- 25 Mart 2015
- 5.115
- 10.383
- 248
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #11.741
Gecmis olsun canim insallah cabuk atlatirsinEki Görüntüle 2255491
Çok hastayım kızlar yarın doktora gideceğim kısmetse
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gecmis olsun canim insallah cabuk atlatirsinEki Görüntüle 2255491
Eki Görüntüle 2255491
Kimlerin var menu kupasi parmak kaldirsin. Kontrol edecegim sonra.@otur sıfır menü kupalarını tam bakamadım
Mıhtar moon light ikra meyra aldı sanırım atmadığım varsa söylesin
Sen de al kucagina . Belli ki bir sıkıntısı var. Anne sefkati istiyor. Burayi da dusunme .Kizlaaar biri bana gecici desin hastaliktan sonra eski haline doner desin nolur. Ne uslu cocugum varmis benim meger. Su an ota bota zirliyo tirlatcam az kaldi. babada durmuyo hayatta. Hicbi sey yemiyo. Kucaktan indigi an zirlamaya basliyo. Cidden asiri bunaldim artik
Superrr kizlar, iki eksi gordum sanki.
Kaptan ben almadım menü kupası dün yazmadım çünkü.Menu kupasini bu hafta alan sadece bir kisi var. Toplam kupalardan 8 Mayis sonucunu tahmin edebilirsiniz.
Eki Görüntüle 2255569
Iki haftanin tamamina bakiyoruz. Gecen haftadan bir menu kupan var.Kaptan ben almadım menü kupası dün yazmadım çünkü.
Birde kendimi toparlayama kadar ben yokum.
Gerçekten kötü yakalandım. Küçük oğlanda hastalandı.
Bende 2 günle menu kupasını kaybettim malesef A AklinYolu1
Saat bese geliyor mevhibe ses cikmayinca sonuclari acikladim.@otur sifirEki Görüntüle 2255589
Ilk sayfa tekrar guncellendi. Gorusuruz kizlar.Ilk sayfa guncellendi. Simdi cikiyorum ara ara gelirim.