- 24 Ocak 2017
- 5.920
- 17.330
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #13.261
Mayınlı tarlaya atsan kendini daha az tehlikede olursun yazık sana ya kim getiriyor döveyim benOf bize de yaş pasta gelecek sanırım akşama
Dayan yüreğim dayan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mayınlı tarlaya atsan kendini daha az tehlikede olursun yazık sana ya kim getiriyor döveyim benOf bize de yaş pasta gelecek sanırım akşama
Dayan yüreğim dayan
Yat sırt üstü kaldır bacakları yana doğru aç kapa ve çapraz yap bırak acaip çalıştırıyor ve kolayBacağa bi çözüm bulmam lazım en önemlisi o
Ramazandan sonraya artık. Bende erteledim tüm doktor olaylarınıHep erteliyorum ama bu dengesizlik yüzünden bu kadar tatlı istediğimi düşünüyorum unutmam inş ramazandan sonraya kaldı gerçi
Sen yap biz atlarız olmadı emojileri kullan tamamlarsınO zman ilerleyen 3sayfayi atlayın başlıyorum
Zayıflamak için ne kafalar yaşıyoruz yahu :)Su zaten bişeycik olmaz mantıklı
E işte ilk hafta ince yiyeceksin 2. Hafta amaaan hiç yetmeyeyim daha iyi diyeceksin tatlı öyle bırakılırHaftada bir kez ufacık güllaç mı hiç yeme o ne öyle haftada bir yiceksen gömülceksin
Çok tok tutuyor günü çok rahat geçirdimKür gibi olmuş beğendim
Benim epey azaldı ha gayret kızlar hepiniz olun isterim yeni sezonda seviyorum siziOf benim de tam 100
Ya pide olunca 1 dilimle kalmıyoruz geçen yıl bende yapıyordum. Bitene kadar yiyoruz o yüzden ekmek olsun dedik bu ramazanEvde yapıyorunim bugday unundan pide çok güzel oluyor
Abcdefghijklmnoprstvyz
Geveze