- 30 Temmuz 2010
- 10.001
- 15.641
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #13.441
iyi geceler 75
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oh bak bi de yapamam diyordunoh an itibariyle 79 msj kaldi
Şanslısın işte meyve hurma o tatlı isteğimi almıyor tatlıyla yaşarım benBence meyve yada hurma yiyin.Benim tatlı aklıma bile gelmiyor çok şükür.
Eh az kaldi biter biter 72Oh bak bi de yapamam diyordun
İyi geceler yarın bi daha sayarsın biter bileiyi geceler 75
İnan bana ben tatlıdan vazgectiysem.Herkes geçer diyorum.Cunku aşırı tatlıyı severdim.Sabrettim artık canım ne hamur ne tatlı ne ekmek hiç istemiyor.İstemesinde zaten yediklerine saysinŞanslısın işte meyve hurma o tatlı isteğimi almıyor tatlıyla yaşarım ben
Ya inanamıyorum nası yapıyosunuz böyle söyleyen çok kişi var aramıyorum artık diyeİnan bana ben tatlıdan vazgectiysem.Herkes geçer diyorum.Cunku aşırı tatlıyı severdim.Sabrettim artık canım ne hamur ne tatlı ne ekmek hiç istemiyor.İstemesinde zaten yediklerine saysin
Çok basit valla .Elinin tersiyle itiyorsun.Bir daha sana hiç yaklasmiyor.Tabi ilk zamanlar zor oluyor.Onuda meyve havuç kuru kayısı öyle gecistirdim.Simdi onları bile aramıyorum.Butun kiloların sebebi sadece şeker bence.Tamamen basen ve göbek düşmanı hemen oraları sisiriyor.Yapabilursin bence .Ya inanamıyorum nası yapıyosunuz böyle söyleyen çok kişi var aramıyorum artık diye
Ben kendimi tatlıyı bırakmış düşünemiyorum çok seviyorum
Birde menu yaz 69 göriyi geceler 70 duz olsun
Aman aman sevmiyosan hic alismaya calisma canim. Ben sekerli de seviyorum sekersiz de seviyorum cayi. Tatli istegimi oyle bastiriyim dedim. Cunku bi lokma iki lokma yetmemeye basladi tatlida. Cozutuyorum yemeye baslayincaAslında bi baklava yiceğime 2 şekerli çaya mı alıştırsam kendimi
Çayda şeker hiç sevmem