- 12 Aralık 2015
- 19.668
- 27.142
- 598
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #11.701
Giren yokki yazayim yazip cikiyorum senle oluyor sohbetim herkezler gunduz nadir var gece erken yatiyorlarBen cok nadir girdigim halde 192 filan olmustu yarin 400 u gecerim.![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Giren yokki yazayim yazip cikiyorum senle oluyor sohbetim herkezler gunduz nadir var gece erken yatiyorlarBen cok nadir girdigim halde 192 filan olmustu yarin 400 u gecerim.![]()
Bende iceyim iyi hatirlattin aciktim ekmek peynir yedim su saatteGideyim biraz limonlu su iceyim .![]()
Giren yokki yazayim yazip cikiyorum senle oluyor sohbetim herkezler gunduz nadir var gece erken yatiyorlar![]()
Evet ya bugun niye aclik cektik acabaaaa. Iyi yapmissin ac kalma.Bende iceyim iyi hatirlattin aciktim ekmek peynir yedim su saatte![]()
Evet bugunlerde oyleyiz benim kizlar ben hastayimFatma bugunlerde mesgul. Yarin rahatliyor. Sarellam da oyle.
nyx zaten baklavaci , gelmiyorsa bilin ki kacamak yapiyor.Ml i biliyorsun kiziyla ilgileniyor.
Evet ya bugun niye aclik cektik acabaaaa. Iyi yapmissin ac kalma.![]()
Gecmis olsun. Zaten kimse tam iyilesemedi bu sene.Evet bugunlerde oyleyiz benim kizlar ben hastayimyarin icin detoxlicaktim guya kendimi
![]()