Bende ilginç bir olay oldu, biz eşimle aynı okulda görev yaparken tanıştık, Ben anneme açtım konuyu. Annem de babama söylemiş, babam kimdir kimlerdendir derken kv. Kp. isimlerini falan söyledim, sonra gelsinler bir tanışalım dedi bizimkiler. Eşimin ailesi geldi kapıyı açtım kayınpederimle babam birbirini görünce şok oldular. Meğer çocukluk arkadaşlarıymış ikisi. Kayınvalidemi de tanıyorlarmış zaten. Bizim tanışma faslı eski arkadaşları buluşturma faslı oldu anlayacağın
madem tanışıyoruz cok uzatmayalım dediler herhalde :))
Seni de everelim artık yaa, buaralar "bir düğün olsa da zayıflasam" modundayım, senin düğünde giyeceğim kıyafet için zayıflarım o zaman
Mmmmm en sevdiğiiiiim
IF her daim zayıflatır (slogan da buldum hehe)
Yaa sen bakma o bdv dekilerin kendileri sorunlu. Tanıdığım 2 gelin 1 görümce var. Görümce dünya iyisi bir insan, çokta iyi tanırım. Gelinlerden biri de çok iyi, ikisi güzel anlaşırlar. Ama öteki gelin ne görümceyi sever ne eltiyi, fesatın teki. Yalnız 2 dakika oturup konuşsan sana görümceyi bir kötüler, sanırsın dünyanın en kötüsü o. Halbuki alakası yok, o kendi kötülüğü işte.
Bdv de hep tek taraflı yazıldığı için kişi kendini iyi, karşıdakini kötü tanıtıyor illa ki..Halbuki birde karşıdakini dinlemek lazım