- 12 Aralık 2015
- 19.668
- 27.141
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #15.281
Col geçmiş olsun ikinizedeSlm kızlar nasılsınız....
Bende durumlar karışık kilo olaylarına dikkat etmiyorum hiç....
Kedimiz balkondan düştü sağlığı iyi ama düştükten 4 gün sonra barınakta bulduk.
Ayağında biraz sıkıntı var incitmiş.
Veteriner istirahat edecek dedi... neyse bu topal ayık bayık yürüyordu. Kötü olmuş barınakta yıkayalım dedik yıkarken elimi ısırdı fena şekilde 1 hafta oldu ısoralı ama daha yeni iyileşiyor
Sonrasında da bunalıma girdi ve poşet yuttu parça parça çıkarıyor ama hala normale dönmedi
Tabi bende sinir stres bol bol mevcut şuan
Pazartesi memlekete gideceğim kısmetse öyle işte durumlar
Cok iyi süperBugun 52.6 ciktim.
Mochayla , cikolatayla, gozlemeyle gecti gunum ama yarin tekrar devam.
Sağolasın canım bu aralar ters gidiyor birçok şey...Selam fatmacim. Cok gecmis olsun kedosuna.Umarim cabuk toparlanir.
Teşekkür ederim canım... Ben düzeldim çok şükür ama kedi için endişeliyiz tombiğim hiç yemiyor zayıfladı oysa tam bir oburdur kendisiCol geçmiş olsun ikinizede
Ben de durumlar aynı canım ilaç içimeye devam bende cay vs bıraktım ilaçla olmuyor hormonlar yukledikce olmicak gibi eylule kadar korusam iyi benim için erken yiyorum akşam 5-6 gibi sonrasında meyve yada salatalık tuzsuz tuketiyorum bazende arada yeşil cayKizlar kilo durumlari nedir. Pazar gunu bir tartilacagim. 7 gun detoxa baslayabilirim.
Ikra meyra
Sarellam
Muttapa7555
Moon Light
7 gun katil bana. Pazar Carsamba ve Pazar tartilacagiz.Ben de durumlar aynı canım ilaç içimeye devam bende cay vs bıraktım ilaçla olmuyor hormonlar yukledikce olmicak gibi eylule kadar korusam iyi benim için erken yiyorum akşam 5-6 gibi sonrasında meyve yada salatalık tuzsuz tuketiyorum bazende arada yeşil cay
Hepimizmi7 gun katil bana. Pazar Carsamba ve Pazar tartilacagiz.
Yok hepimiz degil. Yapacak olanlar. Stres istemiyorum. Sadece 7 gun.Hepimizmitartılacagız kimse ugramıyor gibi bakalım gelen olur umut ediyorum
Anladım canım katılırım sanaYok hepimiz degil. Yapacak olanlar. Stres istemiyorum. Sadece 7 gun.
Cikolata yemeye devam ettim. Bu aralar birakacak durumda degilim. Pirinc pilavi da. Uzumu hic sevmem o bile.Bizde pazar denize gidecegiz senin kilo nasıl verdinmi
Cikolata yemeye devam ettim. Bu aralar birakacak durumda degilim. Pirinc pilavi da. Uzumu hic sevmem o bile.
Bu detoxla uzerimdeki 3-5 kilo odemi atmak istiyorum.
Denize gitmeden yuklersin.
Yasaklarim olacak mevhibe hik mik demek yok.7 gun bana sende yardıöcı olursa çok iyi olur 59 göreyim istiyorum 63 kilodayım yemiyorum ama nasıl olcak bilmiyorum 7 gun detox olurmu
Sen 59 göster bana ses etmem 59 göstermeden bırakma beni ihtiyacım varYasaklarim olacak mevhibe cart curt demek yok.
Ozelden yazacagim sana Cumartesi aksami ya da Pazar sabahi.Sen 59 göster bana ses etmem 59 göstermeden bırakma beni ihtiyacım var
Cuma akşamı yaz cnm önceden başlamalıyımOzelden yazacagim sana Cumartesi aksami ya da Pazar sabahi.
Olmaz yarin KK ye girmeyecegim isim var.Cuma akşamı yaz cnm önceden başlamalıyım