- 24 Ocak 2017
- 5.920
- 17.330
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #13.081
Evet ya tembellikten bence ben geçen yıl 1 saat eliptik yapıyordum. Bu yıl totomu kaldıramıyorumTopluca bişeyler yapalım bence buraya yazalım bu sezon yoksa yerimizden kalkamıyoruz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet ya tembellikten bence ben geçen yıl 1 saat eliptik yapıyordum. Bu yıl totomu kaldıramıyorumTopluca bişeyler yapalım bence buraya yazalım bu sezon yoksa yerimizden kalkamıyoruz
Kendie yeni güzel bi şişe al kendini şartla baska türlü zor oluyor limon tarçın salatalık maydanoz atabilirsinSu içmek için yöntem lazım bana var mı öneriniz. Şu aromalı sulardan yapsam normal suyun yerini tutar mı acaba
Enfeksiyon olmayınca veremiyor canım benim doktorum çok iyi aslında ağrının sebebi alerji temizlik yapma deterjan kullanma diyor eee nasıl olacak o işler o yüzden mecbur ağrı sızıTecrubem yok ama senin bana onerdigin karanfil de ise yaramiyor mu canim?
Of ilac vermeyen doktora da uyuz oluyorum. Agriyi ceken biziz tabi
Kimdin ki acaba ben seni çıkaramadım nick mi değiştirdin...Kolay gelsin.Daha önceleri sizinleydim .Sonra ayrıldım.Sinavlarim vardı .Menüler falan derken yetişemedim.Bende kendime bir günlük açtım.Ama yine buraya uğrarım .Nede olsa ilk göz agrimsiniz.74 ile başlamıştım .Su anda 67.5 kilodayim.Kasim ayından beri bir aldım bir verdim .Şimdi bu kiloda tekrar başladım.İnsallah bende ramazanda en az üç kilo vermek istiyorum.Sahurda yumurta diyeti yapicam haşlanmış yumurta peynir,yeşillik domates falan.İftardan önce insalllah 1 saat kalasiya koşu bandı yürüyüş yapicam.Sonra duş ,sonra iftar .İftar yemeğinde ekmek ,hamur,tatlı olmuycak sebze ve protein ağırlıklı düşünüyorum.İnsallah dayanirim.İnsallah istediğimiz kiloya duseriz.
Artık öyle yapacağım ya su içeyim diye eşim şeker pembesi ml ölçüsü bile yazan şişe aldı ama yine yok. Zencefilli su yapınca iyi gidiyor onu deneyeceğim tekrarKendie yeni güzel bi şişe al kendini şartla baska türlü zor oluyor limon tarçın salatalık maydanoz atabilirsin
Hoş geldin bence çok güzel düşünmüşsün sahur için bana da fikir verdin sağolKolay gelsin.Daha önceleri sizinleydim .Sonra ayrıldım.Sinavlarim vardı .Menüler falan derken yetişemedim.Bende kendime bir günlük açtım.Ama yine buraya uğrarım .Nede olsa ilk göz agrimsiniz.74 ile başlamıştım .Su anda 67.5 kilodayim.Kasim ayından beri bir aldım bir verdim .Şimdi bu kiloda tekrar başladım.İnsallah bende ramazanda en az üç kilo vermek istiyorum.Sahurda yumurta diyeti yapicam haşlanmış yumurta peynir,yeşillik domates falan.İftardan önce insalllah 1 saat kalasiya koşu bandı yürüyüş yapicam.Sonra duş ,sonra iftar .İftar yemeğinde ekmek ,hamur,tatlı olmuycak sebze ve protein ağırlıklı düşünüyorum.İnsallah dayanirim.İnsallah istediğimiz kiloya duseriz.
Zeytin tavsiye etmiyorlar canım içindeki tuzlardan dolayı senin ekstra suya ihtiyacın olacak olabildiğince tuzsuz şeyler tercih et bence. Tuzsuz zeytin bulabilirsen iyi olurBen de ramazan planimi yaziyim.
Benim emzirme olayim da olunca sahuru saglam yapmaya calisicam.
Yumurta peynir zeytin domates ceviz bi de hurma cok tavsiye ediliyor sahurda da. Siz de yiyin. Yogurt veya sut tuketicem. Alirsam eger muz yerim belki yarim. Tok tutar. Bi tane de malt icerim sanırım, süt yapiyor cunku.
İftarda biraz sakin olmaya calisip az yemeyi planliyorum. Yemek arasında yudum yudum su icip mideyi sisiririm diye dusunuyorum. Ne yemek yaptiysam onu yicem. İftardan sahura kadar da bol su. Tilya cayi icerim bi de.
Araya bi yere de meyve koysam iyi olur aslinda ama ne zaman olsun onu bilemedim. Normalde de cok meyve tuketen biri degilim
Akşam meyve koyma derim yiceksen de sahura elma falan ye gün içinde çok verdiriyoBen de ramazan planimi yaziyim.
Benim emzirme olayim da olunca sahuru saglam yapmaya calisicam.
Yumurta peynir zeytin domates ceviz bi de hurma cok tavsiye ediliyor sahurda da. Siz de yiyin. Yogurt veya sut tuketicem. Alirsam eger muz yerim belki yarim. Tok tutar. Bi tane de malt icerim sanırım, süt yapiyor cunku.
İftarda biraz sakin olmaya calisip az yemeyi planliyorum. Yemek arasında yudum yudum su icip mideyi sisiririm diye dusunuyorum. Ne yemek yaptiysam onu yicem. İftardan sahura kadar da bol su. Tilya cayi icerim bi de.
Araya bi yere de meyve koysam iyi olur aslinda ama ne zaman olsun onu bilemedim. Normalde de cok meyve tuketen biri degilim
Yaklaşık olarak 100 mesajım kaldı. 2 günde tamamlarımBirazdan başlicam cümle cümle yazmaya
İftardan sonra çok ağırlık cokuyor .Spor yapamam gibi geliyor.Onun için iftar öncesi düşünüyorum.Bakalim iftar öncesi bir deniycem baktım olmuyor .Mecbur iftardan sonra artık mecbur .İnşallah 3 kilo vermeyi hedefliyorum.Hoş geldin bence çok güzel düşünmüşsün sahur için bana da fikir verdin sağol
Sporun da benm sevdiğim gibi iftar öncesi aç karnına ama kan şekerini tansiyonunu falan oynatabilir
Niye bu kadar tatlı ihtiyacım var acaba resmen ihtiyaç keyiften çıktı buTatlıda neymiş senin hiiiç işin olmaz aman onca zahmete değmez boşver
Kendim yapıyorm canım çok memnunum 1 haftada 3 kilo gitti öyle de sıkı diyet yapmadım hatta başta hiç yapmadım tatlı yiyodm baklava falan baktm zayıflıyorum dikkat ediyim bari dedim yesemde gündüz yiyorumNasıl gidiyor kür sonuçları nerdennaldınız çayı hazır mi kendin mi karıştırdın
Damardan serum al senArtık öyle yapacağım ya su içeyim diye eşim şeker pembesi ml ölçüsü bile yazan şişe aldı ama yine yok. Zencefilli su yapınca iyi gidiyor onu deneyeceğim tekrar
Zamanla oturtursun sporunu ben gececiyim akşam aç yapmayı severim ama ramazanda iftar falan tıkar ağırlık çöker zor olurİftardan sonra çok ağırlık cokuyor .Spor yapamam gibi geliyor.Onun için iftar öncesi düşünüyorum.Bakalim iftar öncesi bir deniycem baktım olmuyor .Mecbur iftardan sonra artık mecbur .İnşallah 3 kilo vermeyi hedefliyorum.
Benim de 120 falan kaldı inş biterYaklaşık olarak 100 mesajım kaldı. 2 günde tamamlarım
Etkisi sende nasıl oldu canım ben 7 gunluk almıştım 2 kilo vermiştim geri aldım ilaçlar beni mahf ediyorEvet canm devam ediyorum
Evet 2 öneriliyor da Moon Light gunde 1 içiyor ona ramazan girene kadar gunde 2 iç en azından dedim 15 lisi 15 tl 7 gunluk cnm sen acık ne kadar aldın ve kaç gun giderBen ramzanda 2 içicem biri yatarken biri de imsak öncesi
1 haftada kaç kilo gidiyor 500 yada 1 kilo gitsede kardır yagdan gidiyormuş birde ölç kendini canımBen ramzanda 2 içicem biri yatarken biri de imsak öncesi
Aktar 15 liyi 15 tl satıyor istersen açık alıp yaparsın canım kuşburnu altınotu ıhlamur hepsınden 200 grm al canımNasıl gidiyor kür sonuçları nerdennaldınız çayı hazır mi kendin mi karıştırdın
Ooo super evet benimde göbek gitti bende belki fazla kilo verirdim ama ilaç kullanıyorum yinede 2 kilo gitti bırakınca geri aldım ilaçta aldırıyor o nedenle mutsuzum kullan canım bacak basen hepten gidecek inşallah çünki yagdan gidiyormuşKendim yapıyorm canım çok memnunum 1 haftada 3 kilo gitti öyle de sıkı diyet yapmadım hatta başta hiç yapmadım tatlı yiyodm baklava falan baktm zayıflıyorum dikkat ediyim bari dedim yesemde gündüz yiyorum
62.4le başladm şu an 59.0 hatta 3.5 kilo kadar gitmiş kotlarım rahat oluyor göbekte erime var ama problemim iç bacak o gitmiyor