- 25 Mart 2015
- 5.115
- 10.383
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #15.201
Dikkat etmeyince iki kilo arti goruyorum hemen. Gerci benim yediklerimde az degil bu hafta neler neler yedim.Neye başlıyon kilon cokmuş gibi
O cikolatalarla erimem mumkun degil.Eriyip kaybolacak o
Sezonun uzatilmasinin nedeni , kimsenin olmamasi.Sezon uzatilmis. Gecmisi okumadan mesaj yazinca bugun sandim 4.sezonun bitme tarihini. O zaman haftaya cekip koyuyoruz tartilari
Hayat bu ne yapacaksin. Umarim mekan degisikligi iyi olur senin icin.Gunaydin kizlaaar.
Dun aksam evime geldim.
Esimin gideceği tarih belli oldu. Yaklasik 10 küsür gun var onumuzde. O vakte kadar evi toparlamam lazim.
İlk etapta biz gitmiyoruz. Sonradan gidecek miyiz net degil. Sinir oluyorum belirsizliklere ama yapacak bir sey de yok.
Birazdan tartimi cekip koyucam bakalim ne alemde kilom.
Siz nasilsiniz napiyosunuz
Evet cunku yarisma bir hafta sonra bitiyor ama yeni yarisma olursa haber veririm sana.Merhaba yeni yarışmacı alımı kapanmıştır yazıyor ama hala geçerli mi :)
Tamam teşekkür ederimEvet cunku yarisma bir hafta sonra bitiyor ama yeni yarisma olursa haber veririm sana.
Yağmur iyidir kız ama güneş daha iyidir. Mantıyı sen mi yiyeceksin :)Bu nasıl yağmur bu nasıl sıcak benim misafirim var akşama ama elektrik kesildi
Şuan kendimi sudan çıkmış balık kadar şaşkın hissediyorum o derece
Ahaha yedim bile mantıyı....Yağmur iyidir kız ama güneş daha iyidir. Mantıyı sen mi yiyeceksin :)
Yeme krizleri benim de var hep bu bayram baklavalari yüzünden. Yok böyle bir iştahGunaydin kizlar,
4 sezon sonu bu hafta.
Bu aralar istah patlamasi yasiyorum ama 5 gunde 3 kilo yapilabilir mi?
Bence yapilabilir.
Su 5 gun mocha , tatli tuketmeyecegim.
Sonucu Carsamba gunu gorelim. Siz de su 5 gun elinizden geleni yapin cunku ara veriyoruz.
Bir kere cok tatli yediginde maalesef pandoranin kutusu aciliyor.Yeme krizleri benim de var hep bu bayram baklavalari yüzünden. Yok böyle bir iştah
Tatlı yemiyorum bayram bittiğinden beri ama sürekli yemek istiyorum açlıktan değil aslında midem bulansa bile içimde ki yeme isteği geçmiyorBir kere cok tatli yediginde maalesef pandoranin kutusu aciliyor.
O yuzden ben bugun uzak durdum , yarin da basarirsam Pazar gunu daha kolay.
Sabah 53.2 ydim gun ortasi 52.5
Bugun iyidim canım sende guzel kilolar vermişin. hep böyle guzel guzel eksilir kiloların . cabuk hedefine ulasırsın inşallah cnm.evet migrenim vardı. bugun iyidim dugune gittik 1 gibi evdeydik basım fena yine ses bana gelmiyorIkra meyra kuzum nasıl oldun uğramıyorsun bi kaç gündür iyi misin