinca da birakmiyorsun paradox adetaIstahini cok degistirmiyor ama bilinclenebilirsin.
Eskiden kolayla kahvalti yapiyordum. Simdi asitli icmiyorum ayran disinda tercih etmiyorum. Cok nadir ayda yilda bir . Cok yol geldim kendi capimda.
Aynen
İnşallah Ekim sonu hedefim 64 görmek basaririm insallah
Hepsi ust uste gelince aldin kaptan o zaman. Hemencecik de verirsin. Biz haaaaaala ugrasir dururuz kac kilo aldin aldin verdin ben hala yerimde sayiyorumInsulin direncinin laneti kiz o .
Bana neyin kilo verdirdigini , kilo aldirdigini cok iyi biliyorum artik. O kiloyu da bilerek aldim .
Ne kadar sayarsan say yediklerim 4x 7000 kalori etmezdi 4 tabak pirinc pilavi , 4 tabak makarna, 4 porsiyon patates kizartmasi , 3 porsiyon yagda kizarmis balik , 7 kutu pismaniye , 2 paket patlamis misir ,ama tabi ki cabuk uzerine dusmeyince uzerinde kalma ihtimali var.
Bunlar 10 gunde yediklerim iste daha var da , onlar zararli grubuna girmiyor.