- 30 Temmuz 2010
- 10.001
- 15.641
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #13.481
Bu başağrısı burun tıkanıklığı beni yedi bitirdi yeminle
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Doğru söylüyorsun şeker bu göbeği baseni yapıyor onları bırakınca çok güzel veriyosun bazen niyetleniyorum çok zorlanıyorum diyetisyene giderm belki beslenmemi düzene sokmak içinÇok basit valla .Elinin tersiyle itiyorsun.Bir daha sana hiç yaklasmiyor.Tabi ilk zamanlar zor oluyor.Onuda meyve havuç kuru kayısı öyle gecistirdim.Simdi onları bile aramıyorum.Butun kiloların sebebi sadece şeker bence.Tamamen basen ve göbek düşmanı hemen oraları sisiriyor.Yapabilursin bence .
Slm cnm iyiyim sen nasılsın nasıl gidiyor oruç ben sahurda kahvaltıda yemedim 1 kase karadut ustune mistik cayı şimdilik iyi gidiyor ☺Selam kızlar
Aynen öyle acaba görünce de mi istemiyorlar evde olmasa da her gün aklıma geliyo hata her öğün yiyebilirim hep ararımBen de hic dusunemiyorum tatliyi biraktigimi. Ama soyle de bisey var. Karsinda yoksa evinde yoksa aramazsin tmm da bi ikram edildigi zaman da mi yemek istemiyo acaba cani? Ben biraksam bile uc bes gun olur. Uzun vadeli olabilcegini sanmiyorum hic ya
Evde olmayınca hadi oyaliyosun kendini geciyo ama bi de evde varsa aklında kaliyo o illa yicenAynen öyle acaba görünce de mi istemiyorlar evde olmasa da her gün aklıma geliyo hata her öğün yiyebilirim hep ararım