- 19 Şubat 2019
- 18.256
- 64.369
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #15.521
Kizlar ben ölçü De alıyorum. Ay sonu bel ve kalçadan kaç cm inceldim diye bakicam inşallah hedefime gelirim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olumlu düşün cnm herşey yoluna girerBugun işlerim ters gitti.attim kendimi dışarı şimdi.
Satürn ve güneş birbirine girmiş etkisi belli oluyor.
Bi sey yemedim fazla ama uygun Bi sey bulunca yiycem.
Karidesli sandwich yedim. Doymadim ama .A AklinYolu1 ne yaptın kaptanım yemek yedin mi ?
Kolanin oyle ozledigim bir yani yok ama yas pasta deyince akan sular durur. Gozlerim parlar .Kolayı bırakınca aramiyosun baslayinca da birakmiyorsun paradox adeta
Sabah
1 dilim tam buğday ekmeği
1 kibrit kutusu peynir
7 zeytin
1 Kasık tahin pekmez
1 fincan limonlu şekersiz çay
Ara
1 avuç çiğ fındık
1 bardak sütlü kahve
1 kuru kayısı
Akşam
1 büyük kase mercimek çorbası
5 kaşık yoğurtlu ıspanak
1 ince dilim çavdar ekmeği
Buda bugünkü menü :)
Cok sagliksiz nana. Salatayi ve sebze yemegini arttir + yogurt.İyi akşamlar arkadaşlar bu günkü menüm
Sabah 2 dilim kepek ekmeği
Yağda kırılmış yumurta
Cay şekersiz
Öğlen
1 salkım üzüm
Su 1 tl içtim
Akşam ( Bebek görmeye gelmişlerdi )saat 6:00
2 kurabiye yedim 1 parça kıymalı börek yedim
Şekersiz çay
Bol su içicem
Kaptanım bu gün iş yaptım evle uğraştım çocuklarla uğraştım ilerleyen günlerde işallahdikkat ederimKolanin oyle ozledigim bir yani yok ama yas pasta deyince akan sular durur. Gozlerim parlar .
Guzel menu. Mercimek corbasi odem yapiyor aklinda bulunsun.
Cok sagliksiz nana. Salatayi ve sebze yemegini arttir + yogurt.
Kolanin oyle ozledigim bir yani yok ama yas pasta deyince akan sular durur. Gozlerim parlar .Kolayı bırakınca aramiyosun baslayinca da birakmiyorsun paradox adeta
Ama bakmayin siz benim boyle yazdigima gercekten sebze ve meyve yiyordum o arada. Arada yas pasta filan vardi ama dengeliyordum yuzde seksene yuzde yirmi.Benim hedefim de hemen hemen ayni bakalim insallah görürüz
Hepsi ust uste gelince aldin kaptan o zaman. Hemencecik de verirsin. Biz haaaaaala ugrasir dururuz kac kilo aldin aldin verdin ben hala yerimde sayiyorum
İyi akşamlar arkadaşlar bu gün bitse iyi olur
Yemek yemek içimden geliyor
Ama yemiycem
Kaptanım rahatsız olduğum için dedim diyet yapayım yemek yememem gerekiyor bu dönem dün dayanamadım yedim rahatsız oldum yine . Emziriyorum cnm .Gunaydin kizlar,
Eslestirme yapilanlarin 3'er haftalik kisimlar halinde birbirine destek olur sonunda birinci gelen grup tek kupa alir ve 9 haftanin sonunda yarisma biter. Yani 11 Aralik . Arada katilim yok. Simdi kimler katiliyor. Bugun katilim icin son gun.
Nana929 Sanirim emziriyorsun ama cevap vermedin. Her kosulda yeni dogum yaptin ve sen biraz daha sen kendine gel nana .Sohbete katilabilirsin , menunu yazabilirsin ama yarista olmani uygun gormuyorum.
Yine de dinlemezsen sen bilirsin ama o borekler yerine salata gormek istiyorum.
Diyet degil once saglikli beslenmeye alisacaksin. Ben burada marul kemirdim bir ara. Gerekeni yapmadan olmuyor.Kaptanım rahatsız olduğum için dedim diyet yapayım yemek yememem gerekiyor bu dönem dün dayanamadım yedim rahatsız oldum yine . Emziriyorum cnm .
Çoçuklardan cnm yetiştiremiyorum . Bebek görmeye geliyorlar bu aralar şansıma tek tek geliyorlar komşular bile tek tek geldi mecburen karbonhidrat pişiriyorum . Azda olsa tadına bakıyorum ev sahibiyim cnmDiyet degil once saglikli beslenmeye alisacaksin. Ben burada marul kemirdim bir ara. Gerekeni yapmadan olmuyor.
Bosuna basit karbonhidrat yukluyorsun kendine , proteine de alisman gerek , salataya da sebze yemeklerine de.
Eee o zaman dogru degil yarismak icin sen de bana hak vermiyor musun?Çoçuklardan cnm yetiştiremiyorum . Bebek görmeye geliyorlar bu aralar şansıma tek tek geliyorlar komşular bile tek tek geldi mecburen karbonhidrat pişiriyorum . Azda olsa tadına bakıyorum ev sahibiyim cnm
O da bir sey mi ben o kiloyu bes gunde aldim.Günaydın kızlar kaptandan haber aldım bugün başlıyormuşuz.
Bugün 23 den sonra uğrayabilirim tekrar gelirim bende elimden geldiğince.
Pastaları gömüp gömüp geldim 1 ayda 5 kilo aldım inanamazsınız yani o derece çok yedim :)
Neyse ben ayrıntıları gece bakarım artık kilo 73 yine
Carsambaya kadar stok yap.Şimdi gidip kahvaltı hazırlayacağım. Bugün menü yazmıyorum onu da söyleyeyim akşama çok sıkıntılı bi durum var yarından itibaren menüyle de burdayım
Tmm kaptanım nasıl istersen. Herkesten iyi zayıflarsam kupa isterimEee o zaman dogru degil yarismak icin sen de bana hak vermiyor musun?