- 12 Aralık 2015
- 19.668
- 27.141
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #13.201
Evet bende yapıcam yazın daha cok yag yaktırır sevindim senin adına cnmTek tesellim o yağdan gidiyor belki 1 ay sonra falan bacakta fark görürüm sende düzelince tekrar başlarsın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet bende yapıcam yazın daha cok yag yaktırır sevindim senin adına cnmTek tesellim o yağdan gidiyor belki 1 ay sonra falan bacakta fark görürüm sende düzelince tekrar başlarsın
Evde yapıyorunim bugday unundan pide çok güzel oluyorSenin ki daha iyiymiş pide de almayacağız tam buğday takılacağız... ay hadi inşallah
Doğum günün kutlu olsun canım bol eksili bi yılın olsun 55 üzerine de hiç çıkmaSelam kızlar dün doğum günümdü o yüzden hafta sonu biraz dozutmus olabilirim ama bugun tam gaz devam sizler nasılsnz :))
Gün kurusu canm ama kür gibi yapmıyorum canın tatlı isteyince veya akşam yemeğinden önce yiyorum karnım açken tıkasın tadını seviyorumDayana bilirsen süper olur bence hangi yogurt kuru yapıyprsun cnm
Tavuk veya etli salataaBende iftarda tek yemek yicem ama ne yapıcam karar veremedim
Ayrı ayrı yiyorsun dimi hurma yogurtta iyi diyor ender saraçGün kurusu canm ama kür gibi yapmıyorum canın tatlı isteyince veya akşam yemeğinden önce yiyorum karnım açken tıkasın tadını seviyorum
Sevmezler adanalı olarak et yada tavuk kavur yanına salata yap der o neymiş derTavuk veya etli salataa
Yani kürü yapıyorum tarcınlı falan ama bütüngün onu yemiyorum ikindi gibi yiyorum akşama yakın iyi oluyoAyrı ayrı yiyorsun dimi hurma yogurtta iyi diyor ender saraç
O da olur onu yapSevmezler adanalı olarak et yada tavuk kavur yanına salata yap der o neymiş der
Doyucan mı onunlaSivi yaparım buyuk ihtimal hafif gecer en azından iftar tavuk paca olabilir
Baskülleri iftara yakın paylaşırız carsamba gunu daha iyi sonuç olur59da takıldım kızlar sinirim bozuldu üstelik dikkat de ediyorum
Doyarım canım yanında sogan yesillik soguş salata da olabilirDoyucan mı onunla
Hımm iyi yapıyorsun canım tarcında iyi olurYani kürü yapıyorum tarcınlı falan ama bütüngün onu yemiyorum ikindi gibi yiyorum akşama yakın iyi oluyo
Ayakta olunca oyle oluyor 1 saat uzanıp dinlendiğinde hop gidiyor yuruyüş yada spor sonrasıda oyle fazla cıkarŞimdi 58.8 çıktım ama 7den beri ayaktayım temizlik yapıyorum ve acıktım
Akşama yine 59larda olcam doyunca