- 24 Ocak 2017
- 5.920
- 17.330
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #14.721
Benim belli leslie eliptik plank dönüşümlü karışımlı yaparım 30dkVerirsin verirsin.
Yarim saat = 30 dk ne isterseniz . Siz secin.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim belli leslie eliptik plank dönüşümlü karışımlı yaparım 30dkVerirsin verirsin.
Yarim saat = 30 dk ne isterseniz . Siz secin.
2 diyorumOnce bir kararlastiralim.
1 - eski kurallar
2- Yuzde 1.5
Oylamaya sunuyorum.
Ahahaha gaffur pijaması
nyx nerdesin. Fatma senin arkandan konusuyor.Ahahaha gaffur pijaması
Ben sut yapsin diye icerken kilo da verdirmisti canim. Bi hafta on gun falan ic istersen. Hatta ben de iciyim bari yavalla yaradı sanirim bugun daha iyiyim
Varım 2 ci şıkOnce bir kararlastiralim.
1 - eski kurallar
2- Yuzde 1.5
Oylamaya sunuyorum.
Eline emegine saglık cnmYuzde bazinda haftalik sonuclar ;
Eki Görüntüle 2271730
Kilo veren ve vermeye calisan arkadaslari tebrik ederim.
Yuzdemiz 0.220
Esitlik durumunda yuzdelere bakildi.
Son siralama;
1: A AklinYolu1(birincilik + menu)
2: Nyx1(ikincilik + menu + hedef kupasi)
3: @Sarellam (ucunculuk)
4: Ikra meyra (menu)
5: Muttapa7555 (menu)
Çok pis konuşurumnyx nerdesin. Fatma senin arkandan konusuyor.
Eline saglık biz artık hedef koymuyoruz listeye uyacagız ama ramazanda 900 grm verebilirmiyim bilemedimYuzde kupasi almamiz icin olmamiz gereken kilolar bunlar arkadaslar.
Onun disinda menu kupasi , mesaj kupasi yok. Sadece kilonuza odaklanin.
+
Haftada 5 gun spor yapanlara bir yildiz verilecek.
Eki Görüntüle 2271771
Erkege de yirtik pantolon hic yakismiyor beee.Çok pis konuşurum
bence şimdiden sıkıştır araya erteledikce kaliyo 30dk cabuk geçerBen su anlik yapamam gibi. Ramazan sonrasi diye planliyorum eger sallamazsam.
Ben sut yapsin diye icerken kilo da verdirmisti canim. Bi hafta on gun falan ic istersen. Hatta ben de iciyim bari ya
Benim de 51.6 olmam gerek.Eline saglık biz artık hedef koymuyoruz listeye uyacagız ama ramazanda 900 grm verebişirmiyim bilemedim
Benim durumumda oyle regl olamadım 33 gun oldu 28 gunde olurum tilya cayı içtimde biraz ödemim gitti dun içtim 2 kupa surekli wc yoksa artı olurdumBenim de 51.6 olmam gerek.
Hayir bi sey degil de, su ara tam moda giremedim .
Olurum ama telefondan giriyorum ben öyle excelim falan yok amatör işi olurNyx1 spor bakanimiz sen ol o zaman. Durtme isi pardon tesvik etme isi sende.
8 bin adımla olmuyor 2 sezon uykudan kesip yarım saat spor yapman gerekiyor ağır olması gerekmez ne istersen yap hiçbişey yapmamaktan iyidir bir de menüne dikkat et o zaman gör sonuçlarıBen sadece düşünüyorum
Tam spor yapmam gereken saatte uyku basiyo beni felaket ama günlük okula git gel 8bin adim yapiyorum tabi yeterli değil