- 16 Ekim 2012
- 32.410
- 95.804
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #15.461
Baktirmadigin kabahat , bir aclik bir de tokluk sekerine bakiyorlar.Ya yemeklerden sonra benim de canim cok tatli cekiyor. Doktora gidip ne demek lazim bu konuyla ilgili? Aile hekimleri bakar mi acaba? Bi baktirsam mi ben de?
Ayrica evet ben de gun icinde canim cekince ozellikle sabah vakitleri tadimlik yiyorum. Öcü gibi bakmiyoeum kati yasaklar listem yok. Yavas gidiyor benden ama gidiyor yine de.
Ben de pekmez bal , meyve tetikleyici seyler. Makarna ve pirinc pilavi da oyle.
Aslinda yas pasta da oyle ama tolere ediyorum nedense ya da tolere etmek istiyorum. Kontrolluydum ama pismaniyeleri baskasina getirmistim sonra ben yedim. Hepsi bir hafta icinde oldu. Makarna pirinc pilavi arti pismaniye.Pismaniyeyi de hic sevmem.
Guncuk derken kek mi.Pekmezi 2 gündür yiyorum doktor dedi sabahları 1 Kasık tüket diye .
Bazen omlet yapıyorum geçenlerde 3kasik yulaf süt tarçın elma yapmıştım yulaf lapası şeklinde.
Tamamdır
Yılbaşında 59u görürsem belki 1 guncuk dağıtma hakkım olabilir dimi
Yilbasina 11-12 hafta var. 68 lerdesin rahat rahat gorursun.
Karistirmamaya calis. Menunde iki uc cesit olsun. Porsiyon olarak daha fazla olsun.
Canim buraya orda motive olamadim diyince kötü algilandi. Ben olsam ben de kotu algilardim kizardim. Benden kaynakli, kaynasamadim falan deseydin veya cok uyum saglayamadim deseydin sorun olmazdi bence. Anlayışlı insanlar çünkü. Bi de sen cok fazla baslikta yaziyorsun sanirim. Bu da kafani karistirir.
Bu konuyu kapatalim mi.Canim buraya orda motive olamadim diyince kötü algilandi. Ben olsam ben de kotu algilardim kizardim. Benden kaynakli, kaynasamadim falan deseydin veya cok uyum saglayamadim deseydin sorun olmazdi bence. Anlayışlı insanlar çünkü. Bi de sen cok fazla baslikta yaziyorsun sanirim. Bu da kafani karistirir.