- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.803
- Konu Sahibi AklinYolu1
Kızlar bırakın kg lar kaynanaların görümcelerin fesat konşuların olsun biz zayıflayıp SEKSİŞŞŞ olucaz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar bırakın kg lar kaynanaların görümcelerin fesat konşuların olsun biz zayıflayıp SEKSİŞŞŞ olucaz
Baska diyet topiklerine girmenize neden izin vermiyoruz saniyorsun.Gordugunuz tek diyet topigi bu olmali:)Oldu valla ama çok keyifli geçti gördüğüm en keyifli diyet grubu
Bu mocha sana gelsin o zaman :)Kaptan yaa bi dur yerinde hep dışarda hep dışarda
Mocha azcik kalorili olmuyormuydu yanlis mi biliyorum acep hep latte tercih ediyorum ben disarda içeceksem evde sade filtre veya turkishBu mocha sana gelsin o zaman :)
Nerden aldigina bağlı kremasi olmayan kopurtulmus sut ile yapılan kahve ve cikolatali mocha hakkını veriyor.Mocha azcik kalorili olmuyormuydu yanlis mi biliyorum acep hep latte tercih ediyorum ben disarda içeceksem evde sade filtre veya turkish
Dicektim adlında gördüğüm tek topikte bu diye amaBaska diyet topiklerine girmenize neden izin vermiyoruz saniyorsun.Gordugunuz tek diyet topigi bu olmali:)
Afiyet olsun canım mochanda gözümüz yokBu mocha sana gelsin o zaman :)
Ahaha koynumda yilan beslemisim :)))Dicektim adlında gördüğüm tek topikte bu diye ama
Yok kız valla hiç biyere gitmedim takımıma hiç ihanet etmedimAhaha koynumda yilan beslemisim :)))
Gitseydin kilo veremezdin zaten:)Yok kız valla hiç biyere gitmedim takımıma hiç ihanet etmedim
KesinlikleGitseydin kilo veremezdin zaten:)
Bdv sarmıyor beni bu ara. Hem yardım et hem ban ye. Bana ters. Yarışmamız bitsin ugrarim:)Kesinlikle
Bide her dakika burdaydım ne ara gidecektim en fazla bdv ye gittim ondada ban yedim geldim biz yaramaz kızlarız
Hava çok soğuk ya battaniyenin altından çıkmak istemiyorum... hatta çıkabilsem spor yapcam :)))+1 senden gelsin o zaman fatmacim.
+5 olduk.
Pil al bir an önce her zaman lazım çünkü. Ama erken karar vermek gerekiyor.
Ben ciktim mecburen ama erken gideceğim eve. Iki gündür uykusuzum çünkü...Hava çok soğuk ya battaniyenin altından çıkmak istemiyorum... hatta çıkabilsem spor yapcam :)))
Pil alicam kesin de ertelemeyeyim bati
Ah bu anneanneler, babaanneler, anneler, kayinvalideler... ne çektik be yavrum :)Akşam menüsünde makarna yanına babannem ekmek yememi istedi. Dedim zaten makarna yiyorum daha ne ekmeği babannem. artık yemem diyete girdim tekrar dedim. Kızım ne diyeti falan neyse oraları hızlı geçiyorum :)
Dedi ki ekmek yemeyenin dini imanı olmaz
Ekmek yemeyenin karnı doymaz cokk duydum da bunu ilk kez duydum dedim
Kızlar diyeceğim o ki ekmek yemeyin
Ben normalde de akşam yemeğinden sonra birşey yemiyorum, ara atıştırmalıklarla da (cips, şekerli bisküviler, çikolatalar asitli ve kalorili içecekler vs vs) pek aram yok. Olsaydı bi 100 kilo olmuştum şimdiye :))Sen niye cok almiyorsun sab. Benim gibi 3-5 kilo alsana.
Ben iki şık arasında kaldımArkadaslar tartışmaya acik bir öneri sunuyorum.
Haftada iki Kez tartılmak ister misiniz. Örneğin carsamba ve pazar.
Gelebilecek cevaplar:
A: yok biz böyle iyiyiz.
B: Iyi olur. Bazi günler fazla cikabiliyoruz.
C: kaçamak yapmamamiza yardımcı olur.
İki kere tartilmamiz durumunda ortalama yüzde alınacak ve ona göre hesaplanacak. Ama çoğunluğun kararı önemli.
15 kişilik bir karardır.
Menüyü tam gün şeklinde paylaşırsan hem ne yiyeceğine az çok karar vermiş, kaçamakları kontrol altında tutmuş olrsun, hemde benim takip etmem daha kolay olur canım. Hem sana hem bana faydalı bir öneriGünaydın arkadaşlar nasılsınz :)
kahvaltım: yarım gevrek,domates,peynir,bi kac zeytin , 2 ince dilim salam is yerinde hazır kahvaltı paketi aldım 2 ser tane falan var yani bu yazdıklarımdan
Öncelikle aramıza hoşgeldin, umarım en kısa zamanda istediğin kiloya inersinSlm kizlar bugunde dunku listeye devam edicem 1 gunu uyguladim bugun 2 gunu uyguluyorum bol bol eksiler :)
sekersizcikolata ben seni bizim pg. ile karistirdim.
Bir ara ayni avatari mi kullandin @Papatya gelini.
Musait bir zamanda kendini tanitir misin?