- 16 Ekim 2012
- 32.410
- 95.804
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #15.261
Eline saglık canım eylulde tekrar başlarmıyız4. Sezon sonuclari;
Takimca sizinle yarismak guzeldi.
Umarim verdiginiz kilolar daim olur .
Bizi izlediginiz icin tesekkurler.
Eki Görüntüle 2282555
Su an kesin bir sey diyemiyorum mevhibe. Zamana birakalim.Eline saglık canım eylulde tekrar başlarmıyız
Uzuldum kuzum ya. Hayirlisi boyleymis. İnsallah istediginiz guzel bi zamanda saglikla olur ikinci bebisiniz.
İyi geceler cnm nasılsın cokta kötü kilo degil tabi benim için birgun yazacam 56 gordugumdeSelam kizlar,
Asiri dondurma ve pizza takviyesinden sonra dun 53.8 dim. Dun kendimi duzeltmeye basladim yine.
Bugun 53.4 ciktim.
Hedefim su son iki haftada aldigim kiloyu vermek.
Kotu tarafi öyle durmuyor canım. Ucunu bir birakirsam , 60 a dogru gider.İyi geceler cnm nasılsın cokta kötü kilo degil tabi benim için birgun yazacam 56 gordugumde
Aynen oyle tabiki ipin ucunu bırakmamak lazım. niye arada ugra canımKotu tarafi öyle durmuyor canım. Ucunu bir birakirsam , 60 a dogru gider.
Herkes bu kilonun bana yakıştığını söylüyor.
Burda olursam 56 olduğunu da görürüm .
Ugruyorum kiz ama yarin ne olacagimiz belli mi.Aynen oyle tabiki ipin ucunu bırakmamak lazım. niye arada ugra canım
Tabiki oyle bir aksilik olmasaUgruyorum kiz ama yarin ne olacagimiz belli mi.
Lucky asik oluyor.Tabiki oyle bir aksilik olmasa :KK12
Cikk. Bir kac hafta gecsin soylerim belkim.Hadi ne guzel kim o bahsettiğinmi
Sen mutlu olda sonrada ögrensek olur canımCikk. Bir kac hafta gecsin soylerim belkim.
Sadece emin olmak istiyorum yoksa saklamak istedigimden degil.Sen mutlu olda sonrada ögrensek olur canım
Rc ederim canım sen nasıl uygun görüyorsan odur cnmSadece emin olmak istiyorum yoksa saklamak istedigimden degil.
Selam fatmacim. Cok gecmis olsun kedosuna.Slm kızlar nasılsınız....
Bende durumlar karışık kilo olaylarına dikkat etmiyorum hiç....
Kedimiz balkondan düştü sağlığı iyi ama düştükten 4 gün sonra barınakta bulduk.
Ayağında biraz sıkıntı var incitmiş.
Veteriner istirahat edecek dedi... neyse bu topal ayık bayık yürüyordu. Kötü olmuş barınakta yıkayalım dedik yıkarken elimi ısırdı fena şekilde 1 hafta oldu ısoralı ama daha yeni iyileşiyor
Sonrasında da bunalıma girdi ve poşet yuttu parça parça çıkarıyor ama hala normale dönmedi
Tabi bende sinir stres bol bol mevcut şuan
Pazartesi memlekete gideceğim kısmetse öyle işte durumlar