- 12 Aralık 2015
- 19.668
- 27.142
- 598
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #11.561
Benim kizin biri ateslendi giremiyorum acile gidebiliriz atesi dusmezse
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gecmis olsun rabbim sifa versin insallah
Gecmis olsun insallah duserBenim kizin biri ateslendi giremiyorum acile gidebiliriz atesi dusmezse
Canim sinavinda basarilar sana da.
![]()
Ben baya baya şifayı kaptım . Ağrı acı ne derseniz bilmem boğazım da bi gariplikler var.
Ekinezya alıp içeyim yine. İnsan iyileşmeden hasta olurmu ya bitmedi gitti.
Parmak uçlarım saç dillerim bile halsiz![]()
Doktora fırsat bulursam gidecem bakalım
Sarellam dedene geçmiş olsun canım. Umarım kısa zamanda iyileşir. Bu pazar tartiyi düşünmek zorunda değilsin.
MIhtar niye ben toparlama memuru muyum.
Nyx in iştahı bana benziyor. Korkulacak Bi sey yok. Bazen çok yiyor bazen hiç :)
Muttapa7555 geçmiş olsun. Ben her gün ekinezya içiyorum.
Ikra meyra çocuğunun doğum günü kutlu olsun. Nice yaşlara.
Tesekkur ederim canim insallah duserGecmis olsun insallah duser
Hastalık tavan yaptı düğün telaşımız malum yarın gece gelirim ben idare edin hastalıktan yığılmazsam düğünde iyidir
Benim kizin biri ateslendi giremiyorum acile gidebiliriz atesi dusmezse
Sağol canım ona başladım grip için ilaçlara başladım kafama göre hatta spreyle kafaayı bulabilirim bile...Bogaz spreyi varsa evde ona basla baya iyi geliyo gecmis olsun
Teşekkür ederim canım saolCok gecmis olsun canim
Saol kaptan geçse iyi olur ama geçecek gibi değil çok fena zamanda yakaladı yineSarellam dedene geçmiş olsun canım. Umarım kısa zamanda iyileşir. Bu pazar tartiyi düşünmek zorunda değilsin.
MIhtar niye ben toparlama memuru muyum.
Nyx in iştahı bana benziyor. Korkulacak Bi sey yok. Bazen çok yiyor bazen hiç :)
Muttapa7555 geçmiş olsun. Ben her gün ekinezya içiyorum.
Ikra meyra çocuğunun doğum günü kutlu olsun. Nice yaşlara.
Ah ah geçmiş olsun mevhibe aman dikkat edin diğerine de geçmesin.Benim kizin biri ateslendi giremiyorum acile gidebiliriz atesi dusmezse
evde 2 gecede kurur tabi kızından kalırsa fırında hiç denemedim.Niye kiz amac kuru maydanoz degilmidi
Sanki acik havada mi kurutuyolar hazirlari
50derecede kurutcam mis gibi hazir olcak
AğlıyorumFatmosss nasil oldun.
Ölsem bile o düğüne tabutla gitmem gerek ayyy çarmıha gererler beni.Niye beni etiketlemiyorsun beni begenmiyor musun artik.
Gecmis olsun fatmacim. O kadar kotuysen gitmezsin.
Niye hep biz idare ediyoruz niyeeeee.
Mihtar gel kiz idare edelim.![]()
Ayyyyyy canımsınEderik kankama laf yok![]()
Sen bizi düelloyla eşleyince biz olayı yanlış anladık galiba rakip olmaktan daha iyi geldi kanka olmakHangi ara kanka oldunuz.![]()
Ee tepsiye koydum iste hic bi degisiklik olmadi kiz yedi bitirdi cok ince olanlar biraz büzüşüp kuruma belirtisi gosterdi sadeceevde 2 gecede kurur tabi kızından kalırsa fırında hiç denemedim.
Benim tepsiye benzeyen bi süzğecim var onun üstüne koyuyorum alttan üstten hava alıp kuruyor![]()
Beraber gireriz aman o raya ne olacak yani dert ettiğin şeye bak.Kismet bozulmaz ya belki bende artik o raya girerim![]()