- 16 Ekim 2012
- 32.410
- 95.804
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #15.241
Tahmin edebiliyorum. Istedigin zaman gel konusalim. Ozelden ya da buradan olabilir. Farketmez.Öyle diyelim biraz kötuyüm aslında hormonlarında etkisi olabilir 1 aya gecer sanırım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tahmin edebiliyorum. Istedigin zaman gel konusalim. Ozelden ya da buradan olabilir. Farketmez.Öyle diyelim biraz kötuyüm aslında hormonlarında etkisi olabilir 1 aya gecer sanırım
Sen hiç moralini bozma... senin yada bebeğin için bi sorun oluşturmasa zaten doktorlar bunu uygun görmezdi. Dinimizde önce annenin sağlığı diyor o açıdan için rahat olsun....Onuda cıkartıcaklar kuzum daha sonra allahim affetsin insallah ne diyeyim :/
Sen hiç moralini bozma... senin yada bebeğin için bi sorun oluşturmasa zaten doktorlar bunu uygun görmezdi. Dinimizde önce annenin sağlığı diyor o açıdan için rahat olsun....
İnşallah biran önce toparlarsın....
Benim için süper kiloGunaydin kizlar ,
Maalesef dun borek yedim. Gece yatmadan once de cikolata ictim. Bu ara hic diyet yapamiyorum. Korumada kalacagim.
52.1 kg.
Bugun bitirelim 4. Sezonu.
Uzuldum kuzum ya. Hayirlisi boyleymis. İnsallah istediginiz guzel bi zamanda saglikla olur ikinci bebisiniz.Merhaba canım bugun kurtaj oldum malesef spiralimin ipi kopmus cıkamıcagı icin riskli olucaktı böyle oldu.
Kızım iyi cok sukur bende iyiyim onun dısında calısmaya devam siz nasılsınız kızlar nasıl tuvalet egitimi nasıl gidiyo digeride ogrendi mi :)
51 de sabitliycem. Mocha içerek, çikolata yiyerek bu ara:)Benim için süper kilo
Biraz ara ver ml. Sakinlesmeye ihtiyacın var. Biz elimizden geleni yaptık. Kiloyu fazla düşünme artık. Hayatına odaklan.Selam kizlar. Ugrayamiyorum kusuruma bakmayin. Cok karmasik duygular icindeyim. Esimin gidecegi tarih hemen geliversin de su evin işinden gücünden kurtulayim diyorum bi yandan. Bi yandan hic gelmesin ayri kalmaya hazir degilim diyorum. İyice kafa gitti benim ne dusuncegimi sapittim.
Tartimi yuklemeye geldim simdi. Okuyacağım gecmisi birazdan
Koruma da yapsam ilaç varsa bu iş zor çayımıda bıraktım bosa içmeyim ödem atıyorum sonra kalıyor tekrar odem yapıyor boşa içitorum tilya cayımı eylulde içerim artık51 de sabitliycem. Mocha içerek, çikolata yiyerek bu ara:)
Siz de bence ara verin korumaya geçin şu ara.