- 25 Mart 2015
- 5.115
- 10.383
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #13.241
Sogani yemesi iyi de ertesi gun beni cok rahatsiz eder dilim damagima yapisir ondan dedim. Sorun olmuyosa afiyet olsunEminim cok su içerim iftardan sonra ben seviyorum sogan limon mis adanalıyız sumaklı sogan yeriz :)
Ayyy ağzın bal yesin amin kuzum tesekkur edrim hep birlikteDoğum günün kutlu olsun canım bol eksili bi yılın olsun 55 üzerine de hiç çıkma
Dogum gunun kutlu olsun canim. Allah tekrarini nasip eylesin ailenle sevdiklerinle saglik sihhatle
Hah tamam şimdi hatırladım iğne olayını hava kirliliği de çok etkiliyor bence bu alerji olaylarını. Allah yardımcın olsun canımYok canım vardın kortizonlu iğne verdi dr demiştim subatta yazmıştım
Ayyy bi aksilik olmadan farkına varmışsın yineMuttapa7555 4.30 da degil 4.01 de okunuyormuş aksamı da 7.30 degıl o zaman ramazanda ezan saati degişiyor demekki pazartesi 4.25 de okunmuştu saban ayının son gunu orucu tutmuştum cunki
Açken biz biz değiliz
Aynen ben de. Karnimi doyurduktan sonra aksam az yiyim abartmiyim diyorum. Sonra aksam oluyo. Ben iptal
Heeee sen annene iş çıkarmışsın senin küçük hanım da sana...Amin canim sagol. Bana cekmis. Ben de gecenin 3unde kalkip kutu kutu pense oynattirirmisim abuk subuk seyler yemek istermisim. Onun icin kizamiyorum da.yaninda yatsam iki emer bes dk uyur sabaha kadar boyle devam eder de ben sahur icin yatmiyorum ramazanda. Boyle birlikte takilcaz artik kizla
Nefesimi tuta tuta yıkıyorumTuvalet banyoda benim de icim rahat etmiyo hic sirf sirkeyle yapamiyorum. Temizlik esnasinda maske mi taksan acaba? Sonrasinda da guzelce havalandirirsin koku kalmayana kadar.
Cancazım alfabeyi otur yaz teker teker sonra tekrar yazBen sanırım tamamliyamicagim mesajları daha cok var
Sen dediğimi yap anacım yarım saatte hallolur160 kalmış yok mümkün değil
Az kaldı çok şükür bugün yarın yazarım tamamlanır olmadı kendi kendime muhabbet ederim.Genel olarak yazilan mesajlara cevap verirsin canim. Selam nasilsiniz mesajina cevap verirsen garip olur evet
Veya hic gecmisle ugrasma sohbet muhabbet derken bulmaz mi 500 mesaji?
Aynen aynen yoğurt salata ağırlıklı takılacağım bu hafta 5 gün sahurlar yoğurt hurma olacak.En iyisi corba yemek salata zaten. Salatayi bol yaparsin. Hadi kalmasin diye diye bolca salata yersiniz. Ben oyle yapmaya karar verdim.
Zaten 7 mayısı bulamadım sayfalarda baktım yolumu kaybedeceğim geri döndümSen gecmise falan dalma bosuna. Az kalmis zaten mesaj sayin
Taşınıyorsunuz dimi hakkınızda hayırlısı olsun inşallah.Ben komple toplaniyom
Bayram sonrasi falan annemlerle gelip iyice toparlicaz sanirim her seyi.
Amin inşallah benim çok iyi geçti çok şükür hiç zorlanmadım. Devamı da böyle olur inşallah. Bu gece sahura kadar uyumayı düşünüyorum. Uykusuz olmuyor sadece o yaniBen de yatiyorum kizlar. İlk gunumuz rahat gecer insalla. Gorusuruz
Doğum günün kutlu olsun canım. Rabbim uzun sağlıklı huzurlu bi ömür versin sevdiklerinle beraberSelam kızlar dün doğum günümdü o yüzden hafta sonu biraz dozutmus olabilirim ama bugun tam gaz devam sizler nasılsnz :))