ΛŁŁ -SТΛЯ'La Kilo Verme Farkı, 2019 Yazında Hedef Beden 36 :)

ogretmen-karikaturleri-9.jpg

Gerçekten hiç iyi değilim.... boğazımın ağrısından uyku bile yok. Nefes alırken bile işkence çekiyorum. Küçüğüm de hastalığı alaka istiyor benim hiç halim yok.
Ayrıca dün dizimi sakatladım nasıl oldu anlamadım bile zor yürüyorum hareketler kısıtlandı.
Kaptanım ben bu hafta müsade isteyeceğim tabi sakıncası yoksa sadece tartıları yüklesem hedef bildirip gitsem :KK43:

Gerçekten hiç iyi değilim.... boğazımın ağrısından uyku bile yok. Nefes alırken bile işkence çekiyorum. Küçüğüm de hastalığı alaka istiyor benim hiç halim yok.
Ayrıca dün dizimi sakatladım nasıl oldu anlamadım bile zor yürüyorum hareketler kısıtlandı.
Kaptanım ben bu hafta müsade isteyeceğim tabi sakıncası yoksa sadece tartıları yüklesem hedef bildirip gitsem :KK43:
Geçmiş olsun canım

Gunaydin arkadaslar. :cool:

Takimda maalesef bu hafta cok hastamiz var. Menu bildirenler azaldi . O yuzden menu bildirmeyi bu hafta(23 Ocak-29 Ocak arasi ) erteleyelim derim ben. :KK51:
kokulusabun kokulusabun

Isteyen yine menu bildirimini yapsin lakin menu kupasi haftaya olmayacak. N naz5403 sana izin yok. Tependeyim. :KK70:

Tarti gunlerimiz hala Pazar ve Carsamba gunleri. Tarti resmi yuklemeye devam edin. :sampiyon:

Butun hasta olanlara gecmis olsun diyorum. Ben dahil herkes bir an once iyilesir umarim.:nazar:

Son düzenleme:
Gecmis olsun fatma. Ben de biraz rahatsizim benim iyi yanim tek olmam.

Tartilari bekliyorum. :KK66:

Günaydın evden çıkmadan bildirim gelsin Eki Görüntüle 2227814 ben hedef tutar demistim ama yine olmadi
Haftaya hedefim 68.8 olsun :KK45:
Ooo mihtardan iki eksi geldi . Hedefe ne bakiyorsun eksi olsun bizim olsun. Tebrikler mihtar cok ugrasiyorsun. :KK8:

Eki Görüntüle 2227826 Günaydın kızlar:KK66:

Yarım kilocuk gitmiş kışın zor veriliyormuş o net :KK66:
81.250 gibi geldi bana. Yani 750 gram vermissin. Isteyince oluyormus. Tebrikler. :KK66:

X