- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.803
- 598
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #11.781
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kucagimda zaten surekli. Hicbir sey yapamiyorum baska. Buraya girdigim zamanlarda da genelde emiyor oluyorSen de al kucagina . Belli ki bir sıkıntısı var. Anne sefkati istiyor. Burayi da dusunme .
Iki hafta esneklik sagladim. Bu sure topige mecburiyetiniz yok. Toparlanip gelirsiniz ml.Kucagimda zaten surekli. Hicbir sey yapamiyorum baska. Buraya girdigim zamanlarda da genelde emiyor oluyor
Ozur canim misafir geldi unuttum saatin farkina sonradan vardim hemen paylastim
Allah allah bi sey mi ısırıyor ki? Veya bi sey dokundu yedigin ictigin.Bu ara durmadan biyanım kabariyo gecen bacağimdi boyle sertti ortası faln içten sivilce gibi şimdide bileğim oldu baya şişti kasinti yanma var nedir bu anlamadim
Aynen iyi degilim kizlarda iyi degiller bebekler hasta olmasin gurupta hasta olanlara cok gecmis olsun diliyorumOnce bi iyiles bence canim. Kendini iyice halsiz birakma detox yapcam diye
Okudum kaptan simdi. Hastaliklar acisindan iyi oldu. İnsallah komple salmayiz iki hafta tarti yok diyeIki hafta esneklik sagladim. Bu sure topige mecburiyetiniz yok. Toparlanip gelirsiniz ml.
Supersin tebrikler devamini diliyorum
Kimlerin var menu kupasi parmak kaldirsin. Kontrol edecegim sonra.
@Muttapa7555
Ikra meyra
@MIhtar
Moon Light
@Nyx1
@Sarellam
Ozurluk bir durum yok mevhibecim. Sadece sonuclar konusunda gelecek mi gelmeyecek mi diye belirsiz kaliyorum.Ozur canim misafir geldi unuttum saatin farkina sonradan vardim hemen paylastim
Oyle ya da boyle yuzdeler iyi degil ml.Okudum kaptan simdi. Hastaliklar acisindan iyi oldu. İnsallah komple salmayiz iki hafta tarti yok diye