- 18 Şubat 2017
- 2.177
- 5.281
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #2.101
Karnım çıkmaya başladı erken olmasına ragmen kendini hafifte olsa gösteriyor cnm :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O zaman bilme kalsin.Hiç bilmiyorum İnan her ikiside olur cnm
Geçmiş olsun canımGerçekten hiç iyi değilim.... boğazımın ağrısından uyku bile yok. Nefes alırken bile işkence çekiyorum. Küçüğüm de hastalığı alaka istiyor benim hiç halim yok.
Ayrıca dün dizimi sakatladım nasıl oldu anlamadım bile zor yürüyorum hareketler kısıtlandı.
Kaptanım ben bu hafta müsade isteyeceğim tabi sakıncası yoksa sadece tartıları yüklesem hedef bildirip gitsem
Teşekkür ederim canımGeçmiş olsun canım
Sen buraları hiç düşünme bence inşallah herşey düzeltilince kaldığın yerden devam edersin...Yediğim pek bişey yok sırf ayakta kalabilmek adına bişeyler yiyorum o yüzden menü falan paylaşmak aklıma gelmiyor
inşallah canım dua etmeyi unutmayın bana da dualarınızda yer verin inşallah tek ihtiyacım dua şu andaSen buraları hiç düşünme bence inşallah herşey düzeltilince kaldığın yerden devam edersin...
Gecmis olsun fatma. Ben de biraz rahatsizim benim iyi yanim tek olmam.Gerçekten hiç iyi değilim.... boğazımın ağrısından uyku bile yok. Nefes alırken bile işkence çekiyorum. Küçüğüm de hastalığı alaka istiyor benim hiç halim yok.
Ayrıca dün dizimi sakatladım nasıl oldu anlamadım bile zor yürüyorum hareketler kısıtlandı.
Kaptanım ben bu hafta müsade isteyeceğim tabi sakıncası yoksa sadece tartıları yüklesem hedef bildirip gitsem
Ooo mihtardan iki eksi geldi . Hedefe ne bakiyorsun eksi olsun bizim olsun. Tebrikler mihtar cok ugrasiyorsun.Günaydın evden çıkmadan bildirim gelsin Eki Görüntüle 2227814 ben hedef tutar demistim ama yine olmadi
Haftaya hedefim 68.8 olsun
81.250 gibi geldi bana. Yani 750 gram vermissin. Isteyince oluyormus. Tebrikler.
Tam 1 bucuk kilo vermissin , suzuldun diye uzulemeyecegim cizzy.
Sen de uc gunde 700 gram vermissin . Tebrikler fatma . Haftaya 67 yi gorurum diyorsun.