- 25 Mart 2015
- 5.115
- 10.383
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #15.401
Oooo kaptanım hosgeldinHayirli Cumalar arkadaslar ,
Nasil gidiyor. Kilo alinca beni hatirlayanlar var.
Bana gelince tatli ve yas pasta yememe ragmen gayet iyi korudum 54 uzerine cikmamaya calistim ciksam da hemen kontrol altina aldim.
Ta ki gecen haftaya kadar. Bu arada 7 kutu cikolatali pismaniye, pirinc pilavlari ve makarnalar yedim. Simdi su icsem yariyor modundayim. Insulin direnci tavan yapti. Tam olarak 58 i gordum bugun. Neyse yeni oldugu icin cabuk gider diye dusunuyorum.
Takimda kimsenin olmamasi demek , yazmamamiz anlamina gelmiyor. Demek ki yeterince arkadas degilmissiniz.
9 Ekimde gelenlerle basliyoruz. .
- Sonradan katilim yok
- Tek tek etiket yapmayacagim.
- Tarti resimlerini rica etmeyecegim.
- Haftalik belirli bir mesaj kotasini doldurmak zorundasiniz.
Gayet iyi bence yine de durumun. Cabuk alinan cabuk gidiyor sende. İki haftalik isi var
Ben surekli girdim çıktım baktim buraya. Arada bir seyler yazdim. Halimden baya bi mutsuzdum motivasyona ihtiyacim vardi. Biraz kendi halime yapmayı denedim. Süreklilik saglayamadim. Sen de en son bi daha sezon olmayacak baska yerlere gidebilirsiniz demiştin. Umudu kestim ben de. Başka basliga yazdim. Bunun arkadaslikla ilgisi olduğunu düşünmüyorum. Hepinizi cok cok seviyorum. Kac kilodan buralara gelirken hep yardimciydiniz. Sadece kilo konusu da degil genel olarak çok güzeldi her sey.
Kabul edersen ben yine sohbete muhabbete gelebilirim