- 24 Ocak 2017
- 5.920
- 17.330
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #15.181
Benim zaten çarşamba tartı fotom da felaket olacak Bugün 70. 5 çıktım dün 71.5 di umarım ödemdir ve gider
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu hafta dolunay vardi o yuzden.Benim zaten çarşamba tartı fotom da felaket olacak Bugün 70. 5 çıktım dün 71.5 di umarım ödemdir ve gider
Detoks yapıyorum bugün iyi geçti yarın ve sonraki günde devam edeceğim inşallah. Sonrasında bi liste car onu uygulayacağım inşallah bi kaç kilo giderBu hafta dolunay vardi o yuzden.
Bir hafta daha yok. Sonra en azindan ucumuz yukleyip bitirelim.
Biraz da kilo vermeye calis bu 8 gunde.
Bizim klima yok adana kadar olmasa da sıcak birde kapı pencere açamıyoruz çocuk ve kedi düşer korkusuylaİyi geceler nasılsınız hava yanıyor klima caşıyor oyle rahat ediyoruz
Bu arada iyi gecelerİyi geceler nasılsınız hava yanıyor klima caşıyor oyle rahat ediyoruz
Owww hemde bademli olsa da yesekTam 85 gram bademli bitter cikolata yedim bugun. Aferin banaaa.
Ooo ben bi de pirinc pilavi yedim ama yarin ben de basliyorum.Yarın yemeğe misafirim var hesapta olmayan benim detoks güme gitti kahretsin
Oh oh süper aynı devam et cnm misafir geliyorsa migren var canım istemiyor dersin kimsede karışmaz yedigine yemediğineİlk gün eksi 400gr buna da şükür diyorum. Bugünden çok umutluyum inşallah daha güzel sonuç gelir.
Uykumu düzene sokmam gerekiyor erken kalkabiliyorum ama erken yatamıyorum. Dün açlıktan uyuyamadım
Neye başlıyon kilon cokmuş gibiOoo ben bi de pirinc pilavi yedim ama yarin ben de basliyorum.
Menüde mantı var benimde napsam bilmiyorum diyet döneminde kendimi bir adaya kapatıp insan görmek istemiyorum.Ooo ben bi de pirinc pilavi yedim ama yarin ben de basliyorum.
Çok çok geçmiş olsun canım havalar da çok kötü migren içinGunaydın 2 gundur migren tavan yaptı
Eriyip kaybolacak oNeye başlıyon kilon cokmuş gibi
Kaynanam gelecek çok da pis karışır vallaOh oh süper aynı devam et cnm misafir geliyorsa migren var canım istemiyor dersin kimsede karışmaz yedigine yemediğine