- 12 Aralık 2015
- 19.668
- 27.141
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #15.221
@otur sıfır sen verirsin canım zaten kilon da yok ben olsam 53-54 de hedefler ne altına nede ustune kilomu sabıtlerdim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok geçmiş olsun canım düğünlerde yüksek ses birde garip ışıklandırma oluyor hiç migrenin harcı değil....Bugun iyidim canım sende guzel kilolar vermişin. hep böyle guzel guzel eksilir kiloların . cabuk hedefine ulasırsın inşallah cnm.evet migrenim vardı. bugun iyidim dugune gittik 1 gibi evdeydik basım fena yine ses bana gelmiyor
Tatlı isteği çok kötü bişey ya insanın sinirlerini bozuyor yesen bi dert yemesem ayrıGunaydin kizlar,
Dun cok iyi gecmedi cunku okuldan sonra gezdik aksam 10 da evdeydim.
Arada patates kizartmalari , soya sosis , mocha , marzipan diye gitti.
Bugun ne yaparim bilmiyorum cunku hala tatli istiyorum.
Carsamba gunu hepimiz birakiyoruz . Biraz daha dayan canim.Ben diyeti de bıraktım artık sıkıldım ilaçları içtimmi kilom yerinde sayıklıyor hatta ödem yapıyor kilo bile oluyor. içmedimmi biraz kilo veriyorum
Canım dayanmak degil artık nefrer etmeye başladım ilacı içmesem 20 gun damla damla geliyor içtimmi kilo alıp gidiyorCarsamba gunu hepimiz birakiyoruz . Biraz daha dayan canim.
Kiz iki gun kaldi . Artik ne cikarsan bosver takma.Canım dayanmak degil artık nefrer etmeye başladım ilacı içmesem 20 gun damla damla geliyor içtimmi kilo alıp gidiyor
Zaten yemiyorum canım yani aynı sekilde az az yiyorum verim alamıyorum tabiki çarsamba burdayımKiz iki gun kaldi . Artik ne cikarsan bosver takma.
Sarellam nasılsınız cnm nasıl gidiyor bebiş nasıl prenses nasıl
Sarellam nasılsınız cnm nasıl gidiyor bebiş nasıl prenses nasıl
Oyy uzuldum cnm rıskli yerdemiydi hayırlısı olsun canım kaç haftalıktı .cok geçmiş olsun iyisin su an neden calışıyorsun. 1 hafta dinlensen sonra vajınal sorunu vs yasama allah korusun .
Evet ögrendiler maşşalah gece çişide yok çok sükür ❤
Sarellam
Tedavin be zaman bitecek canım senin. Benim doktorum hiç bi sıkıntı olmadığı için sadece majezik verdi adet döneminde içiyorum. Bu ay işe yaradı hem süresi hemde yoğunluğu azaldı....Ben diyeti de bıraktım artık sıkıldım ilaçları içtimmi kilom yerinde sayıklıyor hatta ödem yapıyor kilo bile oluyor. içmedimmi biraz kilo veriyorum
Geçmiş olsun canım Rabbim hakkında hayırlısını versin inşallah. Her şerde bir hayır var öyle düşünmek lazım...Merhaba canım bugun kurtaj oldum malesef spiralimin ipi kopmus cıkamıcagı icin riskli olucaktı böyle oldu.
Kızım iyi cok sukur bende iyiyim onun dısında calısmaya devam siz nasılsınız kızlar nasıl tuvalet egitimi nasıl gidiyo digeride ogrendi mi :)
Aaa uzuldum sarellacim .Merhaba canım bugun kurtaj oldum malesef spiralimin ipi kopmus cıkamıcagı icin riskli olucaktı böyle oldu.
Kızım iyi cok sukur bende iyiyim onun dısında calısmaya devam siz nasılsınız kızlar nasıl tuvalet egitimi nasıl gidiyo digeride ogrendi mi :)
Geçmiş olsun canım Rabbim hakkında hayırlısını versin inşallah. Her şerde bir hayır var öyle düşünmek lazım...
Bu spiral olayı senin için sıkıntı oluşturmasın sonra...
Aaa uzuldum sarellacim .
Hayirlisi mi diyelim. Ne istiyorsan oyle diyelim.